Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 17, 09:34)
Labas rytas mergytes, susirgau, guliu, net I darba nenuejau. Nose uzgulta, nera kuom kviepot sad.gif

Imk baliončiką 4u.gif ir sveik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 17, 09:20)
varau i ta,gal del pc ka pasakys?

lauksim su gerom žiniom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 17, 09:20)
as pirkau,turetu buti patogi ax.gif aisku ,dabar apie toki baliona sunku apvynioti,bet veliau turetu buti pats tas smile.gif

gal nuorodą gali įmesti, kokį pirkai.
Atsakyti
labas rytas

Keberiokšt, sėkmės pas gydytoją 4u.gif

mamytėms sveikinimai 4u.gif

Beta, kaip laikas bėga... rodos, ne taip senai mane konsultavai dėl testų gadinimo, o dabar va ruošies didžiąjai dienai....

sėdžiu darbe, toks jausmas lyg būtų kas atvarę sekmadienį dirbti.
viskas būt nieko, bet toks dieglis įlindo gan nepatogion vieton (subinkaulin), kad nei verkti, nei juoktis.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Rute, reikės bandyti siūtis ax.gif tik dabar kokie ten išmatavimai, įdomu būtų sužinoti, nes niekados nei čiupinus, nei rankose turėjus.

Bandysiu kažką pasibraižyti. Kiek suprantu tai jinai tokia U formos, ar gali ištiesti kaip dešrelę g.gif eisiu SM paieškoti gal koks geras žmogutis įdėjęs.

Kerzaka, a api Zappy pagalvelę ir kalbėjau, jinai vėliau naudojama kūdikiui maitinti
Atsakyti
Labas rytas!

aciu Streamy uz temute 4u.gif

nu ka mano nemiga pasieke aukstumas doh.gif be miego nuo 2 nakties iki 6.30 ryto blink.gif

Einu ziuret Viltes maziuko wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

olialia sveik greiciau ax.gif man siaip jau kokios 3 savaites nosis uzgulta, bet nesergu nieko, nei persalau, siaip buna uzgulta doh.gif jau baigiu priprasti.
Atsakyti
laba ryteli visoms 4u.gif puiki diena bigsmile.gif
paskaiciau apie pagalvele ...gal galite kas nors imesti nuoroda kas cia per daiktas biggrin.gif .. kai maitinau savo pirma sunu, o maitinau beveik iki metu, tai man tikrai net nekilo mintis apie kazka panasaus..nu, net poreikio tokio nebuvo..tai kad ir taip viskas gerai einasi be jokiu ten pagalviu..ar nebus cia daiktas is tos kolekcijos kuri isvis nereikalinga ukyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 17, 10:21)
man siaip jau kokios 3 savaites nosis uzgulta, bet nesergu nieko, nei persalau, siaip buna uzgulta doh.gif jau baigiu priprasti.

o gal tau nėščiųjų sloga? pasirodo, būna ir tokia.

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 17, 12:09)
o gal tau nėščiųjų sloga? pasirodo, būna ir tokia.

manau, kad taip rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas

na jei apie nosis prakalbot tai man šiandien kraujai is ryto pasipylė doh.gif gerai kad ne ant dokumentu, kurie ant stalo darbe buvo doh.gif jauciu spaudimas pakilo, eisiu per pietus i vaistine pamatuoti.
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 02 17, 12:39)
Labas rytas

na jei apie nosis prakalbot tai man šiandien kraujai is ryto pasipylė  doh.gif gerai kad ne ant dokumentu, kurie ant stalo darbe buvo  doh.gif jauciu spaudimas pakilo, eisiu per pietus i vaistine pamatuoti.

eik tu sau vargsiuke, nu tikekimes spaudimas bus normalus, pailsesi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Olialia, sveik 4u.gif

Keberiokšt, geros TA, ir linkiu, kad susitartum ja normaliai dėl CP 4u.gif

Klausėt apie zappy, tai Internetinis puslapis cia ir šičia tema, merginos kuri pardavinėja Man atrodo turėtų patogu būti g.gif
Papildyta:
Klausykit, šiandien paskambino man iš genetikos centro, ar ateisiu į vizitą, jie čia visada skambina, ar aš buvau viena iš išrinktųjų, kurios atsikratyti norėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 17, 11:48)
Papildyta:
Klausykit, šiandien paskambino man iš genetikos centro, ar ateisiu į vizitą, jie čia visada skambina, ar aš buvau viena iš išrinktųjų, kurios atsikratyti norėjo g.gif

man irgi skambino 4u.gif matyt pravaro visa sarasa, kas kitai savaitei uzsirase 4u.gif
Atsakyti