Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

Labas, grazuoles! wub.gif

Braske, su menesiukais Tavo mazyle! wub.gif Jau kokia diduke mirksiukas.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 01, 23:15)

Levanduk, o Tu su vezimeliu keliavai? Normaliai galima pravaziuot Kaziuky su vezimu? Nes as kazkaip sudvejojau ar eit mums- galvoju kur ten pravaziuosi, juk zmoniu daug, o vezimas didelis doh.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 03 02, 00:19)
as dar su +6kg vaikstau,vargstu dietauju bet ir nekrenta zarazos..O koks sirtumas svarbu stebukliukai ant ranku o tas svoris jau dzin  bigsmile.gif

mes vakar visa diena praleidom pas drauge,ejom i miesta pasishopinti kokiu grozybiu savo R pripirkau  ax.gif

Ir man dar 6 kabo doh.gif Bet labai sutinku, kad svarbu stebukliukai ant ranku!!! drinks_cheers.gif

Jau isivaizduoju kokiu grozybiu- Jus visad taip graziai pasipuosusios! thumbup.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 02, 01:35)
Aš tai būsiu bene daugiausiai numetus po gimdymo 27kg. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Va iki centro dar pavaikščiosiu ir visai būsiu patenkinta savo svoriu  lotuliukas.gif

Saunuole mamyte! Va kur geriausias svorio metimo budas - vaiksciojimas! thumbup.gif

QUOTE(enia @ 2012 03 02, 08:52)
O mes buvome klubu echo ir pasirodo, kad viskas tvarkoje nereikia mum jokio balniuko thumbup.gif Jau taip susipergyvene buvom doh.gif

Kokios puikios naujienos! Dziaugiames kartu!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 02 kovo 2012 - 19:53
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 02, 18:15)
Levanda, neblogai pasivaiksciojot bigsmile.gif  thumbup.gif Gal nuotrauku idesi, ka isigyjai? bigsmile.gif

Įmesiu smile.gif

QUOTE(enia @ 2012 03 02, 18:52)
As prie taves jungiuos, Levanda smile.gif Nes sveriu irgi maziau negu pries nestuma, bet noreciau dar kokius 6 kg numesti smile.gif

O mes buvome klubu echo ir pasirodo, kad viskas tvarkoje nereikia mum jokio balniuko thumbup.gif Jau taip susipergyvene buvom doh.gif

Man per kursus sakė, kad kol maitinsite (.)(.), tai geriau dietos nesilaikyti nes bus neveiksminga g.gif Tai manau baigus maitint nukris savaime tongue.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 02, 19:42)
Labas mamytės smile.gif

Aš taip pat šiandien buvau Kaziuke. Ryte buvo poliklinikoje, masažų, o po jų pasivaikščiojom mieste. Dar tik mugė atsidarinėjo, tai žmonių nedaug buvo  thumbup.gif Tik, kad mano kleckas dabar dienom nebemiega, net lauke, tai labai greit reikėjo suktis. O Kaziuke tikrai šiemet labai gražių daiktų. Jau seniai taip nebuvo, o ir to kičo mažai belikę. O kombinzoną pirkai gal Daliux Design, nes aš irgi labai gražų vilnonį nupirkau, kai pamačiau iškart griebiau, labai gražūs ten visi tie drabužėliai buvo  smile.gif

Faina smile.gif Žinok nežinau iš kur tiksliai pirkau, bet ten buvo dar keli likę sukabinti tai pamačiau ir griebiau bigsmile.gif Gaila žalsvo tokio nebuvo tinkamo dydžio, tai pasiemiau ale morkavai rožinę arba rožiškai morkavą rolleyes.gif

