Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

sveikos nestuliukes

jungiuosiu prie nauju namuciu

Vilte-kns didziausi sveikinimai jusu seimai aukit dideli ir sveiki...

Beta kaip faina tau tu jau data zinai...o as ir pasiziurejau nestukiu saraseli penketuke esu net nesitiki o taip pradzioj atrode nerealus dalykas o va ir finisas ne uz kalnu ax.gif

Keberiokst geros tau TA

pirmadieni eisiu pas akusere tai paklausis sirdeles,pamatuos spaudima...vakar paeme krauja pirma karta tokia netikus pasitaike kