Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

Tiesa mes jau bandom savaraniskai sedeti ne ilgai islakom pusiausvyra, bet sian jau pavyko net uzfiksuoti si ivyki thumbup.gif ta proga ir i albumeli nuklydom 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 11:35)
Irute,o tu jau normaliai primaitini? Kiek atsimenu lyg ir anksčiau pradėjai primaitinti? Na gal ir dantukai, pažiūrėjau - Jokių požymių ten nėra, kad kažkas kalasi, tai kas čia žino  g.gif

As dar tik 1-2 kartus primaitinu neskubu ax.gif Visada per pietus ir kartais vakariene speciali kose skirta vakarienei o taip is pradziu (.) o jei dar nori tai misinu kudamaitinu, jei ne tai zaidzia iki sekancio (.) pareikalavimo. Nakciai pries einant gult duodu misinuka, nakti gauna (.) ir is ryto misinukas kad leistu man bent iki 8 pamiegoti 4u.gif
Neskubu dar grynai ant kieto maisto pereidineti viska pa laipsniui darysiu su dakteres patarimais smile.gif

Zinok dantuku ir as nemaciau kol neislindo, tad visko gali buti pas tave kad dantukai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 02 kovo 2012 - 13:59
Levandut, as buvau pas gydytoja, tia gavau palaiminima 5 menesiu jau damaitint....Tai sake viena diena galiu darzoves duoti (geriausia zalios, nes maziau alergizuoja) , o kita diena avizu kose smile.gif..Tai snd valgesm avizas - labiau patiko nei darzoves, nes buvau tyreles imaisius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 03 02, 14:37)
Braskes Miglutei net aštuoni baliooooonai skrieja  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Valiooooo  smile.gif su mėnesiukais  thumbup.gif

aciu labai,labai.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikinimai mažai braškytei ir nuo manęs! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

BRASKE,su menesiukai tavo M 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2012 03 02, 17:16)
Sveikinimai mažai braškytei ir nuo manęs!  4u.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 03 02, 17:42)
Sveikos 4u.gif

BRASKE,su menesiukai tavo M 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu mamukai 4u.gif wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
braske1515, dukriuką su 8 mėnesiuku bigsmile.gif

QUOTE(irute1984 @ 2012 03 02, 13:57)
Tiesa mes jau bandom savaraniskai sedeti ne ilgai islakom pusiausvyra, bet sian jau pavyko net uzfiksuoti si ivyki  thumbup.gif ta proga ir i albumeli nuklydom  4u.gif
As dar tik 1-2 kartus primaitinu neskubu  ax.gif Visada per pietus ir kartais vakariene speciali kose skirta vakarienei o taip is pradziu (.) o jei dar nori tai misinu kudamaitinu, jei ne tai zaidzia iki sekancio (.) pareikalavimo. Nakciai pries einant gult duodu misinuka, nakti gauna (.) ir is ryto misinukas kad leistu man bent iki 8 pamiegoti  4u.gif
Neskubu dar grynai ant kieto maisto pereidineti viska pa laipsniui darysiu su dakteres patarimais smile.gif

Zinok dantuku ir as nemaciau kol neislindo, tad visko gali buti pas tave kad dantukai wink.gif

Supratau ax.gif

QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 15:59)
Levandut, as buvau pas gydytoja, tia gavau palaiminima 5 menesiu jau damaitint....Tai sake viena diena galiu darzoves duoti (geriausia zalios, nes maziau alergizuoja) , o kita diena avizu kose smile.gif..Tai snd valgesm avizas - labiau patiko nei darzoves, nes buvau tyreles imaisius biggrin.gif

Žiūrėsiu ką man sakys, aišku mums dar per anksti primaitinimai, bet jei ir siūlys primaitint aš dar tikrai neskubėsiu, nebent tik kartais slyvų tyrelės duosiu paskanaut kai su viduriukais bėdos bus. Kaip suprantu daktarė paaiškina kas kiek ir kada su tais primaitinimais rolleyes.gif

