Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:22)
che che che kaip gerai kad rudu uzsipirkau triusikeliu biggrin.gif
na man aiskino taip kad pasiguldo sekmadieni ir nori kad anesteziologas aplankytu mane ir operuojantis gydytojas ir kaip supratau kazkokius miltukus su vandeniu nuo rytojaus pietu lieps gerti ir nebeduos valgyti  doh.gif  o kuriame mieste jus operuos?

Nu idomiai cia su tuo zarnyno valymu,nes man nieks nieko nesake.Tik liepe is vakaro daug neprisivalgyti ir is ryto nieko nei gert,nei valgyt.Tai kaip cia dabar suprats? g.gif
Man darys Klaipedoje.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 18, 19:42)
Nu idomiai cia su tuo zarnyno valymu,nes man nieks nieko nesake.Tik liepe is vakaro daug neprisivalgyti ir is ryto nieko nei gert,nei valgyt.Tai kaip cia dabar suprats? g.gif
Man darys Klaipedoje.

Man taip buvo, bet tada dare histeroskopija. O laparoskopijai gulde i ligonine is vakaro, t.y. irmadieni, o LP atliko antradieni. Is ligonines paleido sestadieni. Pirmadieni paguldzius liepe paciai nueiti i ligonines kavinuke apie 14 val pavalgyti, o nuo 16 val pradejau "megautis" miltukais lotuliukas.gif
Visas proceduras man atliko RKL (Respublikineje Klaipedos ligonineje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 18 vasario 2012 - 20:46
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 20:36)
Pridursiu (gal nelabai isivaiduojate Ilmuliux):
jei tikrins kiausintakiu pratekamuma, tai LP vyks ant to vadinamo "lektuvo" ir bus reikalingas ne tik pilviukas  mirksiukas.gif Bent man taip buvo  ax.gif

Svarbiausia merginos - nesinervuokite - viskas bus gerai. Grisite ir pasakosite, kad nebuvo taip ir baisu kaip bijojote isvaziuodamos  4u.gif Atsiminkite, kad po LP bus visa prieziura (tuo tikrai negalejau skustis), o ir artimieji jusu bus kupini pagalbos wub.gif Laikykites, mes su jumis 4u.gif

o narkoze duos gi pilna kaip as ten su glebus ant to samalioto laikysiuos lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(maltakava @ 2012 02 18, 20:37)
Tikiu,kad liudna be dukrytes,bet reikia manyt,kad greit vel busit drauge,kad labai greit israsys is ligonines....
Na durna ta mano situacija labai,man belieka tik tiketis,kad mane isleis jau sekancia diena...o kitu atveju vyras gaus truks plys isiprasyt is darbo.

na matai mano dukryte irgi kaip ir negaluojanti gi vasario 16 tiek trenkes i televizorziaus staliuka kad prasikirto antaki susiuvom 3 siuliukais tai kazkaip vis mastau kaip ji doh.gif

merginos nuo tu miltuku 333333 parkeliauja???? g.gif jetus jei taip tai kaip as nemegstu sito reikalo
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 19:48)
o narkoze duos gi pilna kaip as ten su glebus ant to samalioto laikysiuos  lotuliukas.gif  doh.gif 
merginos nuo tu miltuku 333333 parkeliauja???? g.gif  jetus jei taip tai kaip as nemegstu sito reikalo

Tik nesigasdinkit - ir rankytes ir kojytes bus priristos lotuliukas.gif
Visiskai teisingai - nuo miltuku paleidzia vidurius, kitaip juk neisplaus? lotuliukas.gif
As labai pergyvenau, kadangi ligonineje palatu su wc nera (nebent mokama), bet nieko - viskas kontroliuojama. Bent jau man tai nebuvo taip kaip buna naturaliai - cia ir dabar. Tiesiog pajausdavau, kad va jau prie "vartu" laukia ir ramiai eidavau i tulika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 21:52)
Tik nesigasdinkit - ir rankytes ir kojytes bus priristos  lotuliukas.gif
Visiskai teisingai - nuo miltuku paleidzia vidurius, kitaip juk neisplaus?  lotuliukas.gif
As labai pergyvenau, kadangi ligonineje palatu su wc nera (nebent mokama), bet nieko - viskas kontroliuojama. Bent jau man tai nebuvo taip kaip buna naturaliai - cia ir dabar. Tiesiog pajausdavau, kad va jau prie "vartu" laukia ir ramiai eidavau i tulika  lotuliukas.gif

pas mus siauliuose tai su WC tad problemikiu nekils, tik popieriuko pasiimk nepamirsk mirksiukas.gif
jo tave priris ir tikrai nepabegsi kad ir noretum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 20:52)
Tik nesigasdinkit - ir rankytes ir kojytes bus priristos  lotuliukas.gif
Visiskai teisingai - nuo miltuku paleidzia vidurius, kitaip juk neisplaus?  lotuliukas.gif
As labai pergyvenau, kadangi ligonineje palatu su wc nera (nebent mokama), bet nieko - viskas kontroliuojama. Bent jau man tai nebuvo taip kaip buna naturaliai - cia ir dabar. Tiesiog pajausdavau, kad va jau prie "vartu" laukia ir ramiai eidavau i tulika  lotuliukas.gif

eina sau dar ir prirista busiu blink.gif jau nuo siandien man vidurius sukt pradeda doh.gif kojos dreba ax.gif

ale gal gerai tas organizmo issivalymas gal pamesiu 10 kg priaugtus po gimdymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 20:55)
pas mus siauliuose tai su WC tad problemikiu nekils, tik popieriuko pasiimk nepamirsk  mirksiukas.gif
jo tave priris ir tikrai nepabegsi kad ir noretum  mirksiukas.gif

dar vienas klausimas palatos vienvietes siauliuose ar ne?
Atsakyti
Nezinau kaip kitoms buvo, bet as i ligonine tokios apysiaurem kelnem nuvaziavau, o kai reikejo isvaziuoti.... Puzikas vis dar buvo kaip balionas, o jo kisti i klenes, kad galeciau uzsegti juosmeni del pjuviu nesinori mirksiukas.gif Taigi mergiotes apsirenkite kuom nors platesniu arba pasirupinkite, kad neuzsegtu kelniu griztant namo nepamesit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 20:57)
Nezinau kaip kitoms buvo, bet as i ligonine tokios apysiaurem kelnem nuvaziavau, o kai reikejo isvaziuoti.... Puzikas vis dar buvo kaip balionas, o jo kisti i klenes, kad galeciau uzsegti juosmeni del pjuviu nesinori  mirksiukas.gif  Taigi mergiotes apsirenkite kuom nors platesniu arba pasirupinkite, kad neuzsegtu kelniu griztant namo nepamesit  lotuliukas.gif

as jau nusiteikiau su treningiukais vaziuot is karto smile.gif o dideli pjuviai? kiek ju? kokiose vietose? poto susiuna? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 19:56)
ale gal gerai tas organizmo issivalymas gal pamesiu 10 kg priaugtus po gimdymo biggrin.gif

Svarbiausia - nieko nebijoti. Aisku tai paaiskes po LP mirksiukas.gif
O dabar nuvilsiu - grizusi is ligonines puoliau prie svarstykliu - visi kg buvo su manimi lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 21:48)
o narkoze duos gi pilna kaip as ten su glebus ant to samalioto laikysiuos  lotuliukas.gif  doh.gif 

na matai mano dukryte irgi kaip ir negaluojanti gi vasario 16 tiek trenkes i televizorziaus staliuka kad prasikirto antaki susiuvom 3 siuliukais tai kazkaip vis mastau kaip ji  doh.gif

merginos nuo tu miltuku 333333 parkeliauja???? g.gif  jetus jei taip tai kaip as nemegstu sito reikalo

oi ne ita postuka atsakiau ilmuliux, parasiau prie coma, bet kaip gaila tavo mazes taip ji noretu mamytes meiles dabar ax.gif bet seneliai ir pasirupins tavo maziuke nesijaudink o pati pailsek ir nusiramink. man tai idomu nes tu jaciu antra sutikta mergaite per pusmeti kiek cia lankaus kuri LP darosi siauliuose tad idomu bus palygint kaip kas .
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 19:59)
as jau nusiteikiau su treningiukais vaziuot is karto smile.gif o dideli pjuviai? kiek ju? kokiose vietose? poto susiuna? doh.gif

Pjuviai trys - kiekviename sone po viena pilvo pacioje ir vienas iskarto ties virsutine bambos rauklele mirksiukas.gif Apatiniai man buvo susiuti po viena siule, virsutinis - dviem
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 21:56)
eina sau dar ir prirista busiu  blink.gif  jau nuo siandien man vidurius sukt pradeda  doh.gif  kojos dreba  ax.gif

Papildyta:
dar vienas klausimas palatos vienvietes siauliuose ar ne?

na as tai po LP numeciau 3 kg ir dar po savaitgalio 1kg nukrito, tad isviso per savaite 4kg ir iskart pasimate blush2.gif
palatose guli 3 bet man tai labai tiko ir patiko. yra ir vienvietes bet mokamos manau nelabai verta.
kitom po LP pilvai issipucia o man tai atrodo kad i stubura sulindo lotuliukas.gif tokia visa susisukus atrodo bijojau issitiest, tad tikrai pasiulyciau vaziuot laisvesniais rubeliais, 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 22:01)
Pjuviai trys - kiekviename sone po viena pilvo pacioje ir vienas iskarto ties virsutine bambos rauklele  mirksiukas.gif Apatiniai man buvo susiuti po viena siule, virsutinis - dviem

jo triju skyluciu sesutes mes cia esam mirksiukas.gif tik man jau praktiskai pacioj bamboj dare pjuvi nu labai pasistenge jo visiskai neimanoma matyt ax.gif , o apatiniai ir su triusikeliais visai nesimato , tad vasara niekas neitars. ax.gif siules siuna ir siulus uz kokiu 5d reiks istraukt mirksiukas.gif beje pusmetis praejo o zymes apacioje tokios rausvos dar visiskai neisnyko dar, kazi kaip kitom mergaitem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 18 vasario 2012 - 21:13