Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

idomu, ar zmones (draugai), kurie atsiranda atsitiktine tvarka, atidarius profili, gali buti, kad atsiranda pagal tai, kiek jie kartu ziurejo mano profili ar tai grynai atsitiktinai parengti draugai? nes kazkaip pastebejau, kad vieni yra beveik visada, kai tik atidarau savo profili, kitu beveik niekada nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 09, 00:53)
idomu, ar zmones (draugai), kurie atsiranda atsitiktine tvarka, atidarius profili, gali buti, kad atsiranda pagal tai, kiek jie kartu ziurejo mano profili ar tai grynai atsitiktinai parengti draugai? nes kazkaip pastebejau, kad vieni yra beveik visada, kai tik atidarau savo profili, kitu beveik niekada nerodo ax.gif

Oho biggrin.gif niekad dėmesio neatkreipiau į tai. Bet, va dabar jau atkreipiau, reiks laikas nuo laiko pažiūrėt ar keičiasi kas ten. O šiaip, esmės juk nesudaro.
Atsakyti

vienu metu ir man tai buvo 'užkliuvę' mastau.gif ir tikrai, o kaip iš tikrųjų yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 gegužės 2012 - 19:34

Manau, kad ne, nes ka tik paziurejau, kad mano mama yra islindus, o ji tikrai retai prisijungia prie FB biggrin.gif .
Atsakyti
Nerandu Fb, kur ten reikia savo gimimo metus parašyti, ir rodyti ar nerodyti.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 14 gegužės 2012 - 09:53
QUOTE(Meege @ 2012 05 14, 10:52)
Nerandu Fb, kur ten reikia savo gimimo metus parašyti, ir rodyti ar nerodyti.?

Nueinat i savo puslapį (ne bendrą) ir dešinėje pusėje yra 'Redaguoti profilį ir ten yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 05, 09:54)
Kaip gali siųsti žinutę, jei nėra mygtuko "žinutė", kai nustatymuose pasirenki, jog gali siųsti tik draugai? Pati ką tik patikrinau, neduoda galimybės siųsti, jei esi "public".

gali rasyti jei pas ta zmogu yra likusios sennos jusu zinutes...lieka tik blokuoti...
Atsakyti
Gal kas galėtumėte paaiškiti, kaip veikia funkcija "Domėjimosi sąrašai" (į kuriuos galima įtraukti puslapius)? Kur ir kaip juos turėtų rodyti? Ar galima kažkaip sekti tų puslapių naujienas (atitinkamai pagal sąrašą g.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 14, 12:11)
Nueinat i savo puslapį (ne bendrą) ir dešinėje pusėje yra 'Redaguoti profilį ir ten yra smile.gif

Aiškutis smile.gif

O kaip reikia FB ištrinti ant visai?
Atsakyti
Drauge idejo pas save i facebook'ą nuotrauka ir pazymejo mane..
nenorejau, kad ant sienos ja rodytu paspaudziau "remove profile" ar kazka pan..bet jos neberodo, nei mano fotoalbume, kur draugai pazymeje..kaip padaryt kad rodytu pas mane fotoalbume nuotrauka? iejus pas druage ant tos foto rodo kad as esu pazymeta..
tikiuosi supratot ka cia parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2012 05 21, 21:15)
Drauge idejo pas save i facebook'ą nuotrauka ir pazymejo mane..
nenorejau, kad ant sienos ja rodytu paspaudziau "remove profile" ar kazka pan..bet jos neberodo, nei mano fotoalbume, kur draugai pazymeje..kaip padaryt kad rodytu pas mane fotoalbume nuotrauka? iejus pas druage ant tos foto rodo kad as esu pazymeta..
tikiuosi supratot ka cia parasiau g.gif

Pas tave ir nerodys jos, nes tu neįkėlei, o draugė įkėlė. Tegul tau persiunčia ir įsikelsi pati.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 05 16, 12:13)
Gal kas galėtumėte paaiškiti, kaip veikia funkcija "Domėjimosi sąrašai" (į kuriuos galima įtraukti puslapius)? Kur ir kaip juos turėtų rodyti? Ar galima kažkaip sekti tų puslapių naujienas (atitinkamai pagal sąrašą g.gif )?

Turbūt labai neaiškiai paklausiau, kad niekas neatsako. blush2.gif

Situacija tokia: neturiu Facebook'e savo profilio, bet turiu sukūrusi puslapį. Kitus puslapius galiu arba įtraukti į "mėgstamiausius" (juos rodo viešai), arba į kažkokius mistinius "domėjimosi sąrašus", kurių niekur nematau. wacko.gif Klausimas - kaip galėčiau sekti tų dominančių puslapių (tiek mėgstamiausių, tiek iš "domėjimosi sąrašo" - skirtumo nelabai yra) naujienas? Ar vienintelė išeitis dabar - susikurti atskirą profilį? (Jei kas nuosekliai paaiškintumėte, kaip tai daroma, irgi būčiau dėkinga - naują profilį gal galima susieti su jau esančiu puslapiu g.gif , bet kaip tą profilį kurti, jei el. pašto adresas nestandartinis, o įsigyventi papildomą pašto dėžutę, švelniai tariant, nėra jokio noro? doh.gif )
Atsakyti