Adrija, drąsiai važiuok nes ten daug su vežimukais buvo, bent jau šiandien kai buvau, tai visur pratilpau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 02 kovo 2012 - 22:22
aciu visoms labai,labai uz sveikinimus mano Braskytei 4u.gif aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 09:44)
Oj kaip pavydziu del vaikiuku rubeliu ten pas jus UK, daug pigiua viskas, pasirinkimas didelis, tai ne pas mus - kainos kosmariskos ir nieko gero nera  doh.gif

gal ir pigiau,bet ziurint is kur perki,pvz uzvakar shopinausi tik NEXTE tai ka zinau dzinsiukai £10-15 maikutes st tr rankovytem po £6 megstinukas £20 suknutes po £20-22 zdz nera labai pigiai,aisku koikoi tescoi ar sainsbyry papigiaja bet ir kokybe s...
QUOTE(frige1 @ 2012 03 02, 16:40)
BRASKE,SU MENESIUKAIS TAVO DUKRYTE
o mums siandien nekokia diena...buvom pas seimos gydytoja,tai susipykau su juo,nes mat nepatiko,kad paprasiau vizito pas odos gydytoja dukrytei,perbrauke jos pilvuka taip siurksciai ir pasake,kad cia nieko nera ir jai neskauda blink.gif  blink.gif dar pradejo man knist prota,kad duodu vitamina D,vos ne kad jis kaltas del dukrytes berimu...tada jau ir as pasiutau,o sakau is kur tu zinai,kad jiems nereikia to vitaminoD,is kur zinosi,kada rachitas jiems,ar tada,kai jau matysis jis ir bus per velu duoti???? doh.gif  doh.gif del multivitaminu,tai pasakiau,kad nematau reikalo ju duoti,nes mano vaikai sveiki ir puikiai auga...o finale tas zasinas atsisake mano vaikus pasverti,nes juk svere sako pries menesi  blink.gif ir jam priklauso juos sverti tik 6savaiciu,o jei noriu pasisvert,turiu eiti i salia esancia poliklinika,ten visada pasveria blink.gif  blink.gif bet buvo jau man perdaug visko,tai gryzau namo...uosviene tai isvis pasibaisejo,sako,nuo kosmaras,sedi su svarku labdariniu,fui....lauksiu dabar skambucio is kazkokios ten dermatologu istaigos 2-3sav begyje,o tada dar vizito tiek pat...o kai paklausiau,kur eiti,kad privaciai,tai pasake,o kam tau,juk £200 kainuoja,as sakau man ir £1000 negaila savo vaikui,jei reikes....nu zodziu,kaip visada be komentaru...jei jai bloges,tai spjausiu i viska ir vaziuosiu i lt nelaukusi vasaros  doh.gif  doh.gif

vaje blink.gif nu ir vargsti su gyd.. kazkaip mums problemu nera,visur siuncia jeigu ko reik kazkai susikalbam mes..

Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 02, 11:05)
Is daugelio draugiu girdziu ta pati,o as atvirksciai padariau,gyvendama UK apsipirkau LT-pirkau nesciajai dzinsus is bazes(kurie man tiko ir patiko daug labiau nei pirkti is NEXT'o),taip pat pirkau maziukui patalyne ir rubelius,pagrinde lietuviskus,man jie daug grazesni nei UK kur pagrindines spalvos arba melyna arba ruzava(ruzavai spalvai esu alergiska,bet kadangi turiu sunu tai man neaktualu biggrin.gif ).Aisku,ir UK geriau paieskojus gali rasti kitokiu spalvu,bet turi labai stipriai ieskoti,o be to piesinukai netokie grazus kaip lietuvisku rubeliu.be to uk naujagimiu  marskineliai be pirstinyciu taigi labai dziaugiuosi,kad LT buvau apsipirkusi,dabar naudoju ir dziaugiuosi.Angliski rubeliai(daug gavau per baby shower) tikrai ne tokie grazus ir patogus aprengti,ypac sunku aprengiami per galva,nes iskirpte maza,o leliukas muistosi rengiamas.Taigi as radau tik vieninteli minusa Lietuvoj-tai kainos,jos tikrai zymiai didesnes.
P.S.Cia kalbejau apie rubelius naujagimiams,nezinau kokios galimybes LT appirkti vyresnius vaikus.

