Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 23, 20:57)
Pas mane buvo ir senoj versijoj tas pats padaryta, tačiau neatsimenu, kai tikrindavau, kaip ten buvo su bendrais g.gif

ai tada bala nematė, nes kažkaip abi neatsimenam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 23, 21:10)
ai tada bala nematė, nes kažkaip abi neatsimenam lotuliukas.gif

Bet kad timeline rodo, tai faktas - tik bendrus. Tenugali draugystė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 23, 21:34)
Tenugali draugystė drinks_cheers.gif

Tenugali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip buvo man dabar...Susikuriau kita anketa,nes nenoriu jokiu pazystamu i ja imt.Tik fanus. Prisiemiau as draugu,jie irgi mane i draugus kvietesi ir per pusdieni per 30 bendrame skaiciuje pasidare. Neseniai buvau toje anketoje,dar grupeje parasiau sio to. Po valandos vel bandziau patekt ir niekaip slaptazodis netiko blink.gif Nuejau i el pasta nurodyta-neleidzia nei keista nei primena jei pamirsai.Nu galvoju kas per nesamones.Per dukros anketa iejau pasiziuret ir ziuriu kad nieko nera joje ant sienos draugu kur buvo prirase blink.gif Info tik palikta.Dinges ir albumas tik su 25 foto blink.gif Profiline tik liku. Kas cia dabar? Uzblokavo? Uz ka? Ar atgausiu ta anketa dar kada nors g.gif
Atsakyti
Atblokavo pagaliau!!!!! bigsmile.gif Negaliu patiket net.Anksti ryte tai turinys buvo atsirades bet tik galejau paziuret is dukros anketos.O prisijungt neleido vistiek.O po piet atsiblokavo...Jeeeeee ...kaip smagu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 05 24, 21:35)
Atblokavo pagaliau!!!!! bigsmile.gif  Negaliu patiket net.Anksti ryte tai turinys buvo atsirades bet tik galejau paziuret is dukros anketos.O prisijungt neleido vistiek.O po piet atsiblokavo...Jeeeeee ...kaip smagu  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Šaunu. Matyt, tikrino kažkas mirksiukas.gif Tik, kas...? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 24, 21:42)
Šaunu. Matyt, tikrino kažkas mirksiukas.gif  Tik, kas...?  lotuliukas.gif

Manau kad akivaizdziai tikrino.Bet pamate kad ne piktnaudziautojas kazkoks o fanas to ir ano nes parasyta yra-ir nutare praleist lotuliukas.gif Bijau tu draugu kviestis pati,du pakvieciau...Ai.Jie patys mane randa ir taip. Bijau kad vel neuzblokuotu.Tik gaila Timeline neina padaryt,to uzraso nera per kuri dariau.Get Timeline atrodo.Teks apsieiti be Timelines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 05 26, 01:41)
Manau kad akivaizdziai tikrino.Bet pamate kad ne piktnaudziautojas kazkoks o fanas  to ir ano nes parasyta yra-ir nutare praleist  lotuliukas.gif  Bijau tu draugu kviestis pati,du pakvieciau...Ai.Jie patys mane randa ir taip. Bijau kad vel neuzblokuotu.Tik gaila Timeline neina padaryt,to uzraso nera per kuri dariau.Get Timeline atrodo.Teks apsieiti be Timelines ax.gif

Po mėnesio galėsi pasidaryt timeline, nes naujokams neduoda kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 26, 09:35)
Po mėnesio galėsi pasidaryt timeline, nes naujokams neduoda kažkodėl.

Aciu-dabar supratau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 05 06, 14:33)
paprasyt kad visi atsisakytu tavo prenumeratos biggrin.gif beveik nerealu.. bet maciau kai kurie raso prasymus ant savo sienos tokius smile.gif)

ne, manau, neaiškiai užklausiau blush2.gif Pvz. palaikinu ar pakomentuoju draugės nuotrauką ir visi žmonės, mano kontaktuose tą mato. Kiekvieną mano palaikinimą, komentarą. Kaip paslėpti? g.gif naudoju Timeline.
Draugė sakė užėjus pas mane į timeline nemato tų komentarų ir laikinimų, bet Pagrindiniame jai išmeta, ką aš kur parašius esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eires: 27 gegužės 2012 - 15:54
Sveiki,
Gal man galetu kas padeti? Niekaip negaliu perziureti susirasinejimo istorijos. Atidarau zinutes, paspaudziu ant reikiamo susirasinejimo kuri noriu perziureti, atidaro, bet rodo tik paskutinius kelis sakinius, o viso susirasinejimo nerodo. Bandau eiti i virsu, kad pasiziureti, bet puslapis lyg uzstriges ir neina, nerodo viso susirasinejimo.. O neisejus is sio susirasinejimo ir paspaudus atsijungti, pradeda krautis susirasinejimo istorija, bet tada aisku ir atsijungia nuo facebook doh.gif Bandziau pas vyra pasiziureti kaip cia yra, sakau gal neimanoma perziureti susirasinejimo istorijos, bet galima, viskas tvarkoje.. Kodel pas mane taip yra ir ka tureciau ten padaryti, kad matyciau visa susirasinejima, o ne tik paskutinius sakinius? Nezinau ar aiskiai aprasiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2012 05 27, 16:52)
ne, manau, neaiškiai užklausiau  blush2.gif  Pvz. palaikinu ar pakomentuoju draugės nuotrauką ir visi žmonės, mano kontaktuose tą mato. Kiekvieną mano palaikinimą, komentarą. Kaip paslėpti?  g.gif  naudoju Timeline.
Draugė sakė užėjus pas mane į timeline nemato tų komentarų ir laikinimų, bet Pagrindiniame jai išmeta, ką aš kur parašius esu.

Ir pas mane lygiai tas pats,o po to brolis saipydavosi is mano veikos kad kada uzeisi tada pagrindiniam psl privaryta.Aisku prenumeratu nei vienas neatsisako.Tai dabar as kai sukuriau kita anketa,vienoj uzblokuoju draugus ir giminaicius ir pakvieciu per kita prisijungt.Zodziu skirstau. ax.gif Nes yra nesvarbu kuriam draugu sarase tas draugas ar giminaitis-paspaudimus ir komentarus ka dariau pas kitus draugus visada mato..Blogai...Jie nemato tik ka as paleidziu jei ne jiems skirta...
Atsakyti