Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

Marakeš, su gimtadieniu! birthday.gif Daug gerų knygų 4u.gif
Atsakyti
Marakeš, sveikinu gimtadienio proga. Linkiu visa ko geriausio!

Klopedija, su praregejimu!!!
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 02 14, 12:26)
po tokių jūsų pasisakymų visai netraukia imtis Sartro schmoll.gif
Lietuviškai neplanuoju skaityti - vien jau dėl prasto vertimo : LLVS rekomenduoja jos nepirkti, neskaityti ir nereklamuoti doh.gif
Žodžiu, į bendrus skaitymus šįkart nesijungiu.
svarbu, kad atsiliepimai ruošiami, saugomi ir niekur nedings mirksiukas.gif
jei kada savaitgalį sumąstysit susitikimą suorganizuoti, gal kaip nors ištaikyčiau blush2.gif

Na, nėra taip blogai, kad visai neskaityt mirksiukas.gif
Ištikrųjų net ne tas žodis, kad blogai ar nuobodu-toks stilius savotiškas-tikrai šiek tiek migdantis..Bet vakar jau visai nemažai pasistūmėjau-jau antra knygos pusė, tai net šiek tiek įtraukė...
Šiaip nesigailiu, kad skaitau tikrai..
Dar man asmeniškai patinka, nes veiksmas vyksta aplink Montparnasą-kaip tik pastarąjį kartą gerai išmaišėm tą rajoną (ten ir gyvenom)-tai lengva įsivaizduot, kur ten tie herojai šlaistosi.. biggrin.gif

QUOTE(martux @ 2012 02 14, 18:51)
Marakeš, su Gimtadieniu! birthday.gif

Manęs "Brandos amžius" nemigdo, bet skaitydama beveik visada imu rikiuoti rytdienos darbus.  rolleyes.gif Gerai nors tiek, kad už ją nebalsavau cool.gif

Acha, mintys nuklysta šiek tiek...Bet jau dabar tikrai matau, kad užbaigsiu-net šiek tiek laukiu vakaro, kada galėsiu sugrįžt prie tos knygos.. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, pametusi temą buvau doh.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 13, 16:48)
Čia tikriausiai turėčiau juoktis su jumis, bet kad juokas neima. Antrasis postas mane net kažkiek žeidžia. Nesu aš nei pasikėlusi nei 100 proc. kategoriška. Maniau, kad forume laisvai galima reikšti mintis, bet kas keisčiausia, kai žmonės nesupranta ką noriu pasakyti...tada ir atsiranda tokie pasisakymai, kurie labai toli realybės.

Aš tai puikiai abi puses suprantu, nors gal net kiek labiau tavają suprantu 4u.gif Bet kategoriškumo joje tikrai buvo daug, o aš, pavyzdžiui, net norėčiau, kad mane kas nors įtikintų pamėgti rusų kalbą mirksiukas.gif

QUOTE(prieplauka @ 2012 02 14, 09:09)
o as nemegstu Valentino dienos sad.gif ...mylekim kasdien, kas akimirka, o ne per valentina...va.. ax.gif

O ar mylim kasdien? Mylėt tai mylim, bet ar parodom? Aš už tą dieną, jei yra proga bent labiau pasistengti nors vieną dieną per metus, tai reikia ja pasinaudoti, nes paprastai paskęstame rutinoje kasdien hihihi.gif

QUOTE(prieplauka @ 2012 02 14, 13:35)
Mergaitei pašnibždom

Tau nieko tikrai
Pasakyt nenorėjau.
Aš tik
Į akis
Pažiūrėjau -
Ir ten du medžius
Auksinius pamačiau,
Apsvaigintus
Pašėlusio vėjo.
Lingavo ir juokėsi juodu...
Aš nieko
Tau pasakyt nenorėjau.

wub.gif

Marakeš, su gražia diena 4u.gif

klopedija, kas per proga greitai? g.gif
Aš išvarau iki savaitės pabaigos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 vasario 2012 - 10:45
QUOTE(groovy @ 2012 02 15, 10:44)
klopedija, kas per proga greitai? g.gif
Atėjo siuntinys, knygas dalinsimės.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 15, 13:21)
Atėjo siuntinys, knygas dalinsimės.

kada dalinsimes bigsmile.gif , t.y. kada susitinkam? gal penktadieni? mirksiukas.gif
Atsakyti
Galim. Bet aš darbą baigiu 13 val., norėčiau kokią 14 val. susitikti. mirksiukas.gif
Ką kitos pasakys?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 15, 13:26)
Galim. Bet aš darbą baigiu 13 val., norėčiau kokią 14 val. susitikti.  mirksiukas.gif
Ką kitos pasakys?

as galiu ir 14 val. , Dolitle gal gales irgi, martux gal...

na. mielos damos, pasisakom ar galit penktadieni apie 14 val. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2012 02 15, 13:32)
na. mielos damos, pasisakom ar galit penktadieni apie  14 val. 4u.gif

Puiku. 4u.gif Penktadienio 14 val. man tinka. 4u.gif O kur renkamės? Drakone?
Atsakyti
Reikia dar Martux žodžio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 02 14, 14:26)
marakeš, su gimtadieniu 4u.gif
visas švenčiančias - su  wub.gif diena 4u.gif
Aš Dikenso tik vieną esu skaičiusi, "Didžiuosius lūkesčius" prieš kokius 3-4 metus.
Gal jo jubiliejaus proga reiktų kokią paskaityti? g.gif Gerai, kad jam jau autorių teisės negalioja, iš gutenberg.org į skaityklę bet kurią jo knygą galima parsisiųsti. Kaip tik savo Kindle turiu jo "Tale of Two Cities" ("Pasakojimas apie du miestus"), gal ją šiemet ir paskaityčiau ax.gif

rekomenduociau Dikenso "A Christmas Carol" paskaityti, trumpa, bet thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, priimsit mane į savo skaitytojų būrelį? Ar čia uždara temutė gal? 4u.gif
Atsakyti