Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Sveikos, o kodėl į albumą "Profilio nuotraukos" nėra funkcijos įkelti nuotrauką? Leidžia tik nepasirinkus albumą ir tada sukuria naują albumą, kurio man nereikia, nesuprantu, seniai besu kėlusi nuotraukas, turiu dvi nuotraukas albume "Profilio nuotraukos", norėjau tą albumą tik dar viena foto papildyti ir viskas. g.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar savo puslapio pavadinimą galima keisti kiek nori kartų ar tokių galimybių skaičius yra ribotas?
Atsakyti
Seniau į fb ikeli news fotos, visi draugai mato ant sienos bendros "pagrindinis puslapis" bet ant savo sienos paspaudi slepti nuo metrascio ir pranyksta, bet dabar fotos nepranyska nuo bendros sienos kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrehp @ 2012 03 06, 20:01)
AR niekas nezinote?

Bandykite eiti į facebook nustatymus.
Atsakyti
QUOTE(meridiana @ 2012 07 19, 10:18)
Sveikos, o kodėl į albumą "Profilio nuotraukos" nėra funkcijos įkelti nuotrauką? Leidžia tik nepasirinkus albumą ir tada sukuria naują albumą, kurio man nereikia, nesuprantu, seniai besu kėlusi nuotraukas, turiu dvi nuotraukas albume "Profilio nuotraukos", norėjau tą albumą tik dar viena foto papildyti ir viskas. g.gif

Į albumą "Profilio nuotraukos" įkeliamos tos nuotraukos, kurios buvo ar yra padarytos, kaip pagrindinė profilio nuotrauka, t.y., ta, kurią rodo prie tavo vardo ir pavardės. Norint pildyt šį albumą, reikia nueiti ant pagrindinės nuotraukos ir ją pakeisti, pasirenkant "Įkelti nuotrauką". Tuomet ji automatiškai atsiduria tavo profilio nuotraukų albume.
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, ar facebooke yra funkcija, kad mano sukurtų albumų, nuotraukų nematytų kuris nors pasirinktas draugas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2012 07 25, 17:57)
Sveiki, norėjau paklausti, ar facebooke yra funkcija, kad mano sukurtų albumų, nuotraukų nematytų kuris nors pasirinktas draugas? g.gif

yra.
Einat į savo albumą, užlipat ant nuotraukos, tada pasirenkat "Redaguoti". Su rodyklyte išsisleidžiat eilutė "Draugai", pasirenkat "Redaguoti albumo privatumą":

user posted image

atsidaro naują lentelė. Pasirenkat "Draugai", išsiskleidžiat. Pasirenkat funkcija "Pasirinktinai":
atsidaro dar viena lentelė ir surašot draugus, nuo kurių norit slėpt:

user posted image
Atsakyti
Vitulka, ačiū už atsakymą. 4u.gif

Dar vienas klausimas - o ką reiškia, kai gaunu pranešimą, jog "tave bakstelėjo".Kokia to "bakstelėjimo" funkcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2012 07 25, 18:42)
Vitulka, ačiū už atsakymą. 4u.gif

Dar vienas klausimas - o ką reiškia, kai gaunu pranešimą, jog "tave bakstelėjo".Kokia to "bakstelėjimo" funkcija? g.gif

Jokia smile.gif Čia tokia ale virtuali "kibinimo" versija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 07 19, 10:28)
Gal žinote, ar savo puslapio pavadinimą galima keisti kiek nori kartų ar tokių galimybių skaičius yra ribotas?

galima jeigu nariu ne daugiau kaip 200 .
Atsakyti
QUOTE(dzilia @ 2012 07 25, 22:04)
Jokia smile.gif Čia tokia ale virtuali "kibinimo" versija smile.gif

Supratau. smile.gif Reiškia mane virtualiai kibina vienas vaikinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2012 07 26, 17:41)
Supratau. smile.gif  Reiškia mane virtualiai kibina vienas vaikinas  blush2.gif

Kibinames kasdien su keletu draugu biggrin.gif Visai patinka man si funkcija. Visada atgal atkibinu ax.gif
Papildyta:
Gal kas nors suprantat kaip is youtube ikelta video pazymet draugams? Gavau as pazymeta be manes dar 2 draugams,bet kiek ieskojau nieko nerandu kaip tai daroma.Nuotraukas temoku suzymet...
Atsakyti