NIEKO PANASAUS! IR DRYSTU NESUTIKTI!
yra ir kitokiu sp rubeliu,alyvine,raudona,zalsva,geltona! ziurint kur ieskai..o del nesciuju rubu tai galiu poasakyt kad ne tik nextas yra bet ir daugybe kitokiu prduotuviu! uk rubeliu kokybe tikrai geresne nei lt,gavau kostiumeli dovanu pirkta is KORTYNOS pard,tai po keliu skalbimu atrode tragiskai! mano visi dukters marskineliai su pirstinytem ir pirkti UK tai gi jeigu nemokejai ieskoti nerikia sakyti kad nera mirksiukas.gif

labas rytas mamukai smile.gif

mano R uzvakar pirma karta apsiverte nuo nugaros ant pilvo ir atgal blink.gif
kas migdopt vaikus miegmaisyje?? ar miega? mano R pradeda maskatuot rankom ir prabunda,va per nakyi kokius 6k kol neisvede is kantrybes ir nesuvysciau vel..miegojo puikiai ax.gif

BRASKYTES SU MENESIUKAIS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 03 kovo 2012 - 14:44
Sveikos mamytes,

Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms kurioms dar nepavyko laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje ir padeti vienai is musu:

http://www.supermama...howtopic=811877

Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos

Mums truksta labai nedaug ACIU
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 03, 13:43)
Papildyta:
NIEKO PANASAUS! IR DRYSTU NESUTIKTI!
yra ir kitokiu sp rubeliu,alyvine,raudona,zalsva,geltona! ziurint kur ieskai..o del nesciuju rubu tai galiu poasakyt kad ne tik nextas yra bet ir daugybe kitokiu prduotuviu! uk rubeliu kokybe tikrai geresne nei lt,gavau kostiumeli dovanu pirkta is KORTYNOS pard,tai po keliu skalbimu atrode tragiskai! mano visi dukters marskineliai su pirstinytem ir pirkti UK tai gi jeigu nemokejai ieskoti nerikia sakyti kad nera  mirksiukas.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kiekvienas atranda kas jam geriau.Is mano lietuvisku rubeliu dar nieks nesusiskalbe ir neissitampe,nesiojasi puikiai ir atrodo puikiai taigi del kokybes priekaistu neturiu,taigi kaip pati minejai"ziurint kur ieskai". smile.gif
O del marskineliu su pirstinytem man nateko matyti,nors saziningai ir neieskojau,nes kadangi Lt buvau prisipirkusi taigi sutinku su tavo pastaba,kad labai ieskant imanoma rasti.
Del nesciuju rubu tai ieskojau tikrai ne vienoj parduotuvej,bet geriausias pirkinys vistiek buvo is bazes.Taigi nenoriu gincytis,tiesiog norejau pasakyti,kad yra zmoniu,kurie ir Lt randa ka pirkti.As juk jums nesiulau apsipirkineti Lt biggrin.gif ,pirkit kur jums labiausiai patinka.
P.s.Jei neklystu Jus gyvenat Londone,tai tikiu,kad ten tikrai daugiau parduotuviu ir pasirinkimas didesnis negu mano miestelyje.

Mergaites turiu klausimuka-mano maziui ismete veiduka tokiais mazias spuogiukais,klausiau klinikoj nuo ko cia tai sake,ka cia taip buna ir praeis savaime,nereikia niekuo tepti,prausti veiduka tik vandenuku,ka as ir darau.Norejau paklausti ar esat su tuo susidure? ir jei taip kiek uztruko kol jie isnyko? Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 03 kovo 2012 - 15:51
labas mamytes 4u.gif
Reginiuk,cia jums turbut taip sekasi,nes ne Londone gyvenat mirksiukas.gif o mes dar rytu Londone,kur pilna babaju ir juodziu ir GP mano juodis doh.gif negaliu sau nieko padaryt,as tikrai esu rasiste,bet daug kas manau sutiks su manim,kad ju,juodziu ir babaju,mastymas ir supratimas apie viska svelniai pasakius yra nu kitoks rolleyes.gif sakiau jau vyrui,jei visdelto cia uzsibusim ilgiau,tai kraustysimes i kita rajona,kur ju maziau,nenoriu,kad mano vaikai augtu tarp ju schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 03, 14:43)
*gal ir pigiau,bet ziurint is kur perki,pvz uzvakar shopinausi tik NEXTE tai ka zinau dzinsiukai £10-15 maikutes st tr rankovytem po £6 megstinukas £20 suknutes po £20-22 zdz nera labai pigiai,aisku koikoi tescoi ar sainsbyry papigiaja bet ir kokybe s...
**vaje blink.gif nu ir vargsti su gyd.. kazkaip mums problemu nera,visur siuncia jeigu ko reik kazkai susikalbam mes..

***mano R uzvakar pirma karta apsiverte nuo nugaros ant pilvo ir atgal  blink.gif
kas migdopt vaikus miegmaisyje?? ar miega? mano R pradeda maskatuot rankom ir prabunda,va per nakyi kokius 6k kol neisvede is kantrybes ir nesuvysciau vel..miegojo puikiai

*pas mus shoping malle atsidare CHOICE parduotuve,tai ten NEXT drabuziai ir vaikams pastoviai uzsiperku ir kraunu namie,maikutes po 3-4£,miegmaisi uz £9 nusipirkau thumbup.gif ....is mothercare pirkau bodziukus,tai gaunasi vienas po £2 kazkur,tai susidevi ir be gailescio ismetu,vel uzsiperku blush2.gif tikrai cia viskas pigiau negu lt bent jau man atrodo,ypac dar kai ant ispardavimu pataikai,tai jau turiu rubeliu ir kai busim metuku biggrin.gif ax.gif suknyciu dar labai neperku,nes turiu kelias,tai nelabai kada iseina uzdet,nes as ja daznai turiu nurenginet,odyte visokiais tepalais tepti,tai geriausiai sliauztinukai,kur isvien ax.gif
**kartais susikalbu,bet jau jeigu netyliu ir pasakau viska,kai galvoju,tada susipykstu as su juo blush2.gif ax.gif
***saunuole kokia tavo dukryte thumbup.gif thumbup.gif maniske tai labai pilva kelia ir dar abu jau taip nori sestis,lenkiasi i prieki blink.gif blink.gif ...maniskiai miega miegmaisy,nu lyg ir nieko,ismiega visa nakti smile.gif tik ryte parsinesu abu,pasnaudziam dar pusvalanduka ir tada jau valgom rolleyes.gif tik va S labai sunkiai uzmiega vakare,nebezinau,kas jam yra,taip isiverkia,kad ir nesioju,ir linguoju ir ko tik nedarau,kol nenurimsta doh.gif doh.gif vakar tai isvis jau nebeturejau kantrybes padejau savo lovoj,nes nejo niekaip nuramint,tai vyras pasidejo sau ant pilvo ir iskart nurimo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 03, 13:44)
*P.s.Jei neklystu Jus gyvenat Londone,tai tikiu,kad ten tikrai daugiau parduotuviu ir pasirinkimas didesnis negu mano miestelyje.
**Mergaites turiu klausimuka-mano maziui ismete veiduka tokiais mazias spuogiukais,klausiau klinikoj nuo ko cia tai sake,ka cia taip buna ir praeis savaime,nereikia niekuo tepti,prausti veiduka tik vandenuku,ka as ir darau.Norejau paklausti ar esat su tuo susidure? ir jei taip kiek uztruko kol jie isnyko? Aciu visoms

