Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

Ar daug kardelių prisipirkote?
Oi, kaip sunku atsispirti, kai įeini į parduotuvę ir tiek gražių kardelių pamatai, bet nusprendžiau, kad turiu iš kitų metų gumbelių ir šiemet naujų nepirksiu, tik nežinau, ar pavyks atsispirti ,,pagundai" nusipirkti dar.
Atsakyti
Oi pripirkau ir dar kiek lotuliukas.gif , dabar suku galvą kur tiek sukišiu g.gif . Buvo puikių pasiūlymų Tomas Philips"e, tai neatsilaikiau doh.gif . Bijau, jei dar bus nuolaidų- tai visai suskysiu, čia mano mylimiausios gėlės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 04 08, 08:11)
Oi pripirkau ir dar kiek lotuliukas.gif , dabar suku galvą kur tiek sukišiu g.gif . Buvo puikių pasiūlymų Tomas Philips"e, tai neatsilaikiau doh.gif . Bijau, jei dar bus nuolaidų- tai visai suskysiu, čia mano mylimiausios gėlės tongue.gif

Man irgi kardeliai vieni už kitus gražesni, prisiperku, tai paskui suku galvą, kur besusodinti
Atsakyti
Aš tai laukiu, kada prekybos centruose nukainuos svogūnines gėles, tai tada dar nusipirksiu kardelių.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 04 11, 19:21)
Aš tai laukiu, kada prekybos centruose nukainuos svogūnines gėles, tai tada dar nusipirksiu kardelių.

Nuo antradienio Maximoj geliu svoguneliai bus po 3.99 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2009 04 11, 19:37)
Nuo antradienio Maximoj geliu svoguneliai bus po 3.99 lotuliukas.gif

Kaip nuostabu, reiks lėkti į Maximą. Jei tik bus tokių spalvyčių, kurios patiks, tai neatsilaikysiu ir prisipirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita xxx: 11 balandžio 2009 - 18:52
Mielosios,nezinau ar visuose miestuose,bet KLP "RIMI"parduotuvese visoms svoguninem gelem taikoma nuolaida.Uz kardeliu konteineriuka mokejau 3.99LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 11, 20:46)
Uz kardeliu konteineriuka mokejau 3.99LT. mirksiukas.gif

Kas tas konteineriukas? Kiek jų ten? g.gif
Atsakyti
As irgi prisipirkus, bet nelabai yra kur jau sodint... pilni kampai geliu kieme.. lotuliukas.gif namie irgi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 11 balandžio 2009 - 20:59
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 04 11, 21:55)
Kas tas konteineriukas? Kiek jų ten? g.gif

Konteineriukas-tai ipakavimas,kuriame sudeti gumbeliai.Vadinamieji miksai(keliu rusiu gumbeliai)dazniausia buna po 7,10arba 12gumbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
pavasarį didžiausia problema - kur viską sodinti? g.gif Bet kai vasarą žydi - neapsakomas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 04 11, 22:21)
pavasarį didžiausia problema - kur viską sodinti? g.gif  Bet kai vasarą žydi - neapsakomas malonumas  thumbup.gif

O taip,tikra tiesa blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti