QUOTE(astaste @ 2012 04 02, 06:02)
Pavėluotai sveikiname ANTANIUKĄ gimimo dienos proga
labai labai gaila, kad nepavyko sudalyvauti gimtadienyje pamačius, kokiš grožybių Egzotika prigamino, dar labiau gaila Bet tu ir šaunuolė kokia labai labai gražu.

kur paveluotai, jus pacios pirmosios mus pasveikinote sms 'u

tik mama tiek triuse virtuve, dar vytaute pasoneje, kad neturejau net kada padekoti
mairgi labai gaila, kaip uzkereta ir per 1 -maji gimtadieni elziuko nebuvo
Aciu, tikrai juaciuosi saunuole

nuo tiek pagyrimu
QUOTE(VitMetil @ 2012 04 02, 06:36)
egzotikalabai labai grazu, o tas mano tortas paligynti su tavo darbu vieni juokai

man tai vaises vieni juokai su tortu palyginus
Papildyta:
QUOTE(Doviliukass @ 2012 04 02, 08:35)
Vau Egzotika, tu tikra šaunuolė Super Antanuko gimtadienis

vaikai ir ne tik vaikai turbūt buvo sužavėti Kur semiesi idėjų??? Reikia ir man mąstyt, ką įdomaus Gabijos gimtadieniui surengt.
jo, gimtadienis buvo fainas, tik aisku mokykleles animacija nera stiprioji puse

nerekomenduoju niekam, tokio amziaus vaikams, neatitinka uzduotys, jokios grazios aprangos, ir gasdinantis mokytojos balsas

bet aisku, buvo graziu akimirku kamuoliuku metymas su parasiutu, sveikinimas antony plakato darymu, traukinukas, skaryciu metymas - vaikams tai patiko labai
bet kitos uzduotys tarybinio darzelio programa - varau ir man gerai, tinka jums ar ne

aisku, gerai kad buvo uzimtumas, nes vieni 10 vaiku butu susimuse per tas 2 val ir tai sventes gale spejo ta padaryti
bet mano nuomone, patarimas - tokio amziaus vaikui nereikia animatoriu - geriau paciai pasiruosti keleta zaidimuku ir gana . o siaip pats kambarys tenai

REKOMENDUOJU. malonu, grazu, jauku, nauja - nuvaziuokite kada taip pasizaisti, 1 val -10 lt.o zaislai lavinamieji - mano vaiks klausia, kada vaziuosim, pazadejau vel nuvest, bet jau taip ne i svente o pazaist ir niekas JO NETRUKDYS SU SAVO SAKYMAIS, EINAM I RATA, DAROM TA ANA

O GAL MEETINAMES TEN KOKIA DIENA

PIRKSIM ABONIMENTA IS KARTO 80 lt. - 10 kartu, 10 vaiku gales buti
o ideju..... siaip viskas gime is reikalo

kai emiau mastyti kaip as ta maista nuvesiu i vaiku kambari, leksciu nesudesi graziai i dezutes.... o dezes negrazu ant stalo. taip gime spalvoti traukinio vagonai

atsiradus jam pasirode praktiskas ir traktorius, ir savivartis (tik neturiu foto, ten keksiukus veze jis priekaboje

)
vezliuka buvau senai jau nuziurejus intike, kaip ir mobiliakus gimtadieniu temoje sm
o siaip man patinka.... as toks zmogus meniskas

sauna i galva ir darau, nors vyras sako pradzj eik kaip atrodys, arba tik paziuri ir is jo zvilgsnio matau, tipo nesamone - bet kai pamato rezultata

tada giria jau

va ir del vezlio tiek kovojau,jam nepatiko mano ideja, ji daryti, bet kai padariau spekit kaip buvo (nors kelis kartus net atkabinejo)
dabar suku galva kaip vytautes stala darysi, o turiu tam tik 3 savaites

o broliui nesinori nusileisti. reiks pirkt induku daug vaikisku

vezimeliu nesustatysi gi ant stalo
Papildyta:
QUOTE(Milera @ 2012 04 02, 10:40)
Egzotikaa, kokia tu saunuole
tai Arminas ryte pamates sniega, sako mama einam puosti eglutes, kaledu senelis ateis
o antaniukas sako, nu cia dabar - gi jau pavasaris