Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

QUOTE(langana @ 2012 02 13, 22:30)
sirdeles forma yra paimta butent is tos moters kuno dalies, kuria Bruksniukas izvelge mirksiukas.gif  tongue.gif Tik apversta ir uzsmailinta
lotuliukas.gif
Žiūrėjau, žiūrėjau į tą paveikslą, niekaip neįžvelgiau tos dalies. doh.gif Prisipažinsiu, man pirmiausia asocijavosi su šampano taure. Aš tyra kaip krištolas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 21:23)
o kodėl paliko? Puslapis gi veikia.

uzluzes buvo pora dienu, tai dabar siunciuosi daugiau knygu, kad butu atsarga...

o man kaip tik atversta knyga primine "ta forma", sirdute tik po to iziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2012 02 12, 13:42)
parsibaladojau namo smile.gif Barselona patiko taip, kad grįžus užsimaniau patikrinti, kiek ten kainuoja nekilnojamas turtas biggrin.gif gal kada nors...

perskaičiau vieną nedidukę knygelę, kuri greičiausiai Lietuvoje taip ir liks nepastebėta, o būtų gaila smile.gif Tai lenkų rašytojo [b]P. Huelle "Mercedes-Benz. Iš laiškų Hrabalui"[/b].

Sveika pargrįžus.Prašyčiau įspūdžius jei tik įmanoma "užkonservuoti" kur nors, kai susitiksim prašysiu juos "atkonservuoti" ir per susibėgimą pasidalinti jais. blush2.gif
Beje,kalbant apie nek. turtą ten, tai kai buvau ten teko pravažiuoti kvartalą, kur butai kainuoja milijonus. Vau net po šiai dienai vaizdai stovi akyse.Gaila tik vieną dieną buvau,bet bendrą vaizdą susidaryti labai pagelbėjo pažintinė apžvalginė ekskursija spec autobusiukais su gidu.
O dėl knygos , tai šis autorius gi atvažiuoja į mugę, gal pastebės g.gif Man ją irgi kažkas gyrė? Pati žadu kažkada skaityti.

Sveikos,
4u.gif
thumbup.gif O aš praitą savaitę nelaukdama terminų nuslinkau grąžinti savo kai kurių perskaitytų knygų ir mano akys tik nušvito, "sužaižaravo" nes iš toli pamačiau naujienose besipuikuojantį "Varinį paukštį" .Taigi įtakota Klopedijos ją tuoj pat nusistvėriau thumbup.gif ir dar vieną tokią " nieko rimto" leidyklos ,vok rašytojo Axel Hacke " Mažasis patarėjas auklėjimo klausimais" prigriebiau.
Pastaroji plona vakare paimta tik pavartyti buvo bemat suskaityta.

Taigi Axel Hacke "Mažasis patarėjas auklėjimo klausimais"

Ši plona, mažytė knygelė mano akiratin pakliuvo netikėtai ją pamačius naujienų skyriuje bibliotekoje , kurią pamaniau praverstų pasiimti paskaityti,kaip mažametį vaiką auginančiai mamai.
Vakare atsiverčiau tik pavartyti, nes namie ir taip jau ne vieną skaitinėju. Bet gavosi kaip gavosi. Per vakarą su pasikvatojimais ir suskaičiau. thumbup.gif Taip smagiai skaičiau, nes tai šmaikštūs ir netikėti rašytojo A.Hacke kartu ir tėčio prižiūrinčio tris mažamečius vaikus išgyvenimai, kurioziškos, komiškos situacijos būnant su trim nenuoramom. Jetus su vienu mažamečiu vaiku vargo užtenka,o kai trys vienu metu vienas per kitą ginčijasi, pešasi kažko nepasidalija, rėkia , užduoda tokius klausimus, kaip pav." Kodėl šiandien sekmadienis?", arba "Tėti,kodėl tu ne negrų karalius? Pasijunti išsekęs,neišmanėlis, pasimeti ir nebežinai kaip reaguoti.
Šioje knygutėje autorius save įvardyja, kaip Patarėją auklėjimo klausimais, tačiau patarimų nelabai jų daug ir terasite, greičiau atrasite sau pažįstamas situacijas ir pasiguosite , va ne pas mane vieną taip vyksta, ne tik pas mane miego trūkumas, ne tik mano vaikai taip kalba ar elgiasi.O tos nesibaigiančios čiulptuko amžinos paieškos. O jau kai kurios vaikų kalbos , tai "griūk negyvas" biggrin.gif Beje Patarėjo auklėjimo klausimais vaikų smagiausias žaidimas žodžio menas , be kurio šeimai tapo neapseinamas išvykose,kelionėse.
Štai ištrauka
- "Tėti pasakyk "tualetas".
- Tualetas
- Mūsų tėčio kabinetas!
Cypimas, žvengimas, gagenimas - kaip juokinga.
- Tėti pasakyk "abu"
-Abu
- Aš jau skubu.
Tereikia 150 kartų pasakyt "abu" ir pasaulis uždainuoja.
Pasakyk "ate,ate"/kopūstų apkepas bate!
Sakyk "nebūk mandras"/apšiks gandras, sakyk"Paryžiaus tango"/snarglys ant lango...
Gal ir pas jus prigis šis žaidimas g.gif smile.gif
Skaitant toliau, autorius pažeria "perlų" , kuruos jo vaikai parsineša iš žaidimų aikštelių,kaip,kad ir toks " Šokinėjo velnias pasiraitęs kelnias, kelnių timpos nutrūko, velnio kelnės nusmuko" ir įsikibęs į pagalvę dėkoja dangui,kad nepažėrė nešvankybių.
Tai jau gal daugiau ir nebesiplėtosiu, o pasijuokti dar tikrai bus dėl ko ir paaimanuoti, pasiguosti,kad ir mes tą išgyvenam,patiriam ieškom atsakymų į tuos gyvenimo klausimus,kuriuos mums užduoda vaikai.
P.S.Pabaigai tik pridursiu,kad knygutė iliustruota smagiais piešinukais,kuriuos piešė toks Michael Sova.
Ir smagaus skaitymo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajauta: 13 vasario 2012 - 23:30
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 13, 17:48)
Tikrai, čia norėjau tik apie knygas pabendrauti. Taigi jau įpusėjau S. Plath "Stiklo gaubtas". Nors mintis rutuliojama gan lėtai, bet man patinka. Apskritai mėgstu knygas apie psichologiją, psichologines ligas. Ir ta niūri knygos nuotaika manęs visai neužkrečia, man kaip tik labiau patinka tragizmas nei laimingos pabaigos. Dar nežinau, kaip ši knyga baigsis, bet šiandien jau sužinosiu...o tada...iškart į rankas griebsiu Khaled Hosseini - Bėgantis paskui aitvarą. book.gif

