Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

MERGA
Nors mano anyta visada sodina maziukus i vazonus ar i dezute is rudens.Ir jie sekmingai uzaugina gumbiukus

kaip idomu bigsmile.gif
tai vadinas, pliki svoguneliai dar paauga zemeje??? g.gif

pala... ne taip supratau doh.gif
tai tuos maziukus turejot galvoj - vaikiukus, tuos zirniukus???!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 spalio 2008 - 18:43
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 18:43)
MERGA
Nors mano anyta visada sodina maziukus i vazonus ar i dezute is rudens.Ir jie sekmingai uzaugina gumbiukus

tai kaip ten yra? g.gif per ziema dezuteje zemeje uzauga tie gumbai???

O as, rudeni nuo tripsu gydziusi [mirkiau chemijoj] ir isdziovinusi gumbiukus, juos pamirsau, ir tik vakar sudejau i saldytuva blush2.gif kad mirtu tie parazitai...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 18:43)
MERGA

kaip idomu bigsmile.gif
tai vadinas,  pliki svoguneliai dar paauga zemeje??? g.gif

pala... ne taip supratau doh.gif

Acha,tuos krupiukus-vaikucius,ji sukisa i vazonus ir jie spakainiai auga smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie kardeliu myletoju biggrin.gif tikiuosi tai tas pats kas gladioles biggrin.gif mano mama jas dievina, o ir man labai grazios. Nusipirkau siandien du maiselius svoguneliu (po 7 kiekviename). Vienos bus tamsiai raudonos, kitos kazkokiu triju spalvu bigsmile.gif ant pokelio visai graziai atrodo. Reiks praretint ten visokias kitas geles, ir susodint gladioles biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2009 03 05, 15:52]
Sveikos,
Kardeliai , kardeliai, kardeliai einu del ju is proto. Koks grozis lithuania.gif
Atsakyti
Aga,jau laikas eiti sklepa parsinesti miegalius.Reikia juos nuvalyti smile.gif
Atsakyti
o kam juos valyti? ir kam taip anksti nešti? juos gi tik balandyje sodinti reikia? Pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
Kardelius sodinsim lauke. Kam juos dabar judint? Lai ilsisi iki sodinimo meto.
Turiu pasiūlyti kardelių mix:
http://www.sodai.lie...om/Kardelis.htm
http://www.sodai.lie...ius.gumbai.html
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 18, 13:45)
Aga,jau laikas eiti sklepa parsinesti miegalius.Reikia juos nuvalyti   smile.gif

vienus sodinu siltnamyje,kitus lauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 19 kovo 2009 - 12:35
mano tokia tetule pries sodinant kardeliu svogunelius pirma pamirko juos , tik nezinau kur paprastame vandenyje ? o kam?
gal kuri zinot atsakymus ax.gif noreciau jau dabar susodinti juos i vazonus kad pavasari greiciau dziaugtumemes tuos groziu wub.gif
Atsakyti
Galima mirkyti kalio permanganato tirpale-nuo ligų. Galima daigams, gumbams trąšomis, kad greičiau dygtų, neužsistovėtų žemėje, jei tuo metu sausi orai.
O skubintis nėra reikalo. Juk šalnos tai bus. Kaip apsaugosit žalius auginukus nuo šalnų. Sakyčiau, neverta taip stengtis. Jie vis tiek žino laiką kada žydėti. Paankstinsit tik kokia savaite žydėjimą, o vargo turėsit iki šalnos praeis.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 19, 13:53)
Galima mirkyti kalio permanganato tirpale-nuo ligų. Galima daigams, gumbams trąšomis, kad greičiau dygtų, neužsistovėtų žemėje, jei tuo metu sausi orai.
O skubintis nėra reikalo. Juk šalnos tai bus. Kaip apsaugosit žalius auginukus nuo šalnų. Sakyčiau, neverta taip stengtis. Jie vis tiek žino laiką kada žydėti. Paankstinsit tik kokia savaite žydėjimą, o vargo turėsit iki šalnos praeis.

o jeigu as juos susodinciau i vazona ir laikyciau sklepe iki baigsis salnos ?
mano sodininkystes bus tik antra vasarele taigi dar daug ko nezinau blush2.gif
Atsakyti