tai jau žydės tikriausiai, anes aš buvau išvažiavus savaitgalį, dar nežydėjau, sekmadienį grįžau, ogi pleška ...; va, šiandien ryte jau buvau nulekus pažiūrėt, mano violetinis, beveik juodas jau skleidžiasi, kai pra-ys ir tą parodysiu:)
Aš anksčiau niekad neauginau kardelių.Šiemet maximoj pamačiau akciją ir paėmiau 1 poką rūžavų kardelių. O vakar pirmas žiedas ėmė skleistis.Ir jis visai ne rūžavas,o beveik juodas,arba tamsiai violetinis .
Ir mano kai kurie kardeliai jau ,,sukrovė žiedus'' dar neprasiskleidė, bet tokie jie apdžiūvę, viskas iš sausros, nebėra su kuo laistyti. Net nežinau kas šiemet bus iš mano kardelių Visada būdavo tokie gražūs, o šiemet tokie vargani. Ach, kaip reikia lietučio.
Ir mano kai kurie kardeliai jau ,,sukrovė žiedus'' dar neprasiskleidė, bet tokie jie apdžiūvę, viskas iš sausros, nebėra su kuo laistyti. Net nežinau kas šiemet bus iš mano kardelių Visada būdavo tokie gražūs, o šiemet tokie vargani. Ach, kaip reikia lietučio.
Taigi naktį lietaus būta, bet jo reikia žymiai daugiau... Šiemet pasivėlinau su kardelių sodinimu, bet žiedukų jau sulaukiu po truputuką, startuoja geltonžiedis.
maniškiai susirgo iš pavasario buvo tik du krūmeliai taip pageltę,o dabar jau daug.liūdniausia ,kad ir žiedkotis svyra žemyn ir gelsta.vieną išroviau ,bet jokių parazitų nepastebėjau gal jūs žinot,kaip su tuom kovot
maniškiai susirgo iš pavasario buvo tik du krūmeliai taip pageltę,o dabar jau daug.liūdniausia ,kad ir žiedkotis svyra žemyn ir gelsta.vieną išroviau ,bet jokių parazitų nepastebėjau gal jūs žinot,kaip su tuom kovot
Labai liūdna , bet ir mano visi tokie kardeliai, daug metų auginu, bet tokie niekad nėra buvę, net žiedų spalvai pasirodžius jie jau apdžiūvę, nežinau kas jiems, gal iš sausros?