Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

QUOTE(prieplauka @ 2012 02 14, 09:09)
o as nemegstu Valentino dienos sad.gif ...mylekim kasdien, kas akimirka, o ne per valentina...va.. ax.gif

Tai ir mylim kasdien biggrin.gif ,o tokia svente vistiek smagu,romantiska,nuotaikinga,man tai patinka grazios sventes...romantiskos staigmenos ir pan...kasdien juk nedarysi tokiu staigmenu,nors ir labai myli,o ir pabostu,tad Valentino diena visai smagi proga pasireiksti slaptai romantiskai fantazijai ir palepinti savo mylimuosius kokiu mielu niekuciu,skania vakariene ar isskirtiniu demesiu biggrin.gif Ir siaip grazu ziureti i skubancius gatveje ,su geliu glebiais ,vyriskius..nuotaikingai nusiteikusius zmones...tos rimties manau LT pakanka ir per daug,telikas vien nelaimes rodo,asarojancius ir bedavojancius,jau geriau Valentino dienos :)Reikia pasauliui daugiau sviesiu svenciu smile.gif

Marakes,grazia diena gimei biggrin.gif Sveikinu su jubiliejum ir linkiu,kad Gyvenimas Tave myletu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 14 vasario 2012 - 13:46
Marakeš, su gimtadieniu! 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
marakeš, su gimtadieniu 4u.gif
visas švenčiančias - su wub.gif diena 4u.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 02 12, 11:01)
Kaip ir žadėjau, minėsiu Dikenso jubiliejų, prie lovos jau guli "Sunkūs laikai". 
Ar tik nebus pirmas "pasimatymas" su Dikensu, nepamenu, kad kažką būčiau skaičiusi. mastau.gif

Aš Dikenso tik vieną esu skaičiusi, "Didžiuosius lūkesčius" prieš kokius 3-4 metus.
Gal jo jubiliejaus proga reiktų kokią paskaityti? g.gif Gerai, kad jam jau autorių teisės negalioja, iš gutenberg.org į skaityklę bet kurią jo knygą galima parsisiųsti. Kaip tik savo Kindle turiu jo "Tale of Two Cities" ("Pasakojimas apie du miestus"), gal ją šiemet ir paskaityčiau ax.gif

QUOTE(Shusha @ 2012 02 13, 15:13)
Kol kas Brandos amžius man tarnauja kaip migdomieji. Gan  stiprūs ir veiksmingi  doh.gif, taigi, ir aš tik vos įpusėjau. Kažkaip neveža manęs tie gležni veikėjai su pavirkavimais apie laisvę/nelaisvę, senatvę  ir pan. Kol kas labai svetima knyga...

po tokių jūsų pasisakymų visai netraukia imtis Sartro schmoll.gif
Lietuviškai neplanuoju skaityti - vien jau dėl prasto vertimo : LLVS rekomenduoja jos nepirkti, neskaityti ir nereklamuoti doh.gif
Prancūziškai susigundyčiau, bet:
1. Tai pirmoji trilogijos "Les Chemins de la liberté" ("Laisvės keliai") dalis. Jei jau pirmoji dalis tokia nuobodi, tai trilogijos turbūt neįveikčiau, kam kankintis g.gif
2. Niekur o niekur nerandu prancūziško varianto e-knygos. Nusipirkčiau į skaityklę, bet panašu, kad prancūzai Sartro "nesuskaitmeninę" g.gif
Amazonas siūlo tik 1972m. leidimo knygelę. Bet jei su Kindle dar teoriškai turėčiau laiko ją skaityti (nes užtenka vienos rankos, su ja ir puslapius 'versti' galima, kai vaikas ant pilvo migdosi biggrin.gif ), tai popieriniam variantui - niekaip.
Žodžiu, į bendrus skaitymus šįkart nesijungiu.

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 13, 18:05)
Tiesa, atsiliepimu kelimas kuriam laikui sustos, nes naujoje versijoje ne viskas gerai veikia. Bet jus gi priprate, kad svetaine pusmeciu nuo gyvenimo atsilieka, ane?  mirksiukas.gif

svarbu, kad atsiliepimai ruošiami, saugomi ir niekur nedings mirksiukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 02 13, 20:58)
Kaunietės, po dienos-kitos vėl gali būti proga susitikti. mirksiukas.gif

jei kada savaitgalį sumąstysit susitikimą suorganizuoti, gal kaip nors ištaikyčiau blush2.gif

Tiesa, naujoje temoje registruojuosi su kita negrožine verslo-finansų knyga: Lawrence G. McDonald ir Patrick Robinson (pirmasis - buvęs Lehman Brothers trader'is, antrasis - rašytojas, kuris turbūt realiai ir parašė tekstą rolleyes.gif ) "A Colossal Failure of Common Sense: The Inside Story of the Collapse of Lehman Brothers" - knyga apie Lehman Brothers banko žlugimą.
Gan skubotai ir 'belekaip' parašyta (turbūt, kad spėtų 'į traukinį', 'ant karštųjų'), bet bent skaitosi greitai, tai tik truputį nervina rolleyes.gif

Atsiliepimas apie kitą verslo-finansų knygą, Daniel Reingold ir Jennifer Reingold (vėlgi, pirmasis - analitikas, antroji - jo dukterėčia, realiai ir tą tekstą parašiusi) "Confessions of a Wall Street Analyst: A True Story of Inside Information and Corruption in the Stock Market" bus (berods Gemma prašė ax.gif ), bet niekaip nerandu laiko, mažylis dienomis beveik nemiega, o naktį pati miegoti noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 14 vasario 2012 - 14:28
QUOTE(Helianta @ 2012 02 14, 15:26)
po tokių jūsų pasisakymų visai netraukia imtis Sartro schmoll.gif
Lietuviškai neplanuoju skaityti - vien jau dėl prasto vertimo : LLVS rekomenduoja jos nepirkti, neskaityti ir nereklamuoti doh.gif

Aha, man irgi niekaip nepavyksta gauti Sartro pasiskolinti, pirkti nenoriu, o jei neįveiksiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 00:15)
Laukiu atsiliepimo, mane domina si knyga  4u.gif

Nors Plath dienorasciu dar vis nepabaigiu, jau beveik metai laiko priesokiais skaitau  ax.gif

O kur galima rasti Plath dienoraščių? bigsmile.gif

Aš labai greitai perskaičiau S. Plath - Stiklo gaubtas. Knyga parašyta ganėtinai paprastai, neįmantriai - taigi skaitosi lengvai. Pirmoji knygos pusė man visai nekvepėjo depresija, nes aprašoma lyg ir normalus merginos gyvenimas. Aišku mergina, mano akimis, nėra tokia kaip visos. Knygoje aprašoma depresija sergančio žmogaus būsena ir ligos gydymo būdai. Aš knygą įvertinčiau kaip vidutinę, nes man pritrūko įtikinamumo, pačios ligos sukeliamų emocijų aprašymų. Jų buvo, bet labai jau minimaliai.
Kažkuo knyga man priminė vieną matytą filmą Helen (2009). Tam tikri įvykiai knygoje ir filme panašūs. Tik filmas Helen 100 kartų įtikinamesnis ir labiau atskleidžia depresija sergančio žmogaus būseną. Sakyčiau sukrečiantis filmas tiems, kas nėra susidūrę su šia baisia liga ar nėra apie ją skaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 14 vasario 2012 - 15:49
QUOTE(Helianta @ 2012 02 14, 14:26)
bet niekaip nerandu laiko, mažylis dienomis beveik nemiega, o naktį pati miegoti noriu biggrin.gif

Vargsiuke,uzjauciu,bet gal su berniukais taip visad,kai draugiu paklausau,visu berniukai nemiegaliai,manoji tai buvo konkreti miegale smile.gif ir diena ir nakti smile.gif Pasijunk i skype kada wink.gif
Atsakyti
Pagaliau įsigijau J. Ch. Grange "Limbų priesaiką". Taigi kokiai savaitei užteks detektyvo.
Visas su šv. Valentino diena.
Na, o Marakeš - su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 14 vasario 2012 - 17:19
Marakeš, su gimtadieniuuser posted image
Atsakyti
jei kada savaitgalį sumąstysit susitikimą suorganizuoti, gal kaip nors ištaikyčiau blush2.gif
Dėl Tavęs būtinai pasistengsim, nes taip pat pasiilgom. mirksiukas.gif
Atsakyti
marakeš, su gimtadieniu 4u.gif

Man tai nekyla problemu su Valentino diena - mamos gimtadienis, artimo zmogaus vardadienis, plius musu su MB metines, pakankamai priezasciu svesti biggrin.gif

Niekur o niekur nerandu prancūziško varianto e-knygos. Nusipirkčiau į skaityklę, bet panašu, kad prancūzai Sartro "nesuskaitmeninę" g.gif

Angliskai tas pats, ieskojau high and low, bet niekur neradau doh.gif Kolega iskele hipoteze, jog specialiai nepardavinejamos e-knygos, kad neatsirastu nelegaliu kopiju - atseit su visa klasika taip, jei dar copyright nepasibaiges. Nenustebciau, jei jis butu teisus rolleyes.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 14, 15:49)
O kur galima rasti Plath dienoraščių?  bigsmile.gif

Anglu kalba tikrai galima, lietuviskai - nezinau. As turiu senaji leidima, blusturgyje pirkta - Ted Hughes redaguota, smarkiai iskarpyta versija. Dabar jau isleistas ir pilnas (ar bent pilnesnis) variantas.
Atsakyti
Šiandien, eidama Laisvės alėja, praregėjau ir pamačiau širdelę Brūkšniuko akimis. Aš vis dar tyra, bet vaizduotė gerokai prasiplėtė. doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Dikenso "Sunkūs laikai" man nelabai patinka. unsure.gif
Atsakyti
Marakeš, su Gimtadieniu! birthday.gif

Manęs "Brandos amžius" nemigdo, bet skaitydama beveik visada imu rikiuoti rytdienos darbus. rolleyes.gif Gerai nors tiek, kad už ją nebalsavau cool.gif
Atsakyti