* Tikrai ne londone ir musu miestelis yra tikrai labai mazas,gyvenam Surrey ax.gif
** Praeis sako iki 3men turi odele issivalyti,mano R buvo labai isbere tai gal visiskai praejo tik po kokiu 3-4sav,ir dar dabar karts nuo karto islenda koks spuogiukas..nelabai gali zinoti nuo ko.
QUOTE(frige1 @ 2012 03 03, 16:49)
*pas mus shoping malle atsidare CHOICE parduotuve,tai ten NEXT drabuziai ir vaikams pastoviai uzsiperku ir kraunu namie,maikutes po 3-4£,miegmaisi uz £9 nusipirkau thumbup.gif ....is mothercare pirkau bodziukus,tai gaunasi vienas po £2 kazkur,tai susidevi ir be gailescio ismetu,vel uzsiperku  blush2.gif tikrai cia viskas pigiau negu lt bent jau man atrodo,ypac dar kai ant ispardavimu pataikai,tai jau turiu rubeliu ir kai busim metuku  suknyciu dar labai neperku,nes turiu kelias,tai nelabai kada iseina uzdet,nes as ja daznai turiu nurenginet,odyte visokiais tepalais tepti,tai geriausiai sliauztinukai,kur isvien
**kartais susikalbu,bet jau jeigu netyliu ir pasakau viska,kai galvoju,tada susipykstu as su juo
***saunuole kokia tavo dukryte thumbup.gif  thumbup.gif maniske tai labai pilva kelia ir dar abu jau taip nori sestis,lenkiasi i prieki blink.gif ...maniskiai miega miegmaisy,nu lyg ir nieko,ismiega visa nakti smile.gif tik ryte parsinesu abu,pasnaudziam dar pusvalanduka ir tada jau valgom rolleyes.gif tik va S labai sunkiai uzmiega vakare,nebezinau,kas jam yra,taip isiverkia,kad ir nesioju,ir linguoju ir ko tik nedarau,kol nenurimsta doh.gif  doh.gif vakar tai isvis jau nebeturejau kantrybes padejau savo lovoj,nes nejo niekaip nuramint,tai vyras pasidejo sau ant pilvo ir iskart nurimo wub.gif  wub.gif

Zinau kad yra ta chioice parde bet kazkaip neteko joje shopintis visada perku tiesiogai is NEXT bet reikes paziureti online jeigu pigiau tai thumbup.gif
O tavo maziukui gal kokie diegliukai?? Nes mano R budavo anksciau irgi tik ant pilvo uzmiega,silta uztai ir paeina skausmas,gal vysniu kauliuku pagalvele pabandyk jeigu turi mirksiukas.gif
Beje del pilvo kelimo,drauge sake kad buvo pas gyd(LT) tai liepe eiti i masaziukus,nes tipo vaikas neturi labai tiltelio daznai daryti unsure.gif ,Siaip maniske kartais irgi buna kad kelia pilvuka i virsu..O del sedimosi tai jau senokai,sestis nori isikabina man i rubus ir traukiasi sestis,jeigu neleidziu pyksta lotuliukas.gif

Siandien ''Mergvakaris''Varysim pavakarieniaut po taure vyniuko ir i filma ax.gif Oi smagu bus..Gero vakariuko visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 03, 15:44)
Mergaites turiu klausimuka-mano maziui ismete veiduka tokiais mazias spuogiukais,klausiau klinikoj nuo ko cia tai sake,ka cia taip buna ir praeis savaime,nereikia niekuo tepti,prausti veiduka tik vandenuku,ka as ir darau.Norejau paklausti ar esat su tuo susidure? ir jei taip kiek uztruko kol jie isnyko? Aciu visoms 4u.gif

Man atrodo, kad kalbi apie naujagimiu eritrema, kai spuogiukai tai atsiranda, tai dingsta, jei taip, tai tikrai nieko baisaus, tai yra naujagimiu eritrema, kuria isaugama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 03, 18:26)
* Tikrai ne londone ir musu miestelis yra tikrai labai mazas,gyvenam Surrey  ax.gif
** Praeis sako iki 3men turi odele issivalyti,mano R buvo labai isbere tai gal visiskai praejo tik po kokiu 3-4sav,ir dar dabar karts nuo karto islenda koks spuogiukas..nelabai gali zinoti nuo ko.

Jau is friges zinutes supratau,kad suklydau blush2.gif Kazkodel visada galvojau,kad jus is Londono.Tarp kitko ir as esu gyvenusi ir dirbusi Surrey 2 metus, Oxted miestelyje,netoli Redhill'o.
O del odeles tai paskaiciau intike,cituoju:
"Tik gimusio ir jau šiek tiek ūgtelėjusio vaikiuko riebalinės liaukos dar nėra subrendusios ir gamina daugiau išskyrų (riebalų), su kuriomis nepajėgia susidoroti dar silpnutės odos poros. Todėl kūdikio veidukas būna išbertas. Spuogelių jokiu būdu negalima spaudyti, net jei jie atrodo visai nekaltai ir jų tėra tik vienas kitas."
Kazkaip gaila man ziureti i toki spuoguota maziu,nes ka tik gimusio odele buvo kaip aksomine-tokia svelni ir lygi,na bet kada padarysi jeigu jau taip buna,lauksim kol praeis ir veidukas atgaus buvusi svelnuma.Svarbiausia,kad jam neskauda ir neniezti.
Aciu az atsakymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 03, 19:24)
Man atrodo, kad kalbi apie naujagimiu eritrema, kai spuogiukai tai atsiranda, tai dingsta, jei taip, tai tikrai nieko baisaus, tai yra naujagimiu eritrema, kuria isaugama smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Lauksim kol isaugs.Oi tas mamu gyvenimas- kasdiena vis naujas rupestelis-tai uzpakaliukas paraudo,tai spuogutis isdygo,tai atpyle tai pabezdejo,tai pilva ispute...anksciau juokas imdavo(kol jauna buvau) kai mamos tik apie vaikucius diskutuodavo,o dabar pati net su bevaikem draugem tik apie maziuka ir tekalbu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 03 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 03, 19:26)

O tavo maziukui gal kokie diegliukai?? Nes mano R budavo anksciau irgi tik ant pilvo uzmiega,silta uztai ir paeina skausmas,gal vysniu kauliuku pagalvele pabandyk jeigu turi mirksiukas.gif
Beje del pilvo kelimo,drauge sake kad buvo pas gyd(LT) tai liepe eiti i masaziukus,nes tipo vaikas neturi labai tiltelio daznai daryti unsure.gif

pradejau as jam vel Espumizano lasiuku duoti.ziuresiu kaip bus,gal sakau nervingesnis,kad slogyte turim,bet jau po biskuti traukiasi smile.gif neturiu tos pagalveles verysad.gif Del pilvuko kelimo reikes masazistes paklaust,vis dar masazuojames 1k/sav ax.gif bet as dar kazkaip galvoju gal jai kad pilviuka niezti,tai ji ji kelia g.gif kai slogyte prasidejo,buvo stipriai isberta verysad.gif dabar lyg rimsta berimas ir vel nebezinau,ar prasyt,kad angle keistu maisteli ar ne doh.gif doh.gif mistika kazkokia...padariau dar nuotraukyciu su jos berimais,siusiu i lt,mama nunes pas savo gydytoja odos ligu,nes ji jau keli metai vargsta su zvyneline,tai bijau,kad ir mano L jos nebutu verysad.gif
o kaip pas jus mamytes su maziuku miegu?maniskiai labai daug miega unsure.gif aisku,sakysit dziaugtis reikia rolleyes.gif bet ar ne perdaug,nes isvis diena buna budrus tik kokias 4-5val,lauke visada miega po 3-4val ir namie pavalge nuluzta,o nakti po 7-8val ismiega smile.gif
Atsakyti