Jei knyga patiks ir sudomins, gali filmą pasižiūrėti. Beveik tęsinys būtų mirksiukas.gif .
Silvija
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 13, 16:48)
Taigi jau įpusėjau S. Plath "Stiklo gaubtas". Nors mintis rutuliojama gan lėtai, bet man patinka. Apskritai mėgstu knygas apie psichologiją, psichologines ligas. Ir ta niūri knygos nuotaika manęs visai neužkrečia, man kaip tik labiau patinka tragizmas nei laimingos pabaigos. Dar nežinau, kaip ši knyga baigsis, bet šiandien jau sužinosiu...

Laukiu atsiliepimo, mane domina si knyga 4u.gif

Nors Plath dienorasciu dar vis nepabaigiu, jau beveik metai laiko priesokiais skaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 13, 23:16)

Prieplauka, nespėjau pasigirti, kad pradėjau klausyti "Metro 2033". Pradžia tikrai mįslinga, intriguojanti.  biggrin.gif  O dar skaitovo balsas toks grėslus, угрюмый.  biggrin.gif

thumbup.gif idomus bus Tavo įvertinimas, kai pabaigsi mirksiukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 02 13, 23:36)
lotuliukas.gif
Žiūrėjau, žiūrėjau į tą paveikslą, niekaip neįžvelgiau tos dalies.  doh.gif  Prisipažinsiu, man pirmiausia asocijavosi su šampano taure. Aš tyra kaip krištolas!  lotuliukas.gif

nieks ir neabejoja ! lotuliukas.gif mirksiukas.gif

o as nemegstu Valentino dienos sad.gif ...mylekim kasdien, kas akimirka, o ne per valentina...va.. ax.gif
Atsakyti
palaikysiu tau kompaniją. O aš ir Kalėdų, ir Velykų ir šiaip... visų švenčių doh.gif
Atsakyti
Aš nepalaikysiu. tongue.gif Mano du labai artimi žmonės - Valentinai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
Aš skaitau Alberto Angela "Viena diena senovės Romoje. Kasdieninis gyvenimas, paslaptys ir įdomybės". Labai įdomi knyga su keliomis iliustracijomis apie senovės Romos patricijų ir plebėjų gyvenimą per vieną dieną, t.y. kas kada ir kaip vyksta tam tikromis paros valandomis (mūsų valandų skaičiavimu). Tikrai rekomenduoju senovės Romos civilizacijos gyvenimo būdo ir istorijos mylėtojoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 14 vasario 2012 - 11:01
Šiandien ne tik šv. Valentino diena.

Šiandien reikėtų pasveikint Marakeš su Gimtadieniu!

user posted image

Atsakyti
Marakeš, laimingo tortadienio birthday.gif

user posted image
Atsakyti
skaitineju F.G.Lorka ... wub.gif

Mergaitei pašnibždom

Tau nieko tikrai
Pasakyt nenorėjau.
Aš tik
Į akis
Pažiūrėjau -