Na ką mes grįžom iš Kaziuko. Prasitasėm 4 su viršum valandas. Jau kai reikėjo grįžinėt į kalną prieš vųją tai nekas buvo, o ir mažė jau prabudinųjo ir knaksėjo. Tiek gražų dalykų jau seniai buvau mačisu Kaziuke bigsmile.gif Nupirkau mažyylei grynos švelnios vilnos smulkiu raštu kombinzoną bigsmile.gif Prisipirkau visokių smulkmenų. Bet tai kaip fainai pasivaiksčiojau nors ir dabar vos kojas pavelku biggrin.gif
Atsakyti
braske, su menesiukais jus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Levanda, neblogai pasivaiksciojot bigsmile.gif thumbup.gif Gal nuotrauku idesi, ka isigyjai? bigsmile.gif
Atsakyti
BRASKE,SU MENESIUKAIS TAVO DUKRYTE
o mums siandien nekokia diena...buvom pas seimos gydytoja,tai susipykau su juo,nes mat nepatiko,kad paprasiau vizito pas odos gydytoja dukrytei,perbrauke jos pilvuka taip siurksciai ir pasake,kad cia nieko nera ir jai neskauda blink.gif blink.gif dar pradejo man knist prota,kad duodu vitamina D,vos ne kad jis kaltas del dukrytes berimu...tada jau ir as pasiutau,o sakau is kur tu zinai,kad jiems nereikia to vitaminoD,is kur zinosi,kada rachitas jiems,ar tada,kai jau matysis jis ir bus per velu duoti???? doh.gif doh.gif del multivitaminu,tai pasakiau,kad nematau reikalo ju duoti,nes mano vaikai sveiki ir puikiai auga...o finale tas zasinas atsisake mano vaikus pasverti,nes juk svere sako pries menesi blink.gif ir jam priklauso juos sverti tik 6savaiciu,o jei noriu pasisvert,turiu eiti i salia esancia poliklinika,ten visada pasveria blink.gif blink.gif bet buvo jau man perdaug visko,tai gryzau namo...uosviene tai isvis pasibaisejo,sako,nuo kosmaras,sedi su svarku labdariniu,fui....lauksiu dabar skambucio is kazkokios ten dermatologu istaigos 2-3sav begyje,o tada dar vizito tiek pat...o kai paklausiau,kur eiti,kad privaciai,tai pasake,o kam tau,juk £200 kainuoja,as sakau man ir £1000 negaila savo vaikui,jei reikes....nu zodziu,kaip visada be komentaru...jei jai bloges,tai spjausiu i viska ir vaziuosiu i lt nelaukusi vasaros doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 11:35)
Aš tai būsiu bene daugiausiai numetus po gimdymo 27kg. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Va iki centro dar pavaikščiosiu ir visai būsiu patenkinta savo svoriu  lotuliukas.gif

As prie taves jungiuos, Levanda smile.gif Nes sveriu irgi maziau negu pries nestuma, bet noreciau dar kokius 6 kg numesti smile.gif

O mes buvome klubu echo ir pasirodo, kad viskas tvarkoje nereikia mum jokio balniuko thumbup.gif Jau taip susipergyvene buvom doh.gif
Atsakyti
frige, na bet ir sistema ten pas jus, niekaip negaliu atsistebet doh.gif schmoll.gif Nors ir cia pas mus visokiu gydytoju uztenka doh.gif
Atsakyti
Labas mamytės smile.gif
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 18:06)
Na ką mes grįžom iš Kaziuko. Prasitasėm 4 su viršum valandas. Jau kai reikėjo grįžinėt į kalną prieš vųją tai nekas buvo, o ir mažė jau prabudinųjo ir knaksėjo. Tiek gražų dalykų jau seniai buvau mačisu Kaziuke  bigsmile.gif  Nupirkau mažyylei grynos švelnios vilnos smulkiu raštu kombinzoną  bigsmile.gif  Prisipirkau visokių smulkmenų. Bet tai kaip fainai pasivaiksčiojau nors ir dabar vos kojas pavelku  biggrin.gif

Aš taip pat šiandien buvau Kaziuke. Ryte buvo poliklinikoje, masažų, o po jų pasivaikščiojom mieste. Dar tik mugė atsidarinėjo, tai žmonių nedaug buvo thumbup.gif Tik, kad mano kleckas dabar dienom nebemiega, net lauke, tai labai greit reikėjo suktis. O Kaziuke tikrai šiemet labai gražių daiktų. Jau seniai taip nebuvo, o ir to kičo mažai belikę. O kombinzoną pirkai gal Daliux Design, nes aš irgi labai gražų vilnonį nupirkau, kai pamačiau iškart griebiau, labai gražūs ten visi tie drabužėliai buvo smile.gif
Atsakyti