Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

Pavėluotai sveikiname ANTANIUKĄ gimimo dienos proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image user posted image user posted image
labai labai gaila, kad nepavyko sudalyvauti gimtadienyje verysad.gif pamačius, kokiš grožybių Egzotika prigamino, dar labiau gaila verysad.gif biggrin.gif Bet tu ir šaunuolė kokia thumbup.gif labai labai gražu.
Atsakyti
egzotikalabai labai grazu, o tas mano tortas paligynti su tavo darbu vieni juokai smile.gif
nu va Metile ikalbejo nupirkti jai suniuka, gaila vaiko labai liudna jai vienai, ziuriu i suniukus su tokiu dziaugsmu o kai pamato koki vaika su suniuku tai matau kaip pavydi. tai nusprendem padovanoti metilei maza suniuku. tik beda kad vaikuj pasakem kad pirksim suniuka kai gryzim is voketijos , tai dieve dab istysai zyzia istysai kada gi i ta voketija vaziuos doh.gif vaikuj visiskai neberupi jokie haide parkai visosmintis jos galvele sukasi aplink suneli. jau ir varda isrinko sake bus smulkis arba paukste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 01, 22:20)
pasirodau savo triusa  biggrin.gif  tongue.gif tk tortas VitMetil

Vau Egzotika, tu tikra šaunuolė thumbup.gif Super Antanuko gimtadienis thumbup.gif vaikai ir ne tik vaikai turbūt buvo sužavėti bigsmile.gif Kur semiesi idėjų??? Reikia ir man mąstyt, ką įdomaus Gabijos gimtadieniui surengt.

QUOTE(VitMetil @ 2012 04 02, 09:36)
nu va Metile ikalbejo nupirkti jai suniuka

smile.gif apie kokios veislės šuniuką galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2012 04 02, 11:35)
Vau Egzotika, tu tikra šaunuolė thumbup.gif Super Antanuko gimtadienis thumbup.gif vaikai ir ne tik vaikai turbūt buvo sužavėti bigsmile.gif Kur semiesi idėjų??? Reikia ir man mąstyt, ką įdomaus Gabijos gimtadieniui surengt.
smile.gif apie kokios veislės šuniuką galvojat?

galvojam apie maza suniuka nes megstam daug kur vaziuoti mazai namie sedim, norim tokio kuri galetumem pasiimti visur, man grazus rusu torterjerai bet va vyras saukia kad ten blusa doh.gif dar grazus man maltos bisonai bet jie jau didesni uzauga ir seresi labai schmoll.gif ir dar baltas praleks pro musu gatve ir galesiu istysai maidyti. dab esam apsistoja ties jorksyru bet tuo vidutiniu. mieli man jie bet daug prieziuros reikalauja doh.gif drauge turi tai fainiai prisiriza prie zmoniu visad zaidzia ant keliu sedi, tikiuosi kad prie metiles prisiris ir gales kartu zaisti nebebus jai taipliudna. dab esam paieskose. o gal kas zino kas veise jorksyriukus , arba gal pas ka is draugu neuzilgo turi buti suniuku ?
Atsakyti
Nu kas per oras pavasari pas mus, vakar isvaziavau i auksinius svogunus su saules akineis ir odine striukyte isseinu iš ju sninga didziausiom snaigem ir kalenu dantim doh.gif kada gi atsils , nusals visi mano pumpuriukai ir is po ziemos islindusios gelytes doh.gif
Atsakyti
Egzotikaa, kokia tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(VitMetil @ 2012 04 02, 12:42)
Nu kas per oras pavasari pas mus, vakar isvaziavau i auksinius svogunus su saules akineis ir odine striukyte isseinu iš ju sninga didziausiom snaigem ir kalenu dantim  doh.gif  kada gi atsils , nusals visi mano pumpuriukai ir is po ziemos islindusios gelytes  doh.gif

man irgi atsibodo jau tie salciai doh.gif tai Arminas ryte pamates sniega, sako mama einam puosti eglutes, kaledu senelis ateis cool.gif biggrin.gif bet kokios vaiko akytes buvo, pilnos nuostabos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 04 02, 13:40)
Egzotikaa, kokia tu saunuole thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man irgi atsibodo jau tie salciai doh.gif tai Arminas ryte pamates sniega, sako mama einam puosti eglutes, kaledu senelis ateis cool.gif  biggrin.gif  bet kokios vaiko akytes buvo, pilnos nuostabos unsure.gif

jau geriau nuostabos negu piktos, nes metile baisiai supyko kad nebegales valgyti ledu nes atejo ziema, tai isejusi i kiema sauke ziema ziema dink is kiemo lotuliukas.gif kaip ir as ji nemegsta ziemo
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2012 04 02, 12:10)
galvojam apie maza suniuka nes megstam daug kur vaziuoti mazai namie sedim, norim tokio kuri galetumem pasiimti visur, 

Aš tik galiu pasiūlyti Vakarų Škotijos terjeriukų. Man jie patys mieliausi ir įtraukti į mūsų planuojamo kada nors šuniuko sąrašą. Dabar draugų kalytė atsivedė net 8. Nu tokie mielybės jie man. Ir Gabijai kiek buvo džiaugsmo, kai buvom nuėję pasižiūrėti

QUOTE(Milera @ 2012 04 02, 13:40)
man irgi atsibodo jau tie salciai doh.gif tai Arminas ryte pamates sniega, sako mama einam puosti eglutes, kaledu senelis ateis cool.gif  biggrin.gif  bet kokios vaiko akytes buvo, pilnos nuostabos unsure.gif

Šiandien dar kaip tyčia ryte rodė filmuką Smalsutė Dora su Kalėdų seneliu. Pataikė LNK į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2012 04 02, 13:47)
Aš tik galiu pasiūlyti Vakarų Škotijos terjeriukų. Man jie patys mieliausi ir įtraukti į mūsų planuojamo kada nors šuniuko sąrašą. Dabar draugų kalytė atsivedė net 8. Nu tokie mielybės jie man. Ir Gabijai kiek buvo džiaugsmo, kai buvom nuėję pasižiūrėti
Šiandien dar kaip tyčia ryte rodė filmuką Smalsutė Dora su Kalėdų seneliu. Pataikė LNK į temą biggrin.gif

o gal zinai kiek jie svere uzauge ir ar labai seresi ? zinau kad galiu paskaityti nete, bet va pastaruoju metu skaitau tik apie rinkodara biggrin.gif
Atsakyti
Metilė kokia prikolistė, pasijuokiau biggrin.gif
dėl šuniukų, tai mano kaimynės mažulytė kalytė jorkšyriukė du šuniukus atsivedė prieš pora savaičių maždaug, jei nori, galiu paklausti jos g.gif
Dėl oro, tai ir Elzė panašiai sureagavo. iš pradžių šaukė, kad reiks varyti žiemą iš kiemo, kaukę baisią užsidėti, o paskui pradėjo pasakoti, kaip ji vėl apsirengs nykštuku ir į darželį ateis Kalėdų Senelis. atseit Velykos jau šią savaitę doh.gif biggrin.gif

Vitmetil, klausei dėl vežimėlio. tai mes turime tą sportinuką Elzės, bet 100 proc negaliu pažadėti, nes gegužės pabaigoj ir mano vyrui atostogos, tai jei sumąstysim kur važiuoti, nežinau net g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2012 04 02, 14:42)
Metilė kokia prikolistė, pasijuokiau  biggrin.gif
dėl šuniukų, tai mano kaimynės mažulytė kalytė jorkšyriukė du šuniukus atsivedė prieš pora savaičių maždaug, jei nori, galiu paklausti jos  g.gif
Dėl oro, tai ir Elzė panašiai sureagavo. iš pradžių šaukė, kad reiks varyti žiemą iš kiemo, kaukę baisią užsidėti, o paskui pradėjo pasakoti, kaip ji vėl apsirengs nykštuku ir į darželį ateis Kalėdų Senelis. atseit Velykos jau šią savaitę  doh.gif  biggrin.gif

Vitmetil, klausei dėl vežimėlio. tai mes turime tą sportinuką Elzės, bet 100 proc negaliu pažadėti, nes gegužės pabaigoj ir mano vyrui atostogos, tai jei sumąstysim kur važiuoti, nežinau net  g.gif

asta paklausk gal ? uz kiek parduotu ir ka man i skaipa , buciau dekinga. bijau taip pirkti na ura nes jorksyras jai kartais buvo paklydes tai misrunas gali buti dar trys kartos.noreciau buti garantuota ax.gif
o del vezimuko , tai jai kartais nebusit isvyke gal isseis mes isvaziuojam 24 grystam 28 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2012 04 02, 13:51)
o gal zinai kiek jie svere uzauge ir ar labai seresi ? zinau kad galiu paskaityti nete, bet va pastaruoju metu skaitau tik apie rinkodara biggrin.gif

Jie užauga apie 25 cm ir sveria apie 7-8 kg. Šeriasi turbūt kaip ir dauguma. Ne iš tų mažesniųjų jie. Tokie vidutiniokai iš ūgio. Bet dar vienas minusas, kad jie balti. Sakei balto nenori smile.gif
Va, Astaste pažįsta, kas jorkšyriukų turi. Dabar prisiminiau, kad ir mano bendradarbė lyg minėjo, kad turi jorkšyriukų. Galiu jos tel suorganizuot, jei nori.
Atsakyti