Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

QUOTE(Marakesh @ 2012 05 08, 23:29)
merginos, jums taip yra buve, kad po susimatymu, kasdieniu begales sms, jis paimtu ir dingtu?  g.gif  tyli, nieko neraso jau 2 diena (neskaitant, kad fb "uzskaite" mano ikeltas nuotraukas) unsure.gif as is to isiucio istryniau visus musu mielus susirasinejimus ir siandien, kad nebutu per mazai, dar ir jo nr  rolleyes.gif

atsirado rolleyes.gif isprotesiu as su juo bash.gif
Atsakyti
Duok jam erdvės biggrin.gif Kalbi kaip kokia persekiotoja biggrin.gif Jaučiai nemėgsta būti užspiesti į kampą, tada tik užsidaro ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grom @ 2012 05 10, 01:44)
Duok jam erdvės biggrin.gif Kalbi kaip kokia persekiotoja biggrin.gif Jaučiai nemėgsta būti užspiesti į kampą, tada tik užsidaro ir viskas smile.gif

tai ramiausiai sau ir laukiau irnesakyk.gif cia tik daviau sau erdves paburbuliuoti biggrin.gif
beje, pasirodo tylejo, nes lauke, kol as apsireiskiu rolleyes.gif bet kadangi nesulauke, tai pats pasirode smile.gif
Atsakyti
O šiaip mėgsta iniciatyvą - tai kai kyla klausimai, kur jis prapuolė?, geriausia imti ir pasiklausti jo paties biggrin.gif paskambinti...nuvykti į svečius...

Mūsų santykių pradžioje - jei jis pradingdavo, labai dėl to išgyvendavo, ir kaip galėdamas greičiau duodavo ženklą. Visgi tie prapuolimai dažniausiai būdavo dėl begalės darbų darbelių..
Papildyta:
QUOTE(grom @ 2012 05 10, 03:44)
Duok jam erdvės biggrin.gif

jam erdvė tiesiog būtina!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 05 23, 16:57)

jam erdvė tiesiog būtina!!!!!!!!!

sakyciau, kad man, zuvytei, ji tiesiog butina smile.gif o gal cia musu abieju zenklu bendras bruozaS?
Papildyta:
o dar nelabai isivaizduoju, kaip tai suderinama: duoti jam erdves ir tuo paciu, jeigu dingsta, vaziuoti pas ji i svecius, ieskoti jo, skambinti, rasyti g.gif kam? kad dar labiau uzsinoretu erdves ir pasijaustu persekiojamas? g.gif
Atsakyti
Manau kuo mažiau spaudimo reikia daryti bet kuriam žmogui. Pati jei imu jausti spaudimą, noris bėgt nuo tokio. O šiuo metu, mano simpatija, jautukas, man jį daro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 23, 19:17)
sakyciau, kad man, zuvytei, ji tiesiog butina smile.gif  o gal cia musu abieju zenklu bendras bruozaS?
Papildyta:
o dar nelabai isivaizduoju, kaip tai suderinama: duoti jam erdves ir tuo paciu, jeigu dingsta, vaziuoti pas ji i svecius, ieskoti jo, skambinti, rasyti g.gif  kam? kad dar labiau uzsinoretu erdves ir pasijaustu persekiojamas?  g.gif

Patikslinsiu: jautukams labai patinka dėmesys, bet ne perdėtas. Todėl pasidomėjimas, kur pradingo, kaip iniciatyvus žingsnis, tai nėra erdvės atėmimas. Vat įkyrus lindimas, manau, daug kam iššaukia daug nesutarimų..
Papildyta:
Man kaip žuvytei erdvė būtina tik tada, kai esu tarp nemylimų, svetimų žmonių. Gyvenant šeimoje ar esant artimoje kompanijoje, kolektyve - man būtina komandinė veikla, o ne vieniša asmeninė erdvė.. g.gif

Apie kokią erdvę būtiną žuvelėms jūs kalbate? smile.gif Įdomu, įdomu..
Atsakyti
Liya, supratau, ka turejote omeny.
apie erdve: bent jau man butina tokia asmenine erdve, kai noriu tiesiog pabuti viena, su savim, skirti laiko sau, arba ne tiek viena pabuti, bet kaip alternatyva tiesiog pakeisti aplinka, pvz man visai patinka, kai mano jautukas ilgiau miega, jis labiau toks miegalius, o as tuo metu islekiu kur pas kosmetologe, po parduotuves, pabunu su draugem.. as atsigaunu ir pasisemiu jegu, nes buna, kad man jo akzkaip buna per daug, ypac santykiu pradzioje, atrode, kad jo pilna visur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 23, 17:30)
Manau kuo mažiau spaudimo reikia daryti bet kuriam žmogui. Pati jei imu jausti spaudimą, noris bėgt nuo tokio. O šiuo metu, mano simpatija, jautukas, man jį daro... unsure.gif

kaip pasireiskia tas spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 23, 19:55)

čia,matyt, nuo situacijos priklauso biggrin.gif nes man asmeninės ervės minimaliai reikia. Geriau jaučiuosi artimų žmonių kompanijoje, pirmenybė - šeimos žmonių bigsmile.gif
Man mylimojo gali būti pilna visur iki begalybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 23 gegužės 2012 - 18:13
QUOTE(Liya @ 2012 05 23, 18:11)

Man mylimojo gali būti pilna visur iki begalybės biggrin.gif

man tas ateina su laiku, kuo ilgiau bendraujame, tuo daugiau pradedu suprasti, kad man jo vis daugiau reikia smile.gif is pradziu buvo taip, akd net norejau, akd iseitu, norejau pabuti pati, be jo, bet pamazu, amn tas jausmas vis reciau pasireiskia, matyt, pradedu prie jo priprasti ir prisijaukinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 05 23, 16:57)
Mūsų santykių pradžioje - jei jis pradingdavo, labai dėl to išgyvendavo, ir kaip galėdamas greičiau duodavo ženklą.

man buvo pradinges 2 dienom, na visiskai jokio gyvybes zenklo nebuvo, o kai galu gale atsirado ir paklausia: kur tu buvai dinges? jis atsake: laukiau, kad tu nors viena karta pati man parasytum blink.gif tai net zagtelejau, nes vis atrodo, kad per mazai is jo demesio gaunu blush2.gif ir kazkaip pripratus, kad vyrai nuolat demesi amn turi rodyti, o ne as kazkam. nes manau, kad jeigu jis nerodo - reiskia nerupiu, ir tada nera tikslo man jam rodyti kazkoki demesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 23 gegužės 2012 - 21:11
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 23, 22:39)

Tokia taktika - jei tu man taip, tai ir aš tau taip - ne visada pasiteisina, ypatingai, kai kalbama ne apie neigiamus dalykus. Reikia išmokti pačiam siekti, ko nori, ir dėl to stengtis, ir nebijot žengti pirmą žingsnį smile.gif Kad ir smuulkmenose.. Kartais tos smulkmenos gali būti lemtingos.
Atsakyti