Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Meege @ 2012 06 10, 13:54)
Kas čia gali but fb

Šiandien snukiaknygė pjauna grybą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 10, 23:01)
Šiandien snukiaknygė pjauna grybą  doh.gif

man rodo draugu sarase zmones, kurie seniausiai issregistrave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2012 06 10, 23:02)
man rodo draugu sarase zmones, kurie seniausiai issregistrave doh.gif

tai pažymėkite pelyte ant 'issiregistravusio" asmens esancio draugų sarase ir pašalinkite jį mirksiukas.gif kam "neegzistuojantį" draugą laikyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 11 birželio 2012 - 08:30
sveiki ,prasau patarkite kaip susisiekti su facebook administracija?yra platinama foto ir smeiziama.
Atsakyti
ar galima padaryti, kad zmogus is draugu saraso nematytu, ka tu like'ini, ka komentuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 14 birželio 2012 - 18:51
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 14, 19:51)
ar galima padaryti, kad zmogus is draugu saraso nematytu, ka tu like'ini, ka komentuoji?

Kaip supratau šioje temoje nepasivarginot pasiieškoti to ko jums reik g.gif
Žvilgtelkit į šios temos pirmą puslapį, manau ten rasit tai ko ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 06 14, 19:20)
Kaip supratau šioje temoje nepasivarginot pasiieškoti to ko jums reik g.gif
Žvilgtelkit į šios temos pirmą puslapį, manau ten rasit tai ko ieškot.

kaip supratau mano klausimo irgi nesivarginote perskaityti, nes kitaip nebutu to komentaro smile.gif
kai esi itrauktas i close friends, nesvarbu, ka pazymesi nustatymuose, tavo like jis mato, tik nemato tavo ikeltos info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 14, 22:53)
kaip supratau mano klausimo irgi nesivarginote perskaityti, nes kitaip nebutu to komentaro smile.gif
kai esi itrauktas i close friends, nesvarbu, ka pazymesi nustatymuose, tavo like jis mato, tik nemato tavo ikeltos info rolleyes.gif

Nepatikėsit, bet tris kart skaičiau, nes man klausimas nuskambėjo dvejopai mastau.gif na bet neesmė jau jei radot atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
tame ir esme, kad temos pradzioje nera atsakymo, todel ir buvo uzduotas klausimas rolleyes.gif tad jeigu yra zinanciu - parasykite, vietoj tusciu demagogiju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 14, 19:51)

Pabandyk įtraukt į apribotuosius.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 15, 08:14)
Pabandyk įtraukt į apribotuosius.

neveikia, itraukiau
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 15, 09:17)
neveikia, itraukiau

Aš esu įtraukus ir mano "like" nemato ir nieko nemato, jei tai ne "publick", o aš esu tam žmugui "close".
Atsakyti