QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 08:31)
labas rytas....
Zinok gali buti dantuku pozymiai
...Nes mums buvo tas pats..ziurek kokias dvi tris naktis kas valandas kelias, po to jau reciau...Ir isdygo, net du..bet cia zinok kankinomes gera menesi...ir dbr nelabai gerai miega, bet jau keliasi kas tris valandas..ir pavalgo irm iega vel..Snd ryta 6val - jau labas rytas ,akys stacios, miego nebenorejo
...tai iki 7val padraugavom, dar nulauziau valandai, va jau 8val -viskas, musu rytas prasidejo 
ZInau kaip sunku Levandut, oj zinau, bet nieko nepadarysi cia..Bandyk sianakt arba diena jeigu labai nermai ikist vibrocol zvakute - as va dedu jau dvi parso, gal ramiau jai..ir nusipirk dantenom patept dentanox - gal nors kiek pades..ir kantrybes (nors tikiu jos ne pyragai, man sia savaite trecidieni irgi ziauriai blogai buvo, asaros bego is nevilties dle to nemiegojimo, pastovaus zyzimo, isprotet galima
)....
Zinok gali buti dantuku pozymiai

ZInau kaip sunku Levandut, oj zinau, bet nieko nepadarysi cia..Bandyk sianakt arba diena jeigu labai nermai ikist vibrocol zvakute - as va dedu jau dvi parso, gal ramiau jai..ir nusipirk dantenom patept dentanox - gal nors kiek pades..ir kantrybes (nors tikiu jos ne pyragai, man sia savaite trecidieni irgi ziauriai blogai buvo, asaros bego is nevilties dle to nemiegojimo, pastovaus zyzimo, isprotet galima

Sakai gali būt taip anksti?

Nu grynai atrodo mano žodžiais parašyta irgi tas pats

Man ir jau kartais taip būna... Atsikeliu visa suirzus skaudančia galva...
Pamiršau aš tą viburcolį,kad turiu reiks įdėt jei vėl vakare koncertas bus neaišku nuo ko

Vakar 3 valandas lauke pravaikščiojau, kad panelė pamiegotų. Šiandien vėl keliausim ne mažiau. Nes noriu iki Kaziuko į centrą nulėkt pėstute ir grįžt atgal. Tai sumoj su ėjimais ir pasivaikščiojimu po Kaziuką gausis ne mažiau 3val. kelionės. Tai va laisvo laiko nelieka