paaiškinkit man, neišmanėlei, ką tas proktologas daro?
Vavidvake, tai tau buvo išorėje skaudūs mazgeliai, o po visų tų procedūrų per 3 savaites jie dingo?
Tai nuo kokio laiko nestumo gali atsirasti tas hemorojus?
Jauciu, labai nejauku kai tavo "daiktai" lenda lauk... O po gimdymo ar daugumai ir buna tas hemorojus?
Jauciu, labai nejauku kai tavo "daiktai" lenda lauk... O po gimdymo ar daugumai ir buna tas hemorojus?

QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 13:31)
Tai nuo kokio laiko nestumo gali atsirasti tas hemorojus?

Daugumai...
QUOTE(Laura.V. @ 2006 04 16, 22:19)
Tie mazgeliai pas mane išlindo palaipsniui. Tai yra iš pradžių išlido vienas, po to kitas, o dabar jau visi trys yra ir atrodo, kad ketvirtas pradeda rodytis. Tuštinantis jų neskauda, bet va su tualetiniu popieriumi sunkiau. Tik man įdomu, ar jie tikrai sulys atgal po gimdymo. Na bet tikiuosi, nes pas gydytoją dėl to nelabai norėtųsi eiti.
Galiu pasidalinti savo liudna patirtimi

Man tai pačios daktarė patarė pasikonsultuoti vaistinėje ir duos tepaliuką ar žvakutes.Bet dar nepirkau bet jaučiu kad reikės nes jau nemalonu kai valaisi
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 04 16, 23:22)
Iškart po gimdymo net padidės
(jei neteisingai stanginsies
).
Svarbiausia reikia sureguliuoti mitybą, tuštintis kiekvieną dieną, vaikščioti. Tuštinimąsi palengvinti gali:
iš ryto prieš pusryčius išgeriama stiklinė vandens;
mirkytos džiovintos slyvos (nepadauginti, nes išpūs pilvą ir ims skaudėti, todėl galima lengvai sumaišyti su gimdos susitraukimų skausmu).
Dėl kraujuojančių hemarojinių mazgų. Šiuo metu gyvenimą tau galėtų palengvinti išangės apiplovimas vėsiu vandeniu kasdien ir po kiekvieno tuštinimosi. Yra dar tokios žvakutės į išangę "Proktoglivenolis". Tačiau prieš pradedant vartoti reiktų pasitarti su nėštumą prižiūrinčiu gydytoju
.

Svarbiausia reikia sureguliuoti mitybą, tuštintis kiekvieną dieną, vaikščioti. Tuštinimąsi palengvinti gali:
iš ryto prieš pusryčius išgeriama stiklinė vandens;
mirkytos džiovintos slyvos (nepadauginti, nes išpūs pilvą ir ims skaudėti, todėl galima lengvai sumaišyti su gimdos susitraukimų skausmu).
Dėl kraujuojančių hemarojinių mazgų. Šiuo metu gyvenimą tau galėtų palengvinti išangės apiplovimas vėsiu vandeniu kasdien ir po kiekvieno tuštinimosi. Yra dar tokios žvakutės į išangę "Proktoglivenolis". Tačiau prieš pradedant vartoti reiktų pasitarti su nėštumą prižiūrinčiu gydytoju

TIKRA TEISYBĖ !!!
Man pačiai gulint ligoninėje visą šitą pasakė gydytoja. Visos problemos nėštumo metu susijusios tik su nėštumu ir TAI laikina.