Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

QUOTE(sunny_me @ 2012 07 28, 20:25)
mes nooorim... bet kad as dirbu sad.gif as savo vaika viena be mamos atsiusiu biggrin.gif nes savaitagli tai aisku neikas  nenores susitikti...  unsure.gif

Priimam ir vieną vaiką biggrin.gif dėl savaitgalių nežinau, dėl manęs galime ir savaitgalį, bet čia jau kaip dauguma nuspręs. na, kiek čia tos daugumos, turbūt du jau dauguma čia bus biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif man nekokios atostogos kaime verysad.gif jau antraerke issitraukiau verysad.gif isprotesiu is nerimo, o dar Vyatutyte maitinu (baisu, kad jai kas nepersiduotu, jei erke butu piktybine, nors raso, kad teoriskai galimebe yra, praktiskai nepasitaike dar tokiu atveju - tikiuosi taip ir yrar kad mano erkes abi buvo gerietes unsure.gif nei i miska ejau, nei po zoles braidziau, arba katinas parnese arba prie ezero pasigavau )

tai kada meetas, kokia diena kelinta valanda pas asta renkates? jei iseis ir mes atvaziuosim
Atsakyti
mums tai kita savaite turbut gal koks treciadienis tinkamas butu g.gif man dar reikia savo vaika namo parsivest, nes jau per ilgai pas mociute uzsibuvo biggrin.gif
Atsakyti
man tinka bet kuri diena iki pentkadienio, galima ir vakare, kad dirbancios galetu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Niekas nieko neberašo, turbūt norai visoms praėjo biggrin.gif
pas mane šią savaitę be planų ir reikalų liko tik ketvirtadienis, tad ir siūlau ketvirtadienį, gal kokią 10-11 val atvažiuoti, jei kas nori dar.
Atsakyti
Astaste, mes turetume but 4u.gif bet tik su abiem as ax.gif
Atsakyti
As busiu su vienu, su mazuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Helena@ @ 2012 07 31, 21:39)
Astaste, mes turetume but  4u.gif bet tik su abiem as  ax.gif

Aš irgi su abiem būsiu smile.gif

QUOTE(alina.pochodnia @ 2012 07 31, 23:44)
As busiu su vienu, su mazuoju  4u.gif

O kur didysis g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2012 08 01, 08:18)
Aš irgi su abiem būsiu  smile.gif
O kur didysis  g.gif

i darziuka keliauja 4u.gif
Atsakyti
astaste, o mum 10 ar 11 val prisistatyt? ax.gif
Atsakyti
na kaip susitikimas, prasom raportuoti negalejusioms sudalyvauti.... unsure.gif
Atsakyti
sunny-me, kaip tau naujas darbas? patinka? suku derinti su motinyste? kaip smiltute reaguoja, kai mama gryzta tik vakare?
Atsakyti