Sweikutes, ar galetu kas nors pasidalinti Tarptautines privatines teises konspektais ar medziaga?

QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 15:58)
Parasiau nedaug, bet tiksliai ka zinojau, jam nepatinka kai pilsto is tuscio i kiaura. Ag awaidoshele , cia matyt laimes dalykas, nes kiek ziurejau tai tuose konspektuose svarbiausiojo 1804m. Prancuzijos kodekso ir JAV zmogaus ir piliecio teisiu deklaracijos. Dar 1920m. mokslininku nera, ir 1918-1940 baudziamosios teises saltiniu
Cia kiek pamenu is tu klausimu, kurie buvo perlaikantiesiems, siu klausimu nebuvo konspektuose trumpuose.

nu man nepasiseke

QUOTE(waidoshele @ 2012 03 22, 15:21)
nu man nepasiseke
gavau pirma kart klausima is lietuvos priesstatutines teises privilegiju, o kita karta 1918-1940 baudziamosios saltiniu. bet siaip ne taip iki penketo istempiau, nes buvau papildomai perskaicius ta ilgaji konspekta, tai kai ka atsimeniau is tos baudziamosios 

Va va ir LDK nera zemes privilegiju

QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 12:02)
Naujokes yra mielai priimamos pas mus i tema
Bet jau senai pastebejau, tai, kad dauguma naujokiu paraso tik kai konspektu reikia (nekalbu kokreciai apie jus). Noretusi ne tik vienpusio bendravimo : jus paprasote- as atsiunciu. Noretusi abipusio bendravimo, kad ne tik konspektais dalintis, bet ir nuomonemis apie destytojus, patirtimi. Tai manau butu saziningiausia ir senuju ir naujokiu atzvilgiu
NEs man asmeniskai nemalonu kai tik pastoviai yra visko prasoma

Papildyta:
MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!! :valio

Papildyta:
MERGAI , pagaliau !@!!@!!!!@!!!! ISLAIKIAU ISTORIJA !!!!!! :valio

Super.

Dar sykį sveikinimai.

Beje, pritariu dėl bendravimo: juk smagiau, kai vyksta pašnekesiai, o ne viskas į vienus vartus. Drąsiai junkitės, merginos.

QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 14:27)
Prie visko, ką vardinot, pasakysiu, kad visai nieko nėra apie JAV konstituciją. O dažnai duoda klausimuką.
Man irgi reikia uždavinių bt spec.dalies, jei jie ne studenčių spręsti.

maryta, gal pasikartosiu, bet mano asmeninė patirtis tokia, kad nesvarbu ar teisingai pritaikysi straipsnį (juk ir teisėjai su ilgamete patirtimi klysta), svarbu, kad būtų logiškai išdėstyta ir tvirtai pagrįsta, kodėl taikai tą str., o ne kitą.

QUOTE(saliutas @ 2012 03 22, 14:02)
wohoo!!!!!

Saliutas, sveikinu
Šaunuolė
Dabar jau valstybiniai
Radau pas save baudžiamosios uždavinių išspręstų Ir bendrosios, ir spec. dalies. Dar reikia kam nors ar jau per vėlai?

Radau pas save baudžiamosios uždavinių išspręstų Ir bendrosios, ir spec. dalies. Dar reikia kam nors ar jau per vėlai?
QUOTE(mamaEgle @ 2012 03 22, 18:37)
Saliutas, sveikinu
Šaunuolė
Dabar jau valstybiniai

man reiktu baud. spec. mkmarijaa9@gmail.com
QUOTE(maryta @ 2012 03 22, 19:53)
ir man spec dalies reikia

QUOTE(maryta @ 2012 03 22, 15:53)
jau

Papildyta:
QUOTE(linutialt @ 2012 03 22, 15:56)
o kur siųsti

As irgi prasiau uzdavinuku, jei jie ne studenciu spresti (as kaip pauga vis ta pati kartoju
), padeciau draugei, nes vargsta juodai.
parduotuvele@gmail.com
Aciu sakau iskart.

parduotuvele@gmail.com
Aciu sakau iskart.

QUOTE(Julya @ 2012 03 22, 10:40)
Labas
Turiu porą klausimėlių, gal kas pagelbės:
Norėjau paklausti jei dėstytojas sako, jog neprileis prie egzamino dėl nelankomumo ar tai reiškia, kad bus įrašyta tiesiog skola ar reikės kartoti kursą ? Jei reikia kartoti kursą tai dėl vieno dalyko neperkelia į aukštesnį kursą ?
Ir juokingas klausimėlis
- ar diplome rašo tik pažymius,ar jei turėjai skolą kažkokio dalyko rašo pažymį ir skliausteliuose (po atsiskaitymo už skolą) ?

Norėjau paklausti jei dėstytojas sako, jog neprileis prie egzamino dėl nelankomumo ar tai reiškia, kad bus įrašyta tiesiog skola ar reikės kartoti kursą ? Jei reikia kartoti kursą tai dėl vieno dalyko neperkelia į aukštesnį kursą ?

Ir juokingas klausimėlis

Gausite skolą.
Manau, kad rašo tik pažymius.
Tai dauguma iš vyresnių kursų, tai dėstytojai skiriasi. Pavyzdžiui pas mane beveik visi dėstytojai yra jauni, tai abejoju, ar jums jie dėsto..