Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Laukiuosi antro leliuko. Pastebejau guzeli isangeje. Gal kas susiduret su sia delikacia problema? pasidalinkite
Atsakyti
Man po pirmo gimdymo tas "malonumas"islindo doh.gif Tenka kartais panaudoti zvakutes, bet neperdazniausiai. O siaip yra augaliniu zvakuciu jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau egzistuoja tema apie hemoroju. Pasiskaitykite cia: http://www.supermama...?...1506&st=216
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marijax: 06 lapkričio 2008 - 22:05
buvau pas Ta daktara.. malonumas menkas, bet jausmas panasus, kaip pas ginekologa. ir kede ten tokia pat! parekomendavo Posterisan zvakutes, bo baisiai buvau pradejus kraujuoti. Ir valio, nu padejo kazkaip, lengviau dabar.
Atsakyti
sveikos... 4u.gif
na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif guzeliu melynu ar kitokiu nera blush2.gif bet man niesti.... nezinau nuo ko... galvojau nuo depiliacijos, bet anksciau taip nebuvo, ir juk ir prieky niestetu blush2.gif o db niesti tik subiniuka 4u.gif koks cia man hemarojaus pozymis? ka daryti? nusipirkau tepaliuka POSTERISAN FORTE gal pades doh.gif diskomfortas verysad.gif verysad.gif gal kam buvo?
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 11 17, 21:07)
sveikos... 4u.gif
na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif guzeliu melynu ar kitokiu nera  blush2.gif bet man niesti.... nezinau nuo ko... galvojau nuo depiliacijos, bet anksciau taip nebuvo, ir juk ir prieky niestetu  blush2.gif  o db niesti tik subiniuka  4u.gif koks cia man hemarojaus pozymis? ka daryti? nusipirkau tepaliuka POSTERISAN FORTE gal pades  doh.gif diskomfortas  verysad.gif  verysad.gif gal kam buvo?

Ne nebuvo bent jau man jokio nieztejimo...net nezinau ka ir pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 11 17, 22:07)
sveikos... 4u.gif
na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif guzeliu melynu ar kitokiu nera  blush2.gif bet man niesti.... nezinau nuo ko... galvojau nuo depiliacijos, bet anksciau taip nebuvo, ir juk ir prieky niestetu  blush2.gif  o db niesti tik subiniuka  4u.gif koks cia man hemarojaus pozymis? ka daryti? nusipirkau tepaliuka POSTERISAN FORTE gal pades  doh.gif diskomfortas  verysad.gif  verysad.gif gal kam buvo?

kažkaip ne hemorojaus požymis atrodo g.gif

O tiesa, mamytės būsimos, kurios rašė, kad dėl mazgų negalima gimdyti-tai aš ginės paklausiau-tai ji sakė, kad turi būti tokie dideli mazgai ir stipriai kraujuoti ir t.t., kad neleistų natūraliai gimdyti doh.gif o pas mane vienas varganas mazgelis-tai tikiuosi galėsiu gimdyti pati nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 18, 11:46)
kažkaip ne hemorojaus požymis atrodo g.gif

4u.gif na as hemarojus.lt pasiskaiciau, tai cia kaip ir pozymis kazkoks gaunasi blush2.gif tai ir pasimeciau dabar g.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos
man buvo gan didelis mazgelis atsirades 22 sav ir labai skaudejo.Tai nusipirkau posterisan zvakutes , skausmas kaip ir dingo po savaites bet mazgelis gan didelis buvo, kaip vynuoge.Kazkur perskaiciau, kad padeda kompresai is azuolo zieveles(vaistineje galima nusipirkt
), tai galiu pasakyti kad po poros dienu smarkiai sumazejo.Dabar man 39 sav ir vel ta problema, tik mazgelis ne toks didelis.Vel darau sau kompresus.o taip tai niekad neturejau problemu su pilvu.Dar zinau, kad kai yra hemorojus, negalima nieko astraus, kavos, bananu, sokolado ir juoda arbata irgi nepatartina.
Atsakyti
QUOTE(aurelijamu @ 2008 11 21, 18:13)
sveikos
man buvo gan didelis mazgelis atsirades 22 sav ir labai skaudejo.Tai nusipirkau posterisan zvakutes , skausmas kaip ir dingo po savaites bet mazgelis gan didelis buvo, kaip vynuoge.Kazkur perskaiciau, kad padeda kompresai is azuolo zieveles(vaistineje galima nusipirkt
), tai galiu pasakyti kad po poros dienu smarkiai sumazejo.Dabar man 39 sav ir vel ta problema, tik mazgelis ne toks didelis.Vel darau sau kompresus.o taip tai niekad neturejau problemu su pilvu.Dar zinau, kad kai yra hemorojus, negalima nieko astraus, kavos, bananu, sokolado ir juoda arbata irgi nepatartina.

Labai teisingi maistai isvardinti, kuriu negalima. Man irgi vel atsinaujino tie mazgeliai, bet is karto emiausi priemoniu ir tada neskaudejo, bet jie yra.(net 7 vnt.)

Atsakyti
oi merginos ir as radau sita beda pas save subinej,buvo vienas ir maziukas toks tai net nesupratau kas tai o dar tokie nemazi ir 2 kad juos velnias bet ir neskaudus, ka man su jeis daryt reiks bandyt tikrai lioton kiba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2008 11 23, 22:26)
oi merginos ir as radau sita beda pas save subinej,buvo vienas ir maziukas toks tai net nesupratau kas tai o dar tokie nemazi ir 2 kad juos velnias bet ir neskaudus, ka man su jeis daryt reiks bandyt tikrai lioton kiba verysad.gif

Bent jau as vi sdar tepu su Lioton, ne kasdien, bet kai tik jauciu, kad pradeda dideti ir tepu ir vis naudoju Hemorol zvakutes, tada lengviau kakinasi...
Atsakyti