Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Kaip yra tas naujas stilius fb, ikeli fotos į albuma, bet nenori kad ant sienos butu ta fotos kaip noriu nuimti nuo sienos ta fotos tai man išsitrina ir albume, kaip galima nuo sienos nuimti ikleta fotos taip, kad ji neisitrintu iš albumo? unsure.gif
Atsakyti
Pasirodo, tas timeline atjungimas, anksčiau minėtu būdu, atjungia tik iš to kompiuterio... visi draugai vis tiek mato metraštį, o jei jungiesi iš kito įrenginio, tai papuoli ten pat, nuo ko pabėgai savo kompiuteryje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 04 06, 23:24)
Kaip yra tas naujas stilius fb, ikeli fotos į albuma, bet nenori kad ant sienos butu ta fotos kaip noriu nuimti nuo sienos ta fotos tai man išsitrina ir albume, kaip galima nuo sienos nuimti ikleta fotos taip, kad ji neisitrintu iš albumo?  unsure.gif

Galima tai padaryti neištrinant nuotraukos iš albumo.Reikia "eiti" virš nuotraukos dešinio kampo, išlenda toks pieštukas, tada spaudi ant jo, paskui - slėpti nuo laiko juostos.

Ką tik tai padariau pas save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 10 balandžio 2012 - 16:05
Kas žinot: ar įmanoma nustatyti, kad jokios nuotraukos joks "ne draugas" negalėtų pasidalinti su kitais ant savo sienos? Pavyzdys: mano draugo draugas negali komentuoti po mano nuotrauka, tačiau gali ja pasidalinti, nes yra tai leidžiama ir tada prirašyti, kas tik užplaukia.
Atsakyti
Gal galit padėti ax.gif Nebeleidžia įkelti nuotraukų į albumus.Profilis vis dar senasis,nieko tikrai neprispaudinėjau,anksčiau problemų nebuvo.Dabar norint įkelti nuotrauką į tam tikrą albumą,reikia viešai sienoj parodyt,tik tada jau iš sienos nuotarukų įmanoma perkelti.
Atsakyti
sveikos mergaites noriu jusu paklausti 4u.gif kaip pakeisti savo varda ir pavarde niekaip nerandu? 4u.gif o gal negalima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2012 04 17, 18:24)
sveikos mergaites noriu jusu paklausti 4u.gif  kaip pakeisti savo varda ir pavarde niekaip nerandu?  4u.gif  o gal negalima? ax.gif

Paskyros nustatymai --> general --> vardas "redaguoti".
Atsakyti
Na jei naudojate senąją versiją, gal ir leis keisti vardus. Man timeline neleidžia (leidžia išsirinkti tik tuos, kuriuos kažkada naudojau).
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2012 04 18, 01:01)
Na jei naudojate senąją versiją, gal ir leis keisti vardus. Man timeline neleidžia (leidžia išsirinkti tik tuos, kuriuos kažkada naudojau).

Abejose versijose leidžia 5 kartus, o tada tik galimybė iš jų.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Prasau paaiskinti kaip savo grupeje galima padaryt kad bet kas negaletu keitaliot virselio nuotraukos? Nerandu.Kaip padaryt kad kiti galetu skelbt ka nori bet foto keitaliot negaletu? g.gif
Atsakyti
Nera atsakymu? As ne del saves.Tokia mergaite susikure grupe ir visokia velniava jai nariai isdirbineja.O pas kitus kaip prikaltos tos cover photo...Nustatyt kaip nerandu.Ir ta mergaiciuke vos neverkti,iseitis visa grupe panaikint nes nariams patinka vis kitoks virselis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 04 20, 23:35)
Nera atsakymu? As ne del saves.Tokia mergaite susikure grupe ir visokia velniava jai nariai isdirbineja.O pas kitus kaip prikaltos tos cover photo...Nustatyt kaip nerandu.Ir ta mergaiciuke vos neverkti,iseitis visa grupe panaikint nes nariams patinka vis kitoks virselis... ax.gif

Apie kokias nuotraukas eina kalba? Suprantu, kad apie grupės, bet kur ten nuotraukos tos "cover"?
Atsakyti