Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Sveikutes mirksiukas.gif
Ir as turiu ta "dziaugsmeli" doh.gif iki nestumo, budavo, kad pakraujuodavo retkarciais, kai uzkietedavo viduriai, bet tik tiek. O va apie 25sav. nei is sio nei is to uzejo baisingas skausmas, kaip sakoma negalejau nei paeit, nei sedet, nei gulet, beliko tik kriokt, tikraja to zodzio prasme. Apsiciupinejus, radau islindusi mazgeli. Vaistininke pasiule zvakuciu posterizan forte ir viduriukus tvarkanciu miltuku mucofalk. Tai sunaudojus 5 zvakutes, mazgelis sulindo atgal, skausmas dingo. Ziurejaus, kad neuzkietetu viduriai. Bet... kazkodel taip gavos, kad kelias dienas neisejau verysad.gif ir iskrito vel tas mazgelis, bet skausmo didelio nebuvo. Dabar jau sunaudojau 7 zvakutes, bet mazgelis nesulenda verysad.gif tik nors tiek gerai, kad nera skausmo. Niu eisiu snd iki vaistines, ziuresiu gal ka vaistininke patars.

O kas del azuolo zieves nuoviro, tai su juo reik apsiplaut, ar patupet imerkus ruriuka? blush2.gif
Atsakyti
Niu va, snd vaistinej nusipirkau rabarbaru saknu tabl. kad sunormalizuot viduriukus ir hemoral zvakuciu, gal tos kiek palengvins gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 04 15, 06:45)
O kas tie mazgeliai, kaip jus juos jauciate? g.gif

pritariu,kaip?
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2008 06 12, 16:46)
Niu va, snd vaistinej nusipirkau rabarbaru saknu tabl. kad sunormalizuot viduriukus ir hemoral zvakuciu, gal tos kiek palengvins gyvenima  4u.gif

Sveika,
ar padeda tau tos rabarbarų šaknys, nes ir man labai užkietėję viduriai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmutė: 12 birželio 2008 - 18:10
QUOTE(vilikaa @ 2008 06 12, 17:10)
pritariu,kaip?

jau kai jie yra - tai tikrai supranti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2008 06 12, 13:46)
Niu va, snd vaistinej nusipirkau rabarbaru saknu tabl. kad sunormalizuot viduriukus ir hemoral zvakuciu, gal tos kiek palengvins gyvenima  4u.gif

Neštumo periodu buvo viskas tvarkoje ( kai visu lelių laukiausi). Bet po gimdymo ir aš su šia bėdele susidūriau. Man nuo vidurių kietumo prasidėjo. Labai nesmagu. Hemoral ir aš naudoju jau dvi dienos, ryte ir vakare. Gal reiktų po tris blink.gif O maitinančiai galima jas?Man tai tas niežejimas brrrr bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 16 birželio 2008 - 15:54
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 12, 19:05)
Sveika,
ar padeda tau tos rabarbarų šaknys, nes ir man labai užkietėję viduriai  doh.gif

taip ir neisgeriau nei vienos tabl. doh.gif nes toks jausmas, kad zvakutes hemoral suminkstina vidurius ax.gif

QUOTE(NYLE MA @ 2008 06 16, 16:51)
Neštumo periodu buvo viskas tvarkoje ( kai visu lelių laukiausi). Bet po gimdymo ir aš su šia bėdele susidūriau. Man nuo vidurių kietumo prasidėjo. Labai nesmagu. Hemoral ir aš naudoju jau dvi dienos, ryte ir vakare. Gal reiktų po tris blink.gif O maitinančiai galima jas?Man tai tas niežejimas brrrr bash.gif

as naudoju viena kart dienoj, tai niezejimo, kraujavimo nera, siaip jokio diskomforto kaip ir nejauciu, bet mazgelis kaip yra iskrites, taip yra doh.gif Snd pas gine buvau, pasiskundziau tiek ant koju sokanciom venom, tiek hemorojum, tai patare panaudot venoruton tirpias tabl. jis apsaugo nuo venu pletimosi, o hemorojus irgi prie visu veniniu susirgimu skaitosi ax.gif tai reiks nusipirkt, paziuret, ar kas pasikeis ar ne 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Na va, jauciu kad ir man si beda yra, kazkur 24savaitej pajutau nediduka mazgeli, bet jis visiskai neskausmingas.toks liko ir iki siol, taciau viena karta man atliekant reikalus pastebejau kraujo ir labai issigandau verysad.gif nejaugi tai hemorojus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 06 20, 21:14)
Sveikos mamytes smile.gif Na va, jauciu kad ir man si beda yra, kazkur 24savaitej pajutau nediduka mazgeli, bet jis visiskai neskausmingas.toks liko ir iki siol, taciau viena karta man atliekant reikalus pastebejau kraujo ir labai issigandau verysad.gif nejaugi tai hemorojus? g.gif

visko gali but 4u.gif
Atsakyti
patariu pasigyditi ta bjaurybe iki gimdymo. Po gimdymo, po visu stangu dar blogiau pasidare. Vos prisesti galejau doh.gif Poros menesiu prireike kol issigydziau.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2008 06 21, 15:42)
patariu pasigyditi ta bjaurybe iki gimdymo. Po gimdymo, po visu stangu dar blogiau pasidare. Vos prisesti galejau doh.gif Poros menesiu prireike kol issigydziau.

o kaip issigydyt iki galo, jei naudojau zvakutes, mazgelis nesulindo atgal, na jis visiskai nesijaucia siaip ax.gif dabar gine patare del koju venu, tuo paciu ir del hemorojaus venoruton'o, tai ziuresim...
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2008 06 22, 14:10)
o kaip issigydyt iki galo, jei naudojau zvakutes, mazgelis nesulindo atgal, na jis visiskai nesijaucia siaip  ax.gif  dabar gine patare del koju venu, tuo paciu ir del hemorojaus venoruton'o, tai ziuresim...

as naudojau procto-glyvenoli. Jis kaip kremukas. Man tai padejo. Drauge labai isgyre ANUSALVE is sprunk-jansen. Pati nebandziau.
Atsakyti