Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 08:31)
labas rytas....

Zinok gali buti dantuku pozymiai doh.gif ...Nes mums buvo tas pats..ziurek kokias dvi tris naktis kas valandas kelias, po to jau reciau...Ir isdygo, net du..bet cia zinok kankinomes gera menesi...ir dbr nelabai gerai miega, bet jau keliasi kas tris valandas..ir pavalgo irm iega vel..Snd ryta 6val - jau labas rytas ,akys stacios, miego nebenorejo biggrin.gif...tai iki 7val padraugavom, dar nulauziau valandai, va jau 8val  -viskas, musu rytas prasidejo smile.gif

ZInau kaip sunku Levandut, oj zinau, bet nieko nepadarysi cia..Bandyk sianakt arba diena jeigu labai nermai ikist vibrocol zvakute - as va dedu jau dvi parso, gal ramiau jai..ir nusipirk dantenom patept dentanox - gal nors kiek pades..ir kantrybes (nors tikiu jos ne pyragai, man sia savaite trecidieni  irgi ziauriai blogai buvo, asaros bego is nevilties dle to nemiegojimo, pastovaus zyzimo, isprotet galima doh.gif  )....

Sakai gali būt taip anksti? blink.gif na gal... nes aš tiesiog nesurandu priežasties. kakoja ji dabar dažnai po bakterijų kurso. Tai tikrai ne pilvas nes jis minkštas nekietas.

Nu grynai atrodo mano žodžiais parašyta irgi tas pats biggrin.gif Anksčiau miegodavom iki 9 - 10 nu dabar 6-6.30 akys stačios doh.gif Naktim ir taip užplaukia jai sugalvoja pašnekėt vidury nakties... Kartais pavyksta nulaužt dar, o kartais nemiega zirzia...
Man ir jau kartais taip būna... Atsikeliu visa suirzus skaudančia galva...

Pamiršau aš tą viburcolį,kad turiu reiks įdėt jei vėl vakare koncertas bus neaišku nuo ko g.gif

Vakar 3 valandas lauke pravaikščiojau, kad panelė pamiegotų. Šiandien vėl keliausim ne mažiau. Nes noriu iki Kaziuko į centrą nulėkt pėstute ir grįžt atgal. Tai sumoj su ėjimais ir pasivaikščiojimu po Kaziuką gausis ne mažiau 3val. kelionės. Tai va laisvo laiko nelieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 10:15)
Sakai gali būt taip anksti?  blink.gif  na gal... nes aš tiesiog nesurandu priežasties. kakoja ji dabar dažnai po bakterijų kurso. Tai tikrai ne pilvas nes jis minkštas nekietas.

Nu grynai atrodo mano žodžiais parašyta irgi tas pats  biggrin.gif  Anksčiau miegodavom iki 9 - 10 nu dabar 6-6.30 akys stačios  doh.gif  Naktim ir taip užplaukia jai sugalvoja pašnekėt vidury nakties... Kartais pavyksta nulaužt dar, o kartais nemiega zirzia...
Man ir jau kartais taip būna... Atsikeliu visa suirzus skaudančia galva...

Pamiršau aš tą viburcolį,kad turiu reiks įdėt jei vėl vakare koncertas bus neaišku nuo ko  g.gif

Vakar 3 valandas lauke pravaikščiojau, kad panelė pamiegotų. Šiandien vėl keliausim ne mažiau. Nes noriu iki Kaziuko į centrą nulėkt pėstute ir grįžt atgal. Tai sumoj su ėjimais ir pasivaikščiojimu po Kaziuką gausis ne mažiau 3val. kelionės. Tai va laisvo laiko nelieka  smile.gif

Nu ka anksti??o kaip musms - 4,5 menesio ir turim, o irzli visa menesi buvo..tai nereik nurasyt...gal greit ir nedygs, bet irzlumas del to gal ibuti smile.gif

Faina Kaziuke turetu buti, tik oras nefainas snd..\mes griesijam - sia savaite tik karta buvom lauke biggrin.gif..bet man ji balkone puikiai miega, o be to ir as kartais pamiegu kai ji miega smile.gif....Snd nebus laiko, nes ateina mano darbas aplankyt Smiltes - 9 zmones doh.gif ..Tikiuosi susipras, kad ilgai nereik but ir kad ne i baliu atejo, kad prisigert ir prisivalgyt tongue.gif
Atsakyti
Levanda, oho, juk iki centro jums ne taip jau arti blink.gif Saunuole mamyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 01, 13:21)
Uzsisakiau ebay dirza po gimdymo,atplesiu ir skaitau lietuviskai  biggrin.gif pasirodo,lietuvaiciu gaminys smile.gif
po gimdymo nukrito 10 kg,dar 5 liko.Ir dar po to 10 kg ivairiu vaistuku svorio.Sumoj 15,ne taip jau ir baisu,ar ne? hihihi.gif

Na va butum pasakius buciau padovanojus savo,tik kelis kart teuzsidejau ax.gif

O del svorio tai nepergyvenk nukris,as dar su +6kg vaikstau,vargstu dietauju bet ir nekrenta zarazos..O koks sirtumas svarbu stebukliukai ant ranku o tas svoris jau dzin bigsmile.gif

Frige,su menesiukais tavo poryte 4u.gif 4u.gif

Labas rytas,
mes vakar visa diena praleidom pas drauge,ejom i miesta pasishopinti kokiu grozybiu savo R pripirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 02 kovo 2012 - 10:21
Sveikutes smile.gif

Pas mus rytas prasideda 7,30-8 val wink.gif Siandien kaip nekeista tik karta valgyti kelesi nakti o tada tik 5 ryto jau reikalavo, net nustebau wink.gif gal jau po biski prades ir atsisakyti naktinio maitynimo, o gal del to kad vakar maudemes wink.gif

levandut - maniske iki kol idygo dantukai butent tokia budavo naktimis visa menesi, zinok ivairiai dantukai vaikams dyksta vienems 4 men kitiems tik 8 men pirmi pasirodo tai viso gali buti kad jusm cia dantukai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 02 kovo 2012 - 10:37
2Lviename, na gal bus bendradarbiai supratingi, o jei ne žiūrėk S pavargs nuo dėmesio, pradės verkti ir pati juos išgrus biggrin.gif

AnaMari, na į vieną galą 50min kelio - atgal - tiek pat. Mieste planuoju apie valandą vaikščiot jei pavyks viską apeiti. O ir mažė pamiegos smile.gif Bėja kaip jums su diegliukais ar kankina? kažkaip neužfiksavau g.gif

Irute,o tu jau normaliai primaitini? Kiek atsimenu lyg ir anksčiau pradėjai primaitinti? Na gal ir dantukai, pažiūrėjau - Jokių požymių ten nėra, kad kažkas kalasi, tai kas čia žino g.gif

Aš tai būsiu bene daugiausiai numetus po gimdymo 27kg. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Va iki centro dar pavaikščiosiu ir visai būsiu patenkinta savo svoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Levanda, 2Lviename 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz bemieges naktis...o mano S vakarais tik labai neramus,vis valgo po truputi ir paskui jau nuluzta biggrin.gif o siaip miega abu gerai visa nakti,tik va L mano ziauriai zandukus beria verysad.gif ir egzema ant kuno slapiuot pradejo,tai einam siandien pas seimos gydytoja prasyt,kad siustu pas alergologa...prie to pacio ir paprasysiu,kad pasvertu mirksiukas.gif
ACIU UZ SVEIKINIMUS MANO MAZYLIAMS wub.gif wub.gif

labas rytas mamukai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 02, 10:20)
mes vakar visa diena praleidom pas drauge,ejom i miesta pasishopinti kokiu grozybiu savo R pripirkau  ax.gif

tai dabar lauksim nuotraukyciu su tom grozybem blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 03 02, 12:38)
Levanda, 2Lviename 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz bemieges naktis...o mano S vakarais tik labai neramus,vis valgo po truputi ir paskui jau nuluzta biggrin.gif  o siaip miega abu gerai visa nakti,tik va L mano ziauriai zandukus beria verysad.gif ir egzema ant kuno slapiuot pradejo,tai einam siandien pas seimos gydytoja prasyt,kad siustu pas alergologa...prie to pacio ir paprasysiu,kad pasvertu mirksiukas.gif
ACIU UZ SVEIKINIMUS MANO MAZYLIAMS wub.gif  wub.gif

labas rytas mamukai 4u.gif
Papildyta:

tai dabar lauksim nuotraukyciu su tom grozybem blush2.gif  wub.gif

Oj, jeigu slapiuoja, tikrai prasyk siuntimo, nes kazkas negerai mazylei...kazkam alergija visgi, gal tikrai pienui, gal reik misinio, kur ten labai labai tas pienas suskaldytas, kaip pas mus tokiu atveju skiria NEOCATE ( ji kompensuoja, nes be kompensavimo jis apie 150lt kainuoja blink.gif )....

Oj kaip pavydziu del vaikiuku rubeliu ten pas jus UK, daug pigiua viskas, pasirinkimas didelis, tai ne pas mus - kainos kosmariskos ir nieko gero nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 11:35)

Aš tai būsiu bene daugiausiai numetus po gimdymo 27kg. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Va iki centro dar pavaikščiosiu ir visai būsiu patenkinta savo svoriu  lotuliukas.gif

oho,kokia saunuole mamyte blink.gif thumbup.gif as tai numeciau 14g ir dar tiek pat reikia numesti doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 11:44)
Oj, jeigu slapiuoja, tikrai prasyk siuntimo, nes kazkas negerai mazylei...kazkam alergija visgi, gal tikrai pienui, gal reik misinio, kur ten labai labai tas pienas suskaldytas, kaip pas mus tokiu atveju skiria NEOCATE ( ji kompensuoja, nes be kompensavimo jis apie 150lt kainuoja  blink.gif )....

Oj kaip pavydziu del vaikiuku rubeliu ten pas jus UK, daug pigiua viskas, pasirinkimas didelis, tai ne pas mus - kainos kosmariskos ir nieko gero nera  doh.gif

man ta pazystama angle sake,kad esant slogai egzema gali paumeti doh.gif doh.gif jie cia skirtingai supranta ta egzema...pas mus tai sieja su vidumi,kad organizme kazkas negerai,o jie matai jei viduriukai susitvarke,tai jau jiems atseit tinka tas pienukas ir egzema cia visai atskiras dalykas palieka...skambinsiu vel jai,sakysiu,kad slapiuoja ir bandysiu pirkt cia pienuka kita,pas mus tai NUTRAMIGEN AA yra mirksiukas.gif dabar geriam tik ta paprasta NUTRAMIGEN,ten pieno baltymas maziau skaldytas smile.gif vizita pas alergologa gausiu ne anksciau negu po menesio,nes cia jie niekur neskuba doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 13:35)
Aš tai būsiu bene daugiausiai numetus po gimdymo 27kg. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Va iki centro dar pavaikščiosiu ir visai būsiu patenkinta savo svoriu  lotuliukas.gif

saunuole thumbup.gif as tai kol kas tik 22 numeciau, sveriu kiek pries netuma, bet ir dar bent 10 noreciau pamest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 10:44)

Oj kaip pavydziu del vaikiuku rubeliu ten pas jus UK, daug pigiua viskas, pasirinkimas didelis, tai ne pas mus - kainos kosmariskos ir nieko gero nera  doh.gif

Is daugelio draugiu girdziu ta pati,o as atvirksciai padariau,gyvendama UK apsipirkau LT-pirkau nesciajai dzinsus is bazes(kurie man tiko ir patiko daug labiau nei pirkti is NEXT'o),taip pat pirkau maziukui patalyne ir rubelius,pagrinde lietuviskus,man jie daug grazesni nei UK kur pagrindines spalvos arba melyna arba ruzava(ruzavai spalvai esu alergiska,bet kadangi turiu sunu tai man neaktualu biggrin.gif ).Aisku,ir UK geriau paieskojus gali rasti kitokiu spalvu,bet turi labai stipriai ieskoti,o be to piesinukai netokie grazus kaip lietuvisku rubeliu.be to uk naujagimiu marskineliai be pirstinyciu taigi labai dziaugiuosi,kad LT buvau apsipirkusi,dabar naudoju ir dziaugiuosi.Angliski rubeliai(daug gavau per baby shower) tikrai ne tokie grazus ir patogus aprengti,ypac sunku aprengiami per galva,nes iskirpte maza,o leliukas muistosi rengiamas.Taigi as radau tik vieninteli minusa Lietuvoj-tai kainos,jos tikrai zymiai didesnes.
P.S.Cia kalbejau apie rubelius naujagimiams,nezinau kokios galimybes LT appirkti vyresnius vaikus.
Atsakyti
Braskes Miglutei net aštuoni baliooooonai skrieja 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Valiooooo smile.gif su mėnesiukais thumbup.gif
Atsakyti