QUOTE(2Lviename @ 2012 03 02, 09:44)
Oj kaip pavydziu del vaikiuku rubeliu ten pas jus UK, daug pigiua viskas, pasirinkimas didelis, tai ne pas mus - kainos kosmariskos ir nieko gero nera
gal ir pigiau,bet ziurint is kur perki,pvz uzvakar shopinausi tik NEXTE tai ka zinau dzinsiukai £10-15 maikutes st tr rankovytem po £6 megstinukas £20 suknutes po £20-22 zdz nera labai pigiai,aisku koikoi tescoi ar sainsbyry papigiaja bet ir kokybe s...
QUOTE(frige1 @ 2012 03 02, 16:40)
BRASKE,SU MENESIUKAIS TAVO DUKRYTE
o mums siandien nekokia diena...buvom pas seimos gydytoja,tai susipykau su juo,nes mat nepatiko,kad paprasiau vizito pas odos gydytoja dukrytei,perbrauke jos pilvuka taip siurksciai ir pasake,kad cia nieko nera ir jai neskauda

dar pradejo man knist prota,kad duodu vitamina D,vos ne kad jis kaltas del dukrytes berimu...tada jau ir as pasiutau,o sakau is kur tu zinai,kad jiems nereikia to vitaminoD,is kur zinosi,kada rachitas jiems,ar tada,kai jau matysis jis ir bus per velu duoti????

del multivitaminu,tai pasakiau,kad nematau reikalo ju duoti,nes mano vaikai sveiki ir puikiai auga...o finale tas zasinas atsisake mano vaikus pasverti,nes juk svere sako pries menesi

ir jam priklauso juos sverti tik 6savaiciu,o jei noriu pasisvert,turiu eiti i salia esancia poliklinika,ten visada pasveria

bet buvo jau man perdaug visko,tai gryzau namo...uosviene tai isvis pasibaisejo,sako,nuo kosmaras,sedi su svarku labdariniu,fui....lauksiu dabar skambucio is kazkokios ten dermatologu istaigos 2-3sav begyje,o tada dar vizito tiek pat...o kai paklausiau,kur eiti,kad privaciai,tai pasake,o kam tau,juk £200 kainuoja,as sakau man ir £1000 negaila savo vaikui,jei reikes....nu zodziu,kaip visada be komentaru...jei jai bloges,tai spjausiu i viska ir vaziuosiu i lt nelaukusi vasaros
vaje

nu ir vargsti su gyd.. kazkaip mums problemu nera,visur siuncia jeigu ko reik kazkai susikalbam mes..
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 02, 11:05)
Is daugelio draugiu girdziu ta pati,o as atvirksciai padariau,gyvendama UK apsipirkau LT-pirkau nesciajai dzinsus is bazes(kurie man tiko ir patiko daug labiau nei pirkti is NEXT'o),taip pat pirkau maziukui patalyne ir rubelius,pagrinde lietuviskus,man jie daug grazesni nei UK kur pagrindines spalvos arba melyna arba ruzava(ruzavai spalvai esu alergiska,bet kadangi turiu sunu tai man neaktualu

).Aisku,ir UK geriau paieskojus gali rasti kitokiu spalvu,bet turi labai stipriai ieskoti,o be to piesinukai netokie grazus kaip lietuvisku rubeliu.be to uk naujagimiu marskineliai be pirstinyciu taigi labai dziaugiuosi,kad LT buvau apsipirkusi,dabar naudoju ir dziaugiuosi.Angliski rubeliai(daug gavau per baby shower) tikrai ne tokie grazus ir patogus aprengti,ypac sunku aprengiami per galva,nes iskirpte maza,o leliukas muistosi rengiamas.Taigi as radau tik vieninteli minusa Lietuvoj-tai kainos,jos tikrai zymiai didesnes.
P.S.Cia kalbejau apie rubelius naujagimiams,nezinau kokios galimybes LT appirkti vyresnius vaikus.
NIEKO PANASAUS! IR DRYSTU NESUTIKTI!
yra ir kitokiu sp rubeliu,alyvine,raudona,zalsva,geltona! ziurint kur ieskai..o del nesciuju rubu tai galiu poasakyt kad ne tik nextas yra bet ir daugybe kitokiu prduotuviu! uk rubeliu kokybe tikrai geresne nei lt,gavau kostiumeli dovanu pirkta is KORTYNOS pard,tai po keliu skalbimu atrode tragiskai! mano visi dukters marskineliai su pirstinytem ir pirkti UK tai gi jeigu nemokejai ieskoti nerikia sakyti kad nera
labas rytas mamukai
mano R uzvakar pirma karta apsiverte nuo nugaros ant pilvo ir atgal
kas migdopt vaikus miegmaisyje?? ar miega? mano R pradeda maskatuot rankom ir prabunda,va per nakyi kokius 6k kol neisvede is kantrybes ir nesuvysciau vel..miegojo puikiai
BRASKYTES SU MENESIUKAIS!