Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Paja @ 2012 03 22, 17:46)
As irgi prasiau uzdavinuku, jei jie ne studenciu spresti (as kaip pauga vis ta pati kartoju biggrin.gif ), padeciau draugei, nes vargsta juodai.
parduotuvele@gmail.com

Aciu sakau iskart. aciuks.gif

išsiunčiau. Žiūrėk pati ką turi, o gal kas ir naujo bus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 12:02)
MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!!  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Saunuole, sveikinimai didziausi 4u.gif thumbup.gif va man siandiena nepasiseke sad.gif doh.gif teks dar pasimokyti sad.gif gal galetum Saliutas persiusti is ko mokeisi pati? Ir dar labai labai reiketu BT spec geru konspektu su uzdavinukais blush2.gif Prasau atsiusti i 1favourite@gmail.com
P.S. kai laikiau teorija pas B einor avic iu tai labai padejo jo konspektai kur su schemomis yra. Ir tu konspektu tikrai pilnai uztenka, bent jau man pakako. Tad jei ka rasykit.
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2012 03 22, 20:00)
Ir dar labai labai reiketu BT spec geru konspektu su uzdavinukais  blush2.gif  Prasau atsiusti i

Jau išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 22:21)
Jau išsiunčiau  4u.gif

Labai labai ačiū 4u.gif gavau.
Atsakyti
Labai labai aciujums, jus neisivaizduojate kaip as dziaugiuosi ... is 4 karto islaikiau ... Viena karta su visais, poto lapeli atidave, poto vel neishlaikiau ir dabar thumbup.gif nerealuuuuuuuu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet jis nera piktybinis, jeigu mato , kad nusmanai , tai uztempia , jeigu kalbi su juo , diskutuoji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2012 03 22, 23:00)
Saunuole, sveikinimai didziausi  4u.gif  thumbup.gif va man siandiena nepasiseke sad.gif    doh.gif teks dar pasimokyti sad.gif gal galetum Saliutas persiusti is ko mokeisi pati? Ir dar labai labai reiketu BT spec geru konspektu su uzdavinukais  blush2.gif  Prasau atsiusti i 1favourite@gmail.com
P.S. kai laikiau teorija pas B einor avic iu tai labai padejo jo konspektai kur su schemomis yra. Ir tu konspektu tikrai pilnai uztenka, bent jau man pakako. Tad jei ka rasykit.

Kokius kl. gavai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 22:37)
Labai labai aciujums, jus neisivaizduojate kaip as dziaugiuosi ... is 4 karto islaikiau ... Viena karta su visais, poto lapeli atidave, poto vel neishlaikiau ir dabar  thumbup.gif  nerealuuuuuuuu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bet jis nera piktybinis, jeigu mato , kad nusmanai , tai uztempia , jeigu kalbi su juo , diskutuoji  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kokius kl. gavai ?  g.gif

Prancuzijos respublikas ir Statutus.... Palyginti reikejo.
Atsakyti
Bet pas ji klausimai kartojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2012 03 22, 22:00)

Galėtum gal atsiųst tuos konspektukus - erika.kulokiene@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 20:03)
jau  4u.gif
Papildyta:

o kur siųsti mastau.gif lens.gif

vargeli pamiršau parašyti blush2.gif
valdemru2009@gmail.com

išanksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2012 03 22, 23:00)
Saunuole, sveikinimai didziausi  4u.gif  thumbup.gif va man siandiena nepasiseke sad.gif    doh.gif teks dar pasimokyti sad.gif gal galetum Saliutas persiusti is ko mokeisi pati? Ir dar labai labai reiketu BT spec geru konspektu su uzdavinukais  blush2.gif  Prasau atsiusti i 1favourite@gmail.com

Hetera persiusk man tuos konspektus mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 18:37)
Saliutas, sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Šaunuolė bis.gif  bis.gif  bis.gif  Dabar jau valstybiniai  thumbup.gif

Radau pas save baudžiamosios uždavinių išspręstų Ir bendrosios, ir spec. dalies. Dar reikia kam nors ar jau per vėlai?

Ei ei ei , ir man reikia biggrin.gif jolanta.stasinskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2012 03 22, 10:40)
ar diplome rašo tik pažymius,ar jei turėjai skolą kažkokio dalyko rašo pažymį ir skliausteliuose (po atsiskaitymo už skolą) ?

diplome matosi tik balas, ar po perlaikymo, ar ne, nėra skirtumo, bet jei stojai po kolegijos, yra sužymėti dalykai, kuriuos išsilaikei kolegijoje, prie jų toks mažiukas skaičiukas, o skaičiuko paaiškinimas apačioje puslapio 4u.gif

Sveikos, saulės wub.gif

Stiprybės ir ryžto Jums, užsibaikit viską lengvai 4u.gif
Atsakyti