Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Laba diena,
turiu labai didele problema - keliant nuotrauka i kataloga, Feisbook'as uzblokavo imones saskaita verysad.gif Priezasciu yra daug, ilgai skaitinejau ju pateiktus aprasymus, bet nieko konkretaus! Baisu, kad neprazutu visa per kelis metus sukaupta informacija... doh.gif Parasyciau Facebook'ui laiska su prasymu atblokuoti, bet nepavyksta rasti, kokiu adresu jiems rasyti... Prasau padekite, kas su tuo esate susidure...
Atsakyti
QUOTE(Celebration @ 2012 06 01, 13:38)
Padėkit su tuo nelemtu Facebooku! Kaip padaryti, kad kai kurie draugai nematytų mano sienos įrašų? Turiu omenyje ne tik tai, ką aš papost'inu, įdedu dainą ar nuotrauką (žinau kaip tokiu atveju paspaudus 'pasirinktinai' vienas ar kitas asmuo nematytų mano įtašų), bet kad nematytų nieko -  nei kokiame renginyje dalyvausiu, ar ką palaikinau...
Bandžiau per 'privatumo nustatymus' -->'pasirinktinai'-->'slėpti nuo' ir įrašau atitinkamo asmens vardą ir pavardę. Bet kuomet nueinu į skiltį 'peržiūrėti kaip..." ir įvedu tą patį asmenį - viską rodo, visą mano sieną ir pan. Tai kaip gi padaryti, kad nematytų mano sienos???

Juk tai vieša erdvė.. jei norisi privatumo tokio, tai fb ne ta vieta mirksiukas.gif Veiksmingiausia yra slėpti įrašus/dainas/renginius ir tt, tai kaskart prieš paskelbiant, apriboti, kas mato. Bei, dar variantas yra, kurį prieš kelias dienas minėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2012 06 01, 14:41)
Eina sau,džiaugiuosi laiku iš ten pabėgusi  doh.gif , kuo toliau tuo didesnis bardakas ten dedasi  biggrin.gif

Pabėgti niekada nevėlu. Kiekvieno pasirinkimas - viešinti savo gyvenimą ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 06 01, 09:04)
Pala pala,gal ne taip suprantu.Tai jei esi nusistačius draugams,ir laikint gali draugai,o nuotrauką mato,bet laikint negali draugų draugai.Tuo tarpu bet kas,nepažįstamas,įlindęs į tavo profilį,matyt nuotraukos neturėtų.O jei tarkim kaip pati rašai įkėlei viešo žmogaus nuotrauką,tai gal pasidalinai ja ar iš savo kompo išsaugotų nuotraukų kėlei?O to viešo žmogaus nustatymuose pvz padaryta ''public'' ir užtai tau laikina darugų draugai ir pan. g.gif

Nuotraukas keliu is savo kompiuterio. Nustatyme kiekvienos foto kas gali matyt-draugai. Prvatumo nustatymuose kas gali laikint ar matyt-draugai.Nes spec ziurejau dar ir dar tikrinau.Bet laikina draugu draugai blink.gif I sarasa sudejau savo sukurta-nelaikino svetimi. Keista...Tam sarasui ir leidziu dabar. Taip-ten viesas zmogus ir turiu jo foto daug savo usb atmintinej ir keliu. Kai dalinuos is kitu draugu tai zinau-visi gali laikint kas netingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 06 01, 19:54)
Nuotraukas keliu is savo kompiuterio. Nustatyme kiekvienos foto kas gali matyt-draugai. Prvatumo nustatymuose kas gali laikint ar matyt-draugai.Nes spec ziurejau dar ir dar tikrinau.Bet laikina draugu draugai blink.gif 

Na nesuprantu kaip tai gali būti blink.gif mastau.gif Nes pas mane tokių fintų nėra g.gif
Matyt savo nustatymus dariau dar tada kai FB nebuvo toks išlavėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 01, 16:13)
Juk tai vieša erdvė.. jei norisi privatumo tokio, tai fb ne ta vieta mirksiukas.gif  Veiksmingiausia yra slėpti įrašus/dainas/renginius ir tt, tai kaskart prieš paskelbiant, apriboti, kas mato. Bei, dar variantas yra, kurį prieš kelias dienas minėjau mirksiukas.gif

Na taip, bet ką padarysi, yra tokių draugų, kuriuos kaip ir negražu bei nepatogu "atmesti" ir nesusidraugauti. Vat o dainas, įrašus žinau kaip paslėpti. Tačiau turiu būtent omenyje dalyvavimą renginiuose, susidraugavimą su kitais žmonėmis, palaikinimą puslapių. Jų juk neina paslėpti nuo vieno ar kelių asmenų (neištrinant ar nepaslepiant visai nuo sienos). Tai, o kokį būdą minėjai, būk gerutė, trumpai papasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Celebration @ 2012 06 02, 00:30)

Užeini ant draugo, kur galima priskirti šeimai, artimiems ir tt., randi "apribotieji" ir paspaudi 4u.gif Man veikia, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, naršydama po Facebook'ą aptikau puslapį kuris skatina Lietuvybę, kelia įdomius žaidimukus kur reikia suvesti lietuvišką tekstą, galima laimėti įvairius prizus, draugiški administratoriai, uždaviau klausimą tai tą pačią dieną, net ne dieną, o valandą atsakė. Vienu žodžiu reikia pamatyti smile.gif

Įkeliu ir YouTube klipuką apie puslapį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edvinux @ 2012 06 03, 19:36)
Sveiki, naršydama po Facebook'ą aptikau puslapį kuris skatina Lietuvybę, kelia įdomius žaidimukus kur reikia suvesti lietuvišką tekstą, galima laimėti įvairius prizus, draugiški administratoriai, uždaviau klausimą tai tą pačią dieną, net ne dieną, o valandą atsakė. Vienu žodžiu reikia pamatyti smile.gif

Esmė kokia g.gif Rašyt lietuviškai?
Atsakyti
Matomai esmė pareklamuoti savo puslapį...
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 03, 21:49)
Esmė kokia  g.gif  Rašyt lietuviškai?

Įdomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryt: 04 birželio 2012 - 06:26
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 03, 22:49)
Esmė kokia  g.gif  Rašyt lietuviškai?

Taip, tiesiog skatina lietuvybę, ir kad išliktų Lietuvių kalba žmonės stengiasi. Ištikrūjų bandžiau pati kurti kažką panašaus blush2.gif nesigavo, vėliau naršydama po feisbuka užmačiau pasidalinusį draugą tuo puslapiuku, užėjau paspaudžiau patinka. Pirmas įspūdis, kad tikrai žmonės stengiasi
Reikia paskleisti šį puslapiuką
Bandysiu šiandien net į administratores kreiptis kažin ar priims blush2.gif
Atsakyti