Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

4u.gif pabandysiu parodyti savo kardelius blush2.gif
Papildyta:
dar ax.gif
Atsakyti
kriro, labai gražūs kardeliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O maniškiai, kai buvau preitą savaitgalį dar nežydėjo. Aš irgi labai laukiu, kada mano kardeliai pražys!
Atsakyti
tai jau žydės tikriausiai, anes aš buvau išvažiavus savaitgalį, dar nežydėjau, sekmadienį grįžau, ogi pleška ...; va, šiandien ryte jau buvau nulekus pažiūrėt, mano violetinis, beveik juodas jau skleidžiasi, kai pra-ys ir tą parodysiu:) 4u.gif
Atsakyti
Aš anksčiau niekad neauginau kardelių.Šiemet maximoj pamačiau akciją ir paėmiau 1 poką rūžavų kardelių. O vakar pirmas žiedas ėmė skleistis.Ir jis visai ne rūžavas,o beveik juodas,arba tamsiai violetinis thumbup.gif .
Atsakyti
o as maximoj nusipirkau poka ivairiarusiu kardeliu, tai jau 3 zydi ir visos vienodos - spalva, kaip pionieriaus kaklaraistis smile.gif
Atsakyti
Ir mano kai kurie kardeliai jau ,,sukrovė žiedus'' dar neprasiskleidė, bet tokie jie apdžiūvę, viskas iš sausros, nebėra su kuo laistyti. Net nežinau kas šiemet bus iš mano kardelių verysad.gif Visada būdavo tokie gražūs, o šiemet tokie vargani. g.gif Ach, kaip reikia lietučio.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 08 01, 20:55)
Ir mano kai kurie kardeliai jau ,,sukrovė žiedus'' dar neprasiskleidė, bet tokie jie apdžiūvę, viskas iš sausros, nebėra su kuo laistyti. Net nežinau kas šiemet bus iš mano kardelių verysad.gif Visada būdavo tokie gražūs, o šiemet tokie vargani. g.gif Ach, kaip reikia lietučio.

Kitą savaitę žada lietaus mirksiukas.gif thumbup.gif Tik kad ne visada tos sinoptikų prognozės bepasitvirtina doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Taigi naktį lietaus būta, bet jo reikia žymiai daugiau... doh.gif
Šiemet pasivėlinau su kardelių sodinimu, bet žiedukų jau sulaukiu po truputuką, startuoja geltonžiedis. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
maniškiai susirgo verysad.gif iš pavasario buvo tik du krūmeliai taip pageltę,o dabar jau daug.liūdniausia ,kad ir žiedkotis svyra žemyn ir gelsta.vieną išroviau ,bet jokių parazitų nepastebėjau unsure.gif gal jūs žinot,kaip su tuom kovot g.gif ax.gif user posted image
Atsakyti
Kardelių auginime pirmokėuser posted image user posted image user posted image
Pirmieji pražydo geltoni, paskui bordo ir tik vakar žalias.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 08 08, 14:41)
maniškiai susirgo verysad.gif iš pavasario buvo tik du krūmeliai taip pageltę,o dabar jau daug.liūdniausia ,kad ir žiedkotis svyra žemyn ir gelsta.vieną išroviau ,bet jokių parazitų nepastebėjau unsure.gif gal jūs žinot,kaip su tuom kovot g.gif  ax.gif user posted image

Labai liūdna verysad.gif , bet ir mano visi tokie kardeliai, daug metų auginu, bet tokie niekad nėra buvę, net žiedų spalvai pasirodžius jie jau apdžiūvę, nežinau kas jiems, gal iš sausros? g.gif
Atsakyti
o mano dar nezydi, net ziedas neislindes, nors sodinau kaip visos, laiku. ne per velai..
kazin ar dar zydes?
pas visas taip graziai zydi...
pavydu blush2.gif
Atsakyti