Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

as uzkietejusiu viduriu neturiu bet man ten taip baisiai skamba kad sergu hemorojum blush2.gif
Atsakyti
Baisu bus kai ilgai nepraeis ir teks vis tiek keliauti pas proktologa operuotis...
Atsakyti
ir as turejau sita zaraza doh.gif tik nestumo metu ne toks ryskus buvo smile.gif o vat po gimdymo prasidejo linksmybes doh.gif bijodavau eit i tualeta unsure.gif taigis naudojau mastu s zvakutes ir issigydziau yahoo.gif
Atsakyti
Ir pas mane taip pat, o dar per gimdymą labai suplyšau, todėl 2 sav. galėjau tik stovėti arba gulėti, tai pats didžiausias košmaras buvo ėjimas į tualetą doh.gif. Gelbėjo tik "mikrolax" atrodo taip vadinas klizmutės. Bandžiau ir "hemorol" žvakutes, bet kadangi pati maitinau, tai tie vasitukai persiduodavo ir mažiukui, o man nelabai padėjo.
Atsakyti
Pas mane per pirma nestuma i gala buvo atsirade hemorojaus isoriniai mazgai, nieko negariau, po gimdymo pablogejo labai padetis, tai patare Klinikose naudot Hemorol zvakutes, per kelias savaites susitvarke viskas. Dabar per antra nestuma atsinaujino tas malonumas zymiai anksciau... Dabar 33 savaites beveik, o sedeti tikras kosmaras. Naudoju tas pacias Hmorol zvakutes (jos homeopatines ir nesciosioms galima, ginekologe sake), taciau nelabai padeda... Nors gal be ju but dar blogiau... Jau net nezinau ka daryt, nes stipresni vaistai nesciosioms negalimi...
Atsakyti
QUOTE(Nova27 @ 2008 11 30, 17:53)
Pas mane per pirma nestuma i gala buvo atsirade hemorojaus isoriniai mazgai, nieko negariau, po gimdymo pablogejo labai padetis, tai patare Klinikose naudot Hemorol zvakutes, per kelias savaites susitvarke viskas. Dabar per antra nestuma atsinaujino tas malonumas zymiai anksciau... Dabar 33 savaites beveik, o sedeti tikras kosmaras. Naudoju tas pacias Hmorol zvakutes (jos homeopatines ir nesciosioms galima, ginekologe sake), taciau nelabai padeda... Nors gal be ju but dar blogiau... Jau net nezinau ka daryt, nes stipresni vaistai nesciosioms negalimi...

labas,pabandyk panaudoti CYCLO3 FORT,jos nekenkia leliukui,o ir yra skirtos nesciosioms,nuo pat nestumo pradzios naudoju del koju venu varikozes,o info lapelyje parasyta,kad jos yra skiriamos ir nuo hemorojaus smile.gif man taip pat buvo atsirades mazgelis,bet isnyko,linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
ir pas mane 37 sav atsirado tie mazgeliai neskausmingi, buvo ir su pirmu nestumu, bet isnyko nuo hemorol zvakuciu, o dabar nusipirkau tepaliuka toki is www.hiperfarma.lt rasit prie intymi kosmetika, kazkoks nuo hemarojiniu sudirginimu frezyderm, tinka ir nestumo metu, tai tepliojuos kelios dienos, kol kas nezinau koks bus poveikis, eisiu ketvirtad pas gyd klausiu ar cia jau zvakutes kokias pirkt, ar palaukt kol pagimdysiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(merilda @ 2008 11 17, 21:07)
sveikos... 4u.gif
na as neesu gimdziusi, nebuvau nescia.... apacioj atrodo viskas pas mane graziai  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif guzeliu melynu ar kitokiu nera  blush2.gif bet man niesti.... nezinau nuo ko... galvojau nuo depiliacijos, bet anksciau taip nebuvo, ir juk ir prieky niestetu  blush2.gif  o db niesti tik subiniuka  4u.gif koks cia man hemarojaus pozymis? ka daryti? nusipirkau tepaliuka POSTERISAN FORTE gal pades  doh.gif diskomfortas  verysad.gif  verysad.gif gal kam buvo?

patarciau pasitikrinti ar neturi kirminuku mirksiukas.gif nes man labiau panasu i tai arba profilaktiskai isgerk nuo kirminuku vaistu vermoks pavyzdziui
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 06, 22:40)
patarciau pasitikrinti ar neturi kirminuku mirksiukas.gif nes man labiau panasu i tai arba profilaktiskai isgerk nuo kirminuku vaistu vermoks pavyzdziui

na gali but spalines g.gif
nors mano hemorojus man nezti blush2.gif gavau nuo pirmo vaikelio dovanu ir jokie tepaliukai nepadejo liko du mazgeliai, dabar laukiu antro ir labiau nei gimdymo bijau to hemorojaus blink.gif blink.gif nes tada turejau kiauso didzio doh.gif Jauciu as ji po antro vaiko gal prisiruosiu apzieduoti rolleyes.gif
Atsakyti
Man jie išlindo prieš kokį mėnesį, o atgal taip ir nebesulenda - šikniai. Tai kas bus po natūralaus gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2008 12 10, 15:04)
Man jie išlindo prieš kokį mėnesį, o atgal taip ir nebesulenda - šikniai. Tai kas bus po natūralaus gimdymo?

Cha cha bus baisia liudna cry.gif
Reik iskart dabar tais kremais visai apsisarvot ir tept, tept, po gimdymo, ir tiketis kad viskas atslugs ir nebeskaudes verysad.gif
Atsakyti
man gyd sake kad tiek nesciai tiek maitinanciai galima hemorol zvakutes naudot
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 18, 12:29)
man gyd sake kad tiek nesciai tiek maitinanciai galima hemorol zvakutes naudot

As po gimdymo naudojau Posterisan forte, tai irgi neblogai, nes pliu nezejima nuima, Hemorol gaila kad zvakutes noretusi tepalo, o jo lyg nebuna g.gif
Atsakyti