Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(TITA777 @ 2012 03 01, 19:31)
Tai su pavasariu mamukai 4u.gif

Kazi ar pavasaris, bent jau as puse dienos negalejau ieiti i supermama. Rode, kad kazkoks invalid puslapis lotuliukas.gif

As irgi negalejau ieiti,nes rode kazkoki nesusipratima g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 03 01, 15:26)
prasitrink pasta mirksiukas.gif norejau kodukus atsiusti 4u.gif

Turiu jau smile.gif

Buvom pirma kart lauke,pavalgysim pamiegosim gal ir ikelsiu kelias fotkes smile.gif
Atsakyti
FRIDGE, taip, tas kremukas, kurio nuoroda buvai imetusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 01, 15:33)

FRIGE,su menesiukais tavo vaikucius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciukas wub.gif
su saunia TA jus,oi kokia jau didute tavo mergyte thumbup.gif thumbup.gif mes irgi jauciu eisim pas seimos gydytoja,prasysim,kad pasvertu ir man kazko atrodo,kad mano S vienas kiausiukas didesnis blush2.gif ...cia gi niekas neduoda vizitu,turim tik viena gave pas pediatra balandzio 25d doh.gif doh.gif tai kol sulauksiu doh.gif o dar paprasysiu,kad duotu L siuntima pas alergologa rolleyes.gif
as irgi negalejau ieiti i supermama,rode kazkokias nesamones doh.gif doh.gif kazkokia pikta siandien esu,mano L veiduka isbere ,o man vis vaidenasi tas meningokokas,visai paranoja,sneka apie ji pastoviai per televizija,tai ir ieskau paskui visokiu pozymiu,pykstu ant saves doh.gif
labas mamytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 03 01, 18:12)
FRIDGE, taip, tas kremukas, kurio nuoroda buvai imetusi wink.gif

aciukas,tada einu pirkt bigsmile.gif o tu su juo ir veiduka tepdavai ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,noriu ir as prisijungti prie sios temos,nes karts nuo karto iskyla visokiu klausimeliu.Kad jau prisijungiau tai iskart ir klausiu-kaip daznai maudot savo mazylius?
KeberiokstPaveluoti,bet labai dideli sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 01, 18:42)
Sveikos mergaites,noriu ir as prisijungti prie sios temos,nes karts nuo karto iskyla visokiu klausimeliu.Kad jau prisijungiau tai iskart ir klausiu-kaip daznai maudot savo mazylius?
KeberiokstPaveluoti,bet labai dideli sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveika prisijungusi,sveikinimai sulaukus sunelio wub.gif wub.gif
as tai maudydavau is pradziu,kai bijojo vandens tik 2k/sav,paskui kas antra diena,o neseniai pradejau kas vakara maudyt mirksiukas.gif tik dabar slogyte tureim,tai jau kelios dienos nemaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 03 01, 19:22)
aciukas,tada einu pirkt bigsmile.gif o tu su juo ir veiduka tepdavai ar ne? blush2.gif

Taip, jis ir yra skirtas veidui. Pas manaji didziausia problema ir buvo su veideliu...
Pabandykit, o gal pades wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(frige1 @ 2012 03 01, 18:22)
mes irgi jauciu eisim pas seimos gydytoja,prasysim,kad pasvertu ir man kazko atrodo,kad mano S vienas kiausiukas didesnis blush2.gif

Pas maniškį chirurgė sakė irgi vienas didesnis biškį. Kažką ten minėjo apie vandeningumą nepraėjusį ar pan, sakė tik vystant biškį kilstelti kapšelį

Su mėnesiukais jumi 4u.gif

QUOTE(vasareuk @ 2012 03 01, 18:42)

Sveika prisijungus prie mamyčių wub.gif
Atsakyti
Keberiokstuk- sweikinu mamyte wub.gif

As maziukus maudydawau mazdaug kas dvi dienas. Kai uzaugom karta du per sawaite, ivairiai... Ziurint iki kiek issiterzlina biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamukai 4u.gif Kaip gyvenat?

Su mėnesiukais mažiukus ir, aišku su gerom TA bigsmile.gif Lana, nu rekordus pamušė tavo dukružė bigsmile.gif

Mes kankinamės neaišku dėl ko ir nuo ko.... mažylė naktim pradėjo kas valandą keltis blink.gif O valgo ne visada atsikėlus - tik 2-3k per naktį, o keliasi tai dažnai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 09:08)
Labas mamukai  4u.gif  Kaip gyvenat?

Su mėnesiukais mažiukus ir, aišku su gerom TA  bigsmile.gif  Lana, nu rekordus pamušė tavo dukružė  bigsmile.gif

Mes kankinamės neaišku dėl ko ir nuo ko.... mažylė naktim pradėjo kas valandą keltis  blink.gif  O valgo ne visada atsikėlus - tik 2-3k per naktį, o keliasi tai dažnai  verysad.gif

labas rytas....

Zinok gali buti dantuku pozymiai doh.gif ...Nes mums buvo tas pats..ziurek kokias dvi tris naktis kas valandas kelias, po to jau reciau...Ir isdygo, net du..bet cia zinok kankinomes gera menesi...ir dbr nelabai gerai miega, bet jau keliasi kas tris valandas..ir pavalgo irm iega vel..Snd ryta 6val - jau labas rytas ,akys stacios, miego nebenorejo biggrin.gif...tai iki 7val padraugavom, dar nulauziau valandai, va jau 8val -viskas, musu rytas prasidejo smile.gif

ZInau kaip sunku Levandut, oj zinau, bet nieko nepadarysi cia..Bandyk sianakt arba diena jeigu labai nermai ikist vibrocol zvakute - as va dedu jau dvi parso, gal ramiau jai..ir nusipirk dantenom patept dentanox - gal nors kiek pades..ir kantrybes (nors tikiu jos ne pyragai, man sia savaite trecidieni irgi ziauriai blogai buvo, asaros bego is nevilties dle to nemiegojimo, pastovaus zyzimo, isprotet galima doh.gif )....
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

vasareuk, sveika prisijungus 4u.gif

Lana, nieko sau dukruze paaugo bigsmile.gif thumbup.gif

Levanda, 2Lviename , uz biemieges naktis ir irzlias lelytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu, nes sunelis irgi neramiai nakti miega doh.gif
Atsakyti