BRASKE,SU MENESIUKAIS TAVO DUKRYTEo mums siandien nekokia diena...buvom pas seimos gydytoja,tai susipykau su juo,nes mat nepatiko,kad paprasiau vizito pas odos gydytoja dukrytei,perbrauke jos pilvuka taip siurksciai ir pasake,kad cia nieko nera ir jai neskauda

dar pradejo man knist prota,kad duodu vitamina D,vos ne kad jis kaltas del dukrytes berimu...tada jau ir as pasiutau,o sakau is kur tu zinai,kad jiems nereikia to vitaminoD,is kur zinosi,kada rachitas jiems,ar tada,kai jau matysis jis ir bus per velu duoti????

del multivitaminu,tai pasakiau,kad nematau reikalo ju duoti,nes mano vaikai sveiki ir puikiai auga...o finale tas zasinas atsisake mano vaikus pasverti,nes juk svere sako pries menesi

ir jam priklauso juos sverti tik 6savaiciu,o jei noriu pasisvert,turiu eiti i salia esancia poliklinika,ten visada pasveria

bet buvo jau man perdaug visko,tai gryzau namo...uosviene tai isvis pasibaisejo,sako,nuo kosmaras,sedi su svarku labdariniu,fui....lauksiu dabar skambucio is kazkokios ten dermatologu istaigos 2-3sav begyje,o tada dar vizito tiek pat...o kai paklausiau,kur eiti,kad privaciai,tai pasake,o kam tau,juk £200 kainuoja,as sakau man ir £1000 negaila savo vaikui,jei reikes....nu zodziu,kaip visada be komentaru...jei jai bloges,tai spjausiu i viska ir vaziuosiu i lt nelaukusi vasaros