Lankiausi šįryt, ne viskas sklandžiai, bet veikė. Neradau pagal pavadinimą, bet autorių rodė.

Luiziana, super foto parinkai
o as baigineju "Kambari". siandien tikrai pabaigsiu tik atsiliepima gal kita diena ikelsiu
gal netycia pigesne? visai noreciau savo turet. man ji labai patiko.
nosi uzrietus, paprastai kitos kuno dalys nukencia

o as baigineju "Kambari". siandien tikrai pabaigsiu tik atsiliepima gal kita diena ikelsiu
QUOTE(klopedija @ 2012 02 12, 11:10)
Ketvirtadienį buvau užsukus į Akropolio Pegasą, mačiau vieną "Tyliosios mergaitės" egzempliorių. Kažkas kažkada ieškojo ir skundėsi, kad niekur neranda. 

gal netycia pigesne? visai noreciau savo turet. man ji labai patiko.
QUOTE(caralaite @ 2012 02 12, 18:41)
Atsargiai, galvos į lubas neužsigauk
.

nosi uzrietus, paprastai kitos kuno dalys nukencia

Labos,
kazkaip labai jums cia kai kuriu zmoniu pasisakymai uzkliuna...
atrodo anksciau to nebudavo, ar as nepastebejau? Ir kam cia tokius komentarus rasyti, gal geriau rasykim apie knygas ir gyvenkim draugiskai
Aciu, Luiziana, uz grazia temele
Registruojuosi su ka tik baigta skaityti "Paderme"-man si knyga labai asociavosi su Styveno Kingo kuryba. Labai panasus rasymo stilius, knygos nuotaika. Uz visa tai ji man ir patiko. Beja, sios knygos pagrindine mintis irgi suzavejo-vampyrizmas pateiktas kaip virusine uzkreciama liga

Aciu, Luiziana, uz grazia temele

QUOTE(zis @ 2012 02 13, 01:09)
Labos,
atrodo anksciau to nebudavo, ar as nepastebejau? Ir kam cia tokius komentarus rasyti, gal geriau rasykim apie knygas ir gyvenkim draugiskai

Sveikos

Vis gi manau, kad užkliūna pasisakymai, o ne patys žmonės..

Nieko blogo, kai išsakomos skirtingos nuomonės..Kai visks perdaug gražu, darosi nebeįdomu

Aš registruojuosi su "Brandos amžiumi"...Šiuo metu jaučiuosi užstrigus-kaip čia kažkas pasakė skaitau pakaitaliojant su kitomis knygomis..

Kitaip nelabai gaunasi-vis arba užmigdo, arba mintys nuplaukia sau..Pusę knygos jau įveikiau, tikiuosi kažkaip užbaigti...

QUOTE(svetima @ 2012 02 13, 10:34)
Sveikos
Nieko blogo, kai išsakomos skirtingos nuomonės..Kai visks perdaug gražu, darosi nebeįdomu

palaukit

skirtingu nuomoniu issakymai, papriestaravimai ir savo nuomones turejimas nera jokia blogybe..ir ne uzkliuvime cia esme visai.. pastebejus, kad zmogus nemegsta rusu kalbos, pakomentavau, bet ne del to kad pakelt kazkokius asmeniskumus ar audras, kas geriau ar blogiau parodyt. tikrai ne. tiesiog nuosirdziai norejau pasidalint patyrimu, be jokiu uzsleptu minciu...tiesiog issakiau savo nuomone...kaip ir apie knygas issakome..
atsiprasau, jei ne taip buvau suprasta

pavarge mes cia visos nuo gyvenimo ar ka, kad visur kabliai veidenasi?

gerai, kad atostogauju...pravedinsiu galva ir skaitysiu skaitysiu skaitysiu

paklausykit senuku...vat kur geris !!!
QUOTE(prieplauka @ 2012 02 13, 10:23)
skirtingu nuomoniu issakymai, papriestaravimai ir savo nuomones turejimas nera jokia blogybe..ir ne uzkliuvime cia esme visai.. pastebejus, kad zmogus nemegsta rusu kalbos, pakomentavau, bet ne del to kad pakelt kazkokius asmeniskumus ar audras, kas geriau ar blogiau parodyt. tikrai ne. tiesiog nuosirdziai norejau pasidalint patyrimu, be jokiu uzsleptu minciu...tiesiog issakiau savo nuomone...kaip ir apie knygas issakome..

Na o as pabaigiau U.Eco "Fuko svytuokle". Nemenkas pasiekimas - 700 psl. nelabai lengvo skaitymo. Patiko knygos ideja (kaip as ja supratau), kad norint viskuo galima patiketi, viska tarpusavyje susieti ir viskam rasti irodymu. Ir tada jau viskas priklauso tik nuo tavo paties noro tiketi - su visom is to isplaukianciom pasekmem. Siuzetas pasirode gal kiek silpnokas, vis pasiklystantis nukrypimuose i velniavos istorija, bet pakankamai idomus, kad noretusi ji sekti. Zavejo bekraste Eco erudicija, o dar labiau - puikus ironiskas humoro jausmas. Bet kadangi nesidomiu per daug nei istorija apskritai, nei velniavos istorija konkreciai, tai nemaza knygos dalis man kele lengva nuoboduli (ir ne viena puslapi tik akim permeciau). Manau, kad knygai butu pravertes reiklesnis redagavimas, nors kiek patrumpinant tuos nesibaigiancius personazu, datu ir ivykiu sarasus. Kita vertus, tada butu isejusi visai kitokia knyga, nebe velniavos enciklopedija

Dabar jau turbut imsiuosi "Brandos amziaus"...

QUOTE(prieplauka @ 2012 02 13, 08:23)

Tikrai, pavargę nuo gyvenimo

Tik norėjau pasakyt, kad žmonės komentuoja pasisakymus, ir nemanau, kad užkliūna koks konkretus dalyvis, kurio bet koks pasisakymas būtų priimamas, kaip kliūvantis..
O šiaip šiuo atveju iki galo nesupratau ginčo esmės (nesigilinau..)..Todėl nieko nenoriu komentuot..
Užkliuvo man tik tas "užkliuvimas"

Tiesiog nemanau, kad čia kažkas diskriminuojamas vien dėl savo nicko, bet jei nesutampa nuomonės, tai nesutampa-nieko blogo, kai tai atvirai ir išsakoma..

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 12, 11:56)
As tai ne
Bet zuvyte suprantu - na nepatinka jai rusu kalba (man pvz vokieciu nepatinka), o cia jai visos is eiles aiskina, kad turetu patikti, nes... tai ir susinervavo zmogus. Man neuzkliuvo kazkaip.

QUOTE(klopedija @ 2012 02 12, 12:23)
Neužkliūva ir man. Bet aš nesuprantu, kam žmogus kamuojasi, jei jam nepatinka.
Man taip pat nepatinka vokiečių kalba, bet kartais pasikamuoju su Heinrich Heine Das Glück auf Erden, nes patinka procesas: paskaitai, nieko nesupranti, bandai išsiversti, tada kažką pradedi suprasti. Bet kaip gražiai skamba rimas, ritmas!
Kodėl būtent ši knyga? Todėl, kad ją vieną vokišką teturiu.
Kažkada dar bandžiau neužmiršti, atgaminti savo skurdžias mokyklines žinias. Dabar tik smalsumas suveikia ir priimu tai kaip iššūkį sau. 

Man taip pat nepatinka vokiečių kalba, bet kartais pasikamuoju su Heinrich Heine Das Glück auf Erden, nes patinka procesas: paskaitai, nieko nesupranti, bandai išsiversti, tada kažką pradedi suprasti. Bet kaip gražiai skamba rimas, ritmas!

Kodėl būtent ši knyga? Todėl, kad ją vieną vokišką teturiu.

vokieciu man irgi nepatiko, bet kai geras knygas paskaiciau, tai ir nuomone pasikeite

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 12, 16:02)
Jetau, kiek aš sukeliu judesio temoj
Norėčiau būti šiek tiek tolerantiškesnė, linksėti galva, kad gal ir pasikeistų nuomonė skaitant rusų k. Bet kad mano prigimtis tokia, nieko negaliu padaryti. Nors tikra dzūkė, bet labai su itin tvirta nuomone ir įsitikinimais
Aš apie Prisukamą apelsiną norėjau pasisakyti, o viena ištarta frazė sukėlė tokią bangelę. Šiaip paatvirausiu, esu itin jautri, todėl reaguoju taip - imu statyti gynybinę sieną.

Dazniausiai per tvirta nuomone ir nusistatymus zmogus tik praranda, o ne islosia. As pvz. skaitau dabar 5 kalbomis, ir kiekviena man savaip patinka, o buvo laikai, kai tik lietuviskai knygas norejau skaityti - juk lietuve.
QUOTE(svetima @ 2012 02 13, 09:34)
Aš registruojuosi su "Brandos amžiumi"...Šiuo metu jaučiuosi užstrigus-kaip čia kažkas pasakė skaitau pakaitaliojant su kitomis knygomis..
Kitaip nelabai gaunasi-vis arba užmigdo, arba mintys nuplaukia sau..Pusę knygos jau įveikiau, tikiuosi kažkaip užbaigti...

iki vidurio man irgi mintys klajojo, po to jau daug idomiau, susidelioja viskas i savo vieta

Naujoje temoje registruojuosi su "Placebu". Norejau Saramago Evangelija skaityti, bet rutracker.org paliko mane be audio knygu, tai teko is Linkomanijos siustis. Bet nesigailiu, ispudinga knyga (nors keiksmazodziu kiekis

QUOTE(sm2002 @ 2012 02 13, 10:39)
iki vidurio man irgi mintys klajojo, po to jau daug idomiau, susidelioja viskas i savo vieta
Tik pasirodo yra tesiniai, tai kaip ir nepabaigiau knygos

Ten lyg trilogija skaitosi, bet gal nėra labai jau susiję tos kitos knygos

Na, iki tęsinių, tai man dar šimtas metų-bent šitą kaip nors pribaigt..Na, tikiuosi jau greit palengvės

Arba aš labai sugedus, arba pirmame temos poste pamačiau užpakalį su gėlytėmis, o ne atverstą knygą
gal tavo? gal paskolintum?
ir taip - šiandien, Fu Longe, mobilų pasiėmiau

QUOTE(klopedija @ 2012 02 11, 22:48)
ir taip - šiandien, Fu Longe, mobilų pasiėmiau

QUOTE(sm2002 @ 2012 02 13, 13:39)
Tik pasirodo yra tesiniai, tai kaip ir nepabaigiau knygos

Ačiū, suteikei vilties

Beje, Marakeš, ar jau labai skubiai reikia gražinti ar labai labai skubiai?

QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 02 13, 15:09)
Arba aš labai sugedus, arba pirmame temos poste pamačiau užpakalį su gėlytėmis, o ne atverstą knygą

Sugedus