Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(pagalvele111 @ 2012 03 22, 12:37)
Hey, sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu buri. Iki baigiamu liko islaikyti 6 skolas, tad tikiuosi iki rudens viska susitvarkyti. Maciau,kad kazkas dalino gerus konspektus Teises istorijos 17 psl, tai gal galite ir man persiusti? Buciau laaaaabai dekinga, nes dabar mokausi is 87psl, viskas issamiai, aiskiai, bet butu puiku tureti ir siauresnius. mano e-meil g.krepstaite@gmail.com

Sveikos,

ir man labai reikia šių konspektų. Pasidalinkite 4u.gif
valdemru2009@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutialt: 22 kovo 2012 - 10:58
QUOTE(linutialt @ 2012 03 22, 08:58)
Sveikos,

ir man labai reikia šių konspektų. Pasidalinkite  4u.gif
valdemru2009@gmail.com

pioneer.gif abiem
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 11:36)

ACIU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2012 03 22, 09:03)
baikit juokus, cia pastebejau, kad su naujokem sioj temoj niekas nebendrauja ir yra ignoruojamos  doh.gif

Naujokes yra mielai priimamos pas mus i tema 4u.gif Bet jau senai pastebejau, tai, kad dauguma naujokiu paraso tik kai konspektu reikia (nekalbu kokreciai apie jus). Noretusi ne tik vienpusio bendravimo : jus paprasote- as atsiunciu. Noretusi abipusio bendravimo, kad ne tik konspektais dalintis, bet ir nuomonemis apie destytojus, patirtimi. Tai manau butu saziningiausia ir senuju ir naujokiu atzvilgiu mirksiukas.gif NEs man asmeniskai nemalonu kai tik pastoviai yra visko prasoma blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2012 03 22, 10:35)
sveikos mergaites, parasysite kaip sekesi baudziamosios spec. dalies ir teises istorijos egzaminuose, tikuosi viskas bus gerai. atsiuskite baudziamosios spec. uzdavinukus pasimokymui. mkmarijaa9@gmail.com

MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!! clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!! clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
[/quo

OMG, tu saunuole!!!! thumbup.gif kokie buvo klausimai? kaip sekesi? kiek zmoniu lauke?
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2012 03 21, 17:57)
atsiuskite ir man baudz. uzdavinukus mkmarijaa9@gmail.com

Paprasyk Arijos, jeigu skubiai reikia, arba kai grysiu atsiusiu. Dabar dar univiere. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pagalvele111 @ 2012 03 22, 13:04)
MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!!  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
[/quo

OMG, tu saunuole!!!! thumbup.gif  kokie buvo klausimai? kaip sekesi? kiek zmoniu lauke?

Fantastika !!!!!!! Klausimai buvo: 1) palyginti Prancuzijos 1791 ir 1793 konstituciju tautos atstovavima ir istatymu leidyba . 2) Statutai: Seimos teise: Santuokos sudarymas, uzkuryste, kraitis, ikraitis.

Kitiems kiek girdejau buvo Karolinos kodeksas baudziamasis, ir palyginti 1922 su 1928 konstitucijas, dar kazkoks civilines teises partikuliarizmas Lietuvoj.
Atsakyti
Fantastika !!!!!!! Klausimai buvo: 1) palyginti Prancuzijos 1791 ir 1793 konstituciju tautos atstovavima ir istatymu leidyba . 2) Statutai: Seimos teise: Santuokos sudarymas, uzkuryste, kraitis, ikraitis.

Kitiems kiek girdejau buvo Karolinos kodeksas baudziamasis, ir palyginti 1922 su 1928 konstitucijas, dar kazkoks civilines teises partikuliarizmas Lietuvoj.
[/quote]

Puikumelis, tikiuosi ir man greitai teks ta dziaugsma patirti smile.gif Daug parasei,kad uzskaite?
Atsakyti
zinokit su tais trumpais teises istorijos konspektais atsargiau, nes as du kartus laikiau ir abu kartus buvo klausimas kurio nebuvo tuose konspektuose.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 13:07)
Paprasyk Arijos, jeigu skubiai reikia, arba kai grysiu atsiusiu. Dabar dar univiere.  mirksiukas.gif
Papildyta:

sveikinu sbeikinu saunuole tu 4u.gif 4u.gif , tai jau viskas tau ruosies valstybinians. Uzteko konspektu tu kuriuos tu man atsiusntei, o del baudziako uzdavinuku tai neskubu atsiusi is namu, nes dar reikia pasimokinti ir susimoketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 13:36)

labai labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Parasiau nedaug, bet tiksliai ka zinojau, jam nepatinka kai pilsto is tuscio i kiaura. Ag awaidoshele , cia matyt laimes dalykas, nes kiek ziurejau tai tuose konspektuose svarbiausiojo 1804m. Prancuzijos kodekso ir JAV zmogaus ir piliecio teisiu deklaracijos. Dar 1920m. mokslininku nera, ir 1918-1940 baudziamosios teises saltiniu mirksiukas.gif Cia kiek pamenu is tu klausimu, kurie buvo perlaikantiesiems, siu klausimu nebuvo konspektuose trumpuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 22 kovo 2012 - 13:59
QUOTE(maryta @ 2012 03 22, 14:02)
sveikinu sbeikinu saunuole tu  4u.gif  4u.gif , tai jau viskas tau ruosies valstybinians. Uzteko konspektu tu kuriuos tu man atsiusntei, o del baudziako uzdavinuku tai neskubu atsiusi is namu, nes dar reikia pasimokinti ir susimoketi  doh.gif

Ag jau ruosiuosi 4u.gif ax.gif Pagaliau !! Man uzteko, bet kaip pries tai minejau tu temeliu nebuvo , tai as pasikonspektavau jas papildomai ranka:) Beto mokiausi lyginamuoju budu, t.y. jis megsta duoti palyginimus, pvz Prancuzijos 1791m ir Veimaro konstitucijas, tai as jas ranka susirasiau i lentele ir taip mokiausi, nes istikro jeigu nedaryti lenteliu tai begalo sunku viska prisiminti ir palyginti ivairias konstitucijas ir pan...
Atsakyti