Baisu bus kai ilgai nepraeis ir teks vis tiek keliauti pas proktologa operuotis...
ir as turejau sita zaraza
tik nestumo metu ne toks ryskus buvo
o vat po gimdymo prasidejo linksmybes
bijodavau eit i tualeta
taigis naudojau mastu s zvakutes ir issigydziau

Ir pas mane taip pat, o dar per gimdymą labai suplyšau, todėl 2 sav. galėjau tik stovėti arba gulėti, tai pats didžiausias košmaras buvo ėjimas į tualetą
. Gelbėjo tik "mikrolax" atrodo taip vadinas klizmutės. Bandžiau ir "hemorol" žvakutes, bet kadangi pati maitinau, tai tie vasitukai persiduodavo ir mažiukui, o man nelabai padėjo.

Pas mane per pirma nestuma i gala buvo atsirade hemorojaus isoriniai mazgai, nieko negariau, po gimdymo pablogejo labai padetis, tai patare Klinikose naudot Hemorol zvakutes, per kelias savaites susitvarke viskas. Dabar per antra nestuma atsinaujino tas malonumas zymiai anksciau... Dabar 33 savaites beveik, o sedeti tikras kosmaras. Naudoju tas pacias Hmorol zvakutes (jos homeopatines ir nesciosioms galima, ginekologe sake), taciau nelabai padeda... Nors gal be ju but dar blogiau... Jau net nezinau ka daryt, nes stipresni vaistai nesciosioms negalimi...
QUOTE(Nova27 @ 2008 11 30, 17:53)
Pas mane per pirma nestuma i gala buvo atsirade hemorojaus isoriniai mazgai, nieko negariau, po gimdymo pablogejo labai padetis, tai patare Klinikose naudot Hemorol zvakutes, per kelias savaites susitvarke viskas. Dabar per antra nestuma atsinaujino tas malonumas zymiai anksciau... Dabar 33 savaites beveik, o sedeti tikras kosmaras. Naudoju tas pacias Hmorol zvakutes (jos homeopatines ir nesciosioms galima, ginekologe sake), taciau nelabai padeda... Nors gal be ju but dar blogiau... Jau net nezinau ka daryt, nes stipresni vaistai nesciosioms negalimi...
labas,pabandyk panaudoti CYCLO3 FORT,jos nekenkia leliukui,o ir yra skirtos nesciosioms,nuo pat nestumo pradzios naudoju del koju venu varikozes,o info lapelyje parasyta,kad jos yra skiriamos ir nuo hemorojaus

ir pas mane 37 sav atsirado tie mazgeliai neskausmingi, buvo ir su pirmu nestumu, bet isnyko nuo hemorol zvakuciu, o dabar nusipirkau tepaliuka toki is www.hiperfarma.lt rasit prie intymi kosmetika, kazkoks nuo hemarojiniu sudirginimu frezyderm, tinka ir nestumo metu, tai tepliojuos kelios dienos, kol kas nezinau koks bus poveikis, eisiu ketvirtad pas gyd klausiu ar cia jau zvakutes kokias pirkt, ar palaukt kol pagimdysiu 
Papildyta:
patarciau pasitikrinti ar neturi kirminuku
nes man labiau panasu i tai arba profilaktiskai isgerk nuo kirminuku vaistu vermoks pavyzdziui

Papildyta:
QUOTE(merilda @ 2008 11 17, 21:07)
sveikos...
na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai
guzeliu melynu ar kitokiu nera
bet man niesti.... nezinau nuo ko... galvojau nuo depiliacijos, bet anksciau taip nebuvo, ir juk ir prieky niestetu
o db niesti tik subiniuka
koks cia man hemarojaus pozymis? ka daryti? nusipirkau tepaliuka POSTERISAN FORTE gal pades
diskomfortas
gal kam buvo?

na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai

QUOTE(vaidicita @ 2008 12 06, 22:40)
nes man labiau panasu i tai arba profilaktiskai isgerk nuo kirminuku vaistu vermoks pavyzdziui

na gali but spalines

nors mano hemorojus man nezti

Man jie išlindo prieš kokį mėnesį, o atgal taip ir nebesulenda - šikniai. Tai kas bus po natūralaus gimdymo?
QUOTE(meskius_0417 @ 2008 12 10, 15:04)
Man jie išlindo prieš kokį mėnesį, o atgal taip ir nebesulenda - šikniai. Tai kas bus po natūralaus gimdymo?
Cha cha bus baisia liudna

Reik iskart dabar tais kremais visai apsisarvot ir tept, tept, po gimdymo, ir tiketis kad viskas atslugs ir nebeskaudes

man gyd sake kad tiek nesciai tiek maitinanciai galima hemorol zvakutes naudot
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 18, 12:29)
man gyd sake kad tiek nesciai tiek maitinanciai galima hemorol zvakutes naudot
As po gimdymo naudojau Posterisan forte, tai irgi neblogai, nes pliu nezejima nuima, Hemorol gaila kad zvakutes noretusi tepalo, o jo lyg nebuna