Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(Blizge @ 2008 08 01, 20:01)
o as maximoj nusipirkau poka ivairiarusiu kardeliu, tai jau 3 zydi ir visos vienodos - spalva, kaip pionieriaus kaklaraistis smile.gif

Mes pernai buvom pirkę kardelių mišinį, tai visi 15 ir žydėjo raudonai doh.gif , tai šiemet jau pirkom skirtingus mirksiukas.gif
Atsakyti
ne dėl sausros g.gif ,manau,nes bėdos prasidėjo po stiprių lietų.
perlaužiau nuo svogūno stiebą,o ten blink.gif supuvus šerdis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 08 10, 12:59)
ne dėl sausros g.gif ,manau,nes bėdos prasidėjo po stiprių lietų.
perlaužiau nuo svogūno stiebą,o ten blink.gif supuvus šerdis verysad.gif

TAI KAD PAS MUS NELIJO, TIK ŠIOS SAVAITĖS PRADŽIOJE 2 DIENAS LIETUTIS PALAISTĖ DARŽUS, O IKI TOL BUVO SAUSRA, O MANO KARDELIAI JAU BUVO TOKIE PAGELTĘ IR APDŽIŪVĘ g.gif TAI GAL ČIA KOKIA LIGA ,,PRIKIBO", GAL PALAISTYTI Į VANDENĮ KALIO PERMANGANATO ĮDĖJUS, KAŽIN AR PADĖTŲ ? NEAIŠKU, KAS JIEMS YRA...
Atsakyti

Mano gražuolis kardelis pražydo

http://img229.images.../img1529ry4.jpg
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 09, 13:14)
Kardelių auginime pirmokėuser posted image user posted image user posted image
Pirmieji pražydo geltoni, paskui bordo ir tik vakar žalias.

Jau kokia ta zalsva grazi wub.gif wub.gif wub.gif nereali thumbup.gif (kazkaip mane tokia spalva labai veza thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 08 10, 21:45)

bigsmile.gif koks mandruolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 08 10, 20:45)

Koks gražus kardelis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 08 10, 21:45)

Tikrai grazuolis wub.gif kur tokia grozybe pirkot? kazkaip neteko matyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2008 08 10, 13:09)
o mano dar nezydi, net ziedas neislindes, nors sodinau kaip visos, laiku. ne per velai..
kazin ar dar zydes?
pas visas taip graziai zydi...
pavydu  blush2.gif

Pas mane irgi neskuba zydeti, nors ir nesivelinau pasodinti, kai kurie dar net ziedu nesukrove, vienas baltas jau zydejo, o kiti tik ruosiasi ir mazi kazkokie siemet pas mene jie, anais metais visi daugmaz vienu metu zydejo ir dideli labai buvo.
Beje tas baltasis mano po liuties nuluzo, anais metais irgi visi nuluzinejo, idomu kodel? g.gif
Atsakyti
Dacor, tikrai tavo kardelis nuostabus.
Mano dar ir nežydi, bet jau lenda žiedstebiai. Labai laukiu žiedų, mano irgi žalias ar salotinis turėtų būti. Pamatysim kas gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 08 01, 08:35)
Aš anksčiau niekad neauginau kardelių.Šiemet maximoj pamačiau akciją ir paėmiau 1 poką rūžavų kardelių. O vakar pirmas žiedas ėmė skleistis.Ir jis visai ne rūžavas,o beveik juodas,arba tamsiai violetinis thumbup.gif .

ir man tas pats dry.gif pirkau 2 pakelius: švelniai ružavus ir geltonai oranžinius...skleidžiasi 3 tamsiai violetiniai doh.gif laukiu kas bus iš likusių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 08 12, 11:34)
ir man tas pats  dry.gif  pirkau 2 pakelius: švelniai ružavus ir geltonai oranžinius...skleidžiasi 3 tamsiai violetiniai  doh.gif laukiu kas bus iš likusių  doh.gif

Daug kartų taip būna nusipirkus kardelius iš prekybos centrų. Perki vienokios spalvos, o pražysta visai kitos spalvos. ax.gif Kiek esu pirkusi kardelių iš ,,Žalios stotelės", tai bent jau man pražysdavo tokios spalvos, kokios būdavo nuotraukytė.
Atsakyti
Aciu.Kardeli pirkau pavasari Zalioj stotelej.Pirkau 5 rusiu ir visi prazydo taip kaip nuotraukoje buvo pavaizduoti.
Atsakyti