Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

taip naudoja dabar guminiu ziedu ligaturos metoda kur nugnybia per pora minuciu ir namo isleidzia zmogus net darbingumo nepraranda ir be hemorojaus gyvena.
Atsakyti
Sveikutes,

Pries keleta dienu tas "dziaugsmas" aplanke ir mane doh.gif Mums 27 sav. nestuke.gif Antras nestumas. Su pirmu tokiu problemu nebuvo.

Islindo toks kavos pupeles dydzio mazgelis blink.gif ir dirgina jis mane, diskomfortas nerealus. Sakyciau istisas maudimas. Kraujo nera. Problemu su WC kaip ir neturejau. Visada maista prisiziuriu. Daug vandens, darzoviu, vaisiu. Neisivaizduoju kodel taip atsitiko blink.gif Darbas tai sedimas. Bet pasidarau pertraukeles, po darbo tenka pavaikscioti ir siaip aktyviai mes gyvenam. Prisikaicius jusu posmu vakar nusipirkau azuolo zieves ir procto glyvenolio tepaliuko.

Mergaites, ar tas mazgelis isnyks naudojant procto glyvenoli? Per kiek laiko? g.gif Ar ta tepaliuka svarbu i vidu stumti ar nebutinai? Kada panasiai maudimas praeina? nes tiek sedint, tiek einant, tiek gulint jauciamas maudimas blink.gif blink.gif blink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Nu va vakar ir kraujo pasirode blink.gif pasiskambinau akuserei sako, vaziuokit i ligonines priimamaji blink.gif Tipo nestuke.gif kraujas - pavojaus signalas. Bet as nenuvaziavau, snd nueisiu pas savo gine. Ziuresim, ka pasakys. Nes man skausmas tai nepraeinantis. blink.gif Sedeti kancia...O darbas tai sedimas. Ir siaip savijauta, kaip cia pasakius... doh.gif

Gerai, papasakosiu kaip sekesi, ka gine patare daryti. Nors as jau pasiryzus viskam pioneer.gif
Atsakyti
Si malonuma turejau po pirmo gimdymo tongue.gif , bet II ligoninej Kaune, ten as gimdziau, yra spec aparatai kurie "pagydo" tuos mazgelius, man uzteko 3 proceduru ir psio pamirsau si jausma. Dabar jauciu vel galiu "isstenete" bet gimdyti planuoju antroj tai manau ir vel viska sutvarkys 4u.gif
Atsakyti
Man hemorojus atsirado po pirmo nėštumo-mazgeliai buvo nedideli,tai labai ir nepergyvenau.Bet jei būčiau žinojusi,kas laukia antro nėštumo metu,tai tikrai būčiau išsioperavusi verysad.gif Kažkur apie 31 antro nėštumo sav.šiek tiek pakietėjo viduriai ir prasidėjo baisūs tų mazgų skausmai-skaudėjo ištisai ir gulint,ir einant(sėdėti tai išvis negalėjau),o stotis galėjau tik keturpėsčia.Vartojau visokias žvakutes,tepalus,vaistus nuo skausmo,gėriau cyclo 3 forte.Skausmas atlėgo tik po savaitės. blink.gif Bet paskui po mėnesio vėl pasikartojo net esant normaliems viduriams :blink:Ir vėl vargau panašų laiko tarpą...O gimdymo metu jie ypatingai nepadidėjo,nors po gimdymo šiek tiek skaudėjo,bet tai jau nebuvo toks didelis skausmas.Išnykti jie tikrai patys neišnyksta,bet kitoms gal jie pasislepia viduje,sumažėjus jų dydžiui. ax.gif
Žodžiu,toms,kurios turi tuos mazgeliu ir planuoja nėštumą,tikrai patarčiau juos išsioperuoti prieš pastojimą...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Pas mane ta pati problema islindo du mazgeliai, gine prirase cyclo forte pagerti savaitele, na tai tik tiek padejo kad tie mazgeliai tapo neskausmingi ir galiu ramiai nakti miegot, nes kol buvo skausmingi net nakti negalejau miegoti sad.gif Turiu klausimeli gal kas zino is savo praktikos jei tie mazgeliai neskausmingi, ar galesiu gimdyti naturaliai ta prasme be CP? Dabar pradejau teptis tepaliuku anusalve, tikiuosi pades smile.gif
Atsakyti
esu kazkur skaiciuosi, kad padeti turetu karsto vandens voneles.. nzn, koks efektyvumas realiai.. be to kaip jau dauguma raset reik kuo daugiau skysciu vartoti (arbata ir kava i skyscius neieina, tai geriau vandeni gert - kai dar dirbau, buvau ipratusi ant stalo tureti stikline vandens ir kai ji aptusteja prisipildyti - jokiu prolemu neturejau), tai ppat dziovinti vaisiai, ivairios darzoves.. bet nzn, ar visais atvejais pades tokios liaudiskos piemones sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2008 09 08, 18:17)
taip naudoja dabar guminiu ziedu ligaturos metoda kur nugnybia per pora minuciu ir namo isleidzia zmogus net darbingumo nepraranda ir be hemorojaus gyvena.

O nescioms toki metoda taiko?
Atsakyti
o ar gali buti hemorojus, jei viduriai neuzkieteje? Pastoviai leidzia vidurius. Kartais ir kraujo buna, kartais ir mazgeliai jauciasi, bet neskauda. ax.gif
Atsakyti
o man labai skauda-tai daktare patare vartoti procto-glyvenol žvakutes...tai jas įsidėjus geriau...plius rytais miusli su jogurtu pavartoju-tai po keliu min i tualeta ax.gif pagrinde hemorojus atsiranda, kai nuolat kieti viduriai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 21, 14:16)
o man  labai skauda-tai daktare patare vartoti procto-glyvenol žvakutes...tai jas įsidėjus geriau...plius rytais miusli su jogurtu pavartoju-tai po keliu min i tualeta ax.gif  pagrinde hemorojus atsiranda, kai nuolat kieti viduriai... doh.gif

p.s. žvakutės tinka moteris tik nuo 4 nėštumo mėn...iki to laiko draudžiama jas vartot doh.gif
Atsakyti
Esu skaiciusi, jog ir pernelyg daznai viduriuojant hemorojus atsiranda/paumeja. Jei gyvenat LT vaistininkes paklauskite.
Atsakyti
Man irgi si bedele atsiad, ka ten bedele - vis beda. Pradzioje islindo vienas mazgelis - pakentejau iki kt. dienos rto ir jau isgrudau vyra pirkti zvakuciu. Nuo zvakuciu hemorol niekas man nepasikeiite....Tik skausmas didejo iki samones netekimo, verkiau diena ir nakti ;( Vyras nebezinojo ka jau ir bedaryti. Paskui nusipirkau zvajutes procto glivenol, jos taip pat nieko man nepadejo. Atsirado ir antras mazgelis blink.gif ohmy.gif sad.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Bet cia dar ne viskas neiskentusi nuvarau pas savo gine pasitarti, ji siulo siuntima pas proktologa, bet is karto perspeja, kad jis nieko ko gero nedarys, nes laukiuosi.
Grizau namo visai issekusi i verkdama - islindo trecias mazgelis, taip kankinuosi jau savaite.
Vienas vaistas kuris minimaliai padeda tai bulviu tarkis ir medetku tepalas...Ziursim kas toliau bus... doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti