Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

laba, ir as noriu savo vežimuka parodyk smile.gif tik nezinau kaip nuotrauka čia ikelti, gal galit pasakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 17 vasario 2012 - 13:51
QUOTE(nanataa @ 2012 02 17, 13:50)
laba, ir as noriu savo vežimuka parodyk smile.gif tik nezinau kaip nuotrauka čia ikelti, gal galit pasakyti smile.gif

Gali bandyti per www.postimage.org

pasirenki paveiksliuką iš savo kompiuterio. Dydį pasirenki geriausia 800x600, tada pasirenki viešo naudojimo, nes kitaip gali įkelti nepadorių nuotraukų iš interneto biggrin.gif

paspaudi įkelti,

pasirenki pilno dydžio į forumą 1 spaudi copy to clippbord ir įkeli čia paspausdama ctrl+v arba tiesiog paste wink.gif

Nu gal aiškiai paaiškinau g.gif

user posted image
hosting images o čia visoms, kad šypsena nedingtų nuo veidų smile.gif

Atsakyti
aciu streamy labai padejai smile.gif

user posted image
image hosting png

user posted image
jpg image hosting

ir aisku 2 lovytes smile.gif, bet nufotografavau 1 smile.gif

user posted image
upload images
Atsakyti
QUOTE(pasifica @ 2012 02 16, 21:36)
Labai džiugu girdėti tavo geras žinias - kiek matau mūsų dienelės lygiai lygiai eina - mums šiandien taip pat 8 savaitės ir 2 dienos  ax.gif
Aš jaučiuosi labai gerai - geriu magnį, savijauta kuo puikiausia, tikiuosi ir mažiukas jaučiasi puikiai  blush2.gif Pirmadienį einu pas savo gydytoją- pradėsim tyrimus  rolleyes.gif

Aciu, mieloji 4u.gif Lauksime dabar tavo ziniu smile.gif Del tu dieneliu, tai net nezinau. Man kai ziuri, tai pagal dydi reiktu skaiciuoti ne isodinimas + sav, bet punkcija + 2 sav - va sitas dabartini dydi atitinka. Merginos cia sako, kad genetikai dar tiksliau nustato, tai bus matyt.
O man siandien galva plysta, tai vaziuosiu namo vel kvepuot, gal pades. O nuo magnio - pykina, tai net nebezinau ka su juo daryt: del tonusu padidejusiu reik gert, o kartu ir salutinis poveikis reiskiasi. Oj kiek cia cudu su tuo nestumu buna smile.gif Ziuresiu, ka kardiologe pirmadieni sakys.
Atsakyti
nanataa, kokios cia firmos vezimelis? kur pirkot ir kiek mokejot? kodel nusprendete, kad butu vienas salia kito, o ne traukinukas? g.gif
ar zinai kokios lyties bus vaikiukai? kiek kg priaugai? 4u.gif pas koki gydytoja lankaisi?
aktualus man dabar visi dvynukiski reikalai blush2.gif
Atsakyti
krempuda, man jau 30 savaiciu, bus 2 berniukai smile.gif, tad ir vezimuko spalva pirkom neutralia, kad paskui parduoti butu lengviau smile.gif. Lietuvoje labai dideles kainos, nuvaziavau i vaikuti (tokia parduotuve), tai pilnos komplektacijos 2700 Lt, cia jau traukinukas, o jei perki atskirai vien sportinis 1800 Lt, o kur dar kedutes. Ir siaip pasirinkimo nera. As gimdysiu pavasari, tai norejau lauke lelius pavezioti, juk nebusiu visada kamabari. Pliusas tas, kad as name gyvenu smile.gif Vezimuka pirkau per ebay, jis yra lenkiskas, bet visos pilnos komplektacijos, yra ir nuo uodu ir lietaus uzdengimai. Jei noresi i az galesiu nuorodo imesti, ten labai daug spalvu, man dar rudas patiko, bet vyras su mano sese nubalsavo uz ta, tai ir pasiliko zalias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 02 17, 15:07)
krempuda, man jau 30  savaiciu, bus 2 berniukai smile.gif,

jau dideli jus wub.gif o pas tave identiski ar ne? g.gif
atsiusk vezimeliu nuoroda mirksiukas.gif nors as kazkaip labiau prie traukinuko linkstu, nes bijau, kad su placiu daug kur per duris nepralisim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 17, 15:10)
jau dideli jus  wub.gif o pas tave identiski ar ne?  g.gif
atsiusk vezimeliu nuoroda  mirksiukas.gif nors as kazkaip labiau prie traukinuko linkstu, nes bijau, kad su placiu daug kur per duris nepralisim  doh.gif

O pas tave pačia įdentiški ar ne? Ar dar nežinai?
Atsakyti
pas mane atkirose placentose yra, ir bus tikrai neidentiski smile.gif nors kas cia zino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 17, 15:18)
O pas tave pačia įdentiški ar ne? Ar dar nežinai?

pas mane identiski cool.gif
Atsakyti
Na ka,mano data kovo 7 wub.gif

O jei iki to kas prasides,tai kaip iseis,pagal situacija-natur arba ekstra smile.gif

Tik spaudimas nepatiko kazko jai,tai pirmadieni dar ateiti persimatuoti ir paeme kraujus unsure.gif Tikiuosi nieko bloga,pirmas buvo 130/88,po to 120/70.

Kerzaka,pirkau sitos firmos,chicco boppy

http://www.bambinodi...930/version.asp

Tik rastas berods kitas,bet cia dealas neblogas,nes paprastai jos kainuoja apie 45-50 svaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 17 vasario 2012 - 15:32
QUOTE(nanataa @ 2012 02 17, 16:07)
Vezimuka pirkau per ebay, jis yra lenkiskas, bet visos pilnos komplektacijos, yra ir nuo uodu ir lietaus uzdengimai. Jei noresi i az galesiu nuorodo imesti, ten labai daug spalvu, man dar rudas patiko, bet vyras su mano sese nubalsavo uz ta, tai ir pasiliko zalias smile.gif

Nanataa, atsiusk ir man i az nuorodele 4u.gif Nors dar anksti, bet jau negaliu susilaikyti nepradejus ziurineti ivairiu daikteliu, o namie jau kuris laikas suku po kambarius ir galvoju, kur tas dvi lovytes reikes sustatyti smile.gif

Siandien buvau pas gine, vienas leliukas 10 mm, kitas 11 mm, puikiai atitinka laika, o geriausia zinia, kad hematoma mazeja smile.gif
Atsakyti