Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

Sveikos 4u.gif

Jep jep Doviliukass tai Lugnė smile.gif Atėjau prasinešt naujienų, o žiūriu jau ir sveikinimų sulaukiau bigsmile.gif Širdingai dėkoju 4u.gif

Jau esame namučiuose. Laimingos ir patenkintos wub.gif Tikrai nerealus jausmas vėl laikyti tokį mažą angelėlį savo rankose wub.gif wub.gif wub.gif

----
Atkeliu savo mini istoriją iš nėštukių temos:

Tai va, o viskas buvo taip. Jau 4-dienį užeidavo nereguliarūs sąrėmiai. Vakare viskas nurimo. O 5-dienį paryčiais apie 5 val. ryto nubudau nuo skausmų. Toks neaiškus dūrimas buvo. Pradėjau stebėti, galvoju čia jau sąrėmiai, ar čia šiaip pilvą duria. Gulėti lovoj jau nebegalėjau, tai atsikėliau. Pradėjau stebėti, kas kiek laiko užeina tie skausmai, kai pajutau kad jau reguliarūs, nuėjau išsimaudžiau, persipakavau iš vienos tašės į dvi, viena į gimdyklą, kita į palatą, pasižadinau MB. O jam tądien buvo labai svarbus pasitarimas su valdžia. Sako tu ne laiku čia nusprendei gimdyti biggrin.gif Apie 8 val. nuvažiavom į GN. Kaip nekeista buvau maloniai priimta priimamajame, nereikėjo laukti nė minutės, greitai suformino dokumentus ir keliavau į gimdyklą. Atsidarymas buvo jau 6 cm. Vandenys dar nenubėgę. Vėliau juos prakirpo. Epidūro niekas nebesiūlė, bet ir nenorėjau jo, norėjau natūralaus gimdymo. Gimdymą priėmė nuostabi akušerė Egidija Kupčiūnienė. Esu jai širdingai dėkinga. Toliau dvi valandos sąrėmiavimo ir 10.30 val. jau turėjau savo mažąją damutę ant krūtinės wub.gif

Tai va tokia mūsų istorija bigsmile.gif Dabar smagiai bendraujam. Mažylė valgo mano pienelį ir mėgaujasi miegučiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lugnė-: 22 liepos 2012 - 21:46
Lugne-Doviliukas ar kaip dabar i tave kreiptis biggrin.gif bet kaip dziugu kad gimdymas toks greitas thumbup.gif
tikrai jauciu smagu, kai namie toks mazas mazas mazas zmogutis wub.gif wub.gif wub.gif
o varda jau turi lelyte?

smagu, kad skanaujate pienuka ir gerai miegate wub.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, taip sakant biggrin.gif mirksiukas.gif Reikia pasinaikinti tą Doviliuko account'ą, kažkaip dviejų vaikų mamai nebesinori mažybiniu vardu vadintis rolleyes.gif

Na o mažylę pavadinom simboliškai Liepos vardu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lugnė- @ 2012 07 23, 12:30)
Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, taip sakant biggrin.gif mirksiukas.gif Reikia pasinaikinti tą Doviliuko account'ą, kažkaip dviejų vaikų mamai nebesinori mažybiniu vardu vadintis rolleyes.gif

Na o mažylę pavadinom simboliškai Liepos vardu wub.gif

ok, busi lugne biggrin.gif

Liepa wub.gif wub.gif wub.gif as masciau apie si varduka irgi wub.gif wub.gif wub.gif labai grazus vardukas graziai mergytei
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 23, 15:40)
ok, busi lugne  biggrin.gif

Liepa  wub.gif  wub.gif  wub.gif as masciau apie si varduka irgi  wub.gif  wub.gif  wub.gif labai grazus vardukas graziai mergytei

ok.gif ir aciuks.gif
Atsakyti
nenorit kada susibegt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina.pochodnia @ 2012 07 26, 00:14)
nenorit kada susibegt?  ax.gif

Alina, ne taip klausi, "nenorit", tai provokuoji atsakyma "nenorim" biggrin.gif
Reikia klausti "Gal norit susibegti?" bigsmile.gif

Cia buvo lietuviu kalbos pamokele nail.gif

O as noreciau, tik kazi ar vasara atsiras daugiau norinciu g.gif Bet manau tiesiog reikia parasyt data ir vieta, o kas gales prisijungs smile.gif Tik man netinka ateinantis sekmadienis-antradienis, nes isvaziuojam prie ezero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alina.pochodnia @ 2012 07 26, 00:14)
nenorit kada susibegt?  ax.gif

norim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Lugnei su mažylės atėjimu wub.gif wub.gif wub.gif ech, kokios nuostabios tos akimirkos wub.gif wub.gif

Dėl susibėgimo, aš tai visada už thumbup.gif jei tik aplinkybės nesukliudo tam. galiu ir vėl eilinį kartą savo kiemą pasiūlyti, kavos, arbatos biggrin.gif nors iš esmės vieta nesvarbi.
Atsakyti
@Helena@ (kaip keista rasyt) biggrin.gif , dekui uz pastaba rolleyes.gif man su kalbos kultura visuomet daugiausia problemu blush2.gif

va ir as noreciau visai susibegt, o ir darba diena galiu, ir vakare galiu cool.gif labai tinka pas Asta blush2.gif nes pas ja aptverta ir Viktoras nepabegtu is akiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alina.pochodnia @ 2012 07 26, 22:22)
@Helena@ (kaip keista rasyt)  biggrin.gif , dekui uz pastaba  rolleyes.gif man su kalbos kultura visuomet daugiausia problemu  blush2.gif

va ir as noreciau visai susibegt, o ir darba diena galiu, ir vakare galiu  cool.gif labai tinka pas Asta  blush2.gif nes pas ja aptverta ir Viktoras nepabegtu is akiu  biggrin.gif

Va va, ir man dėl to pas mane patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai galim kitai savaitei planuotis, ar bus dar prisijungiančių daugiau kažin? g.gif
Atsakyti
mes nooorim... bet kad as dirbu sad.gif as savo vaika viena be mamos atsiusiu biggrin.gif nes savaitagli tai aisku neikas nenores susitikti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_me: 28 liepos 2012 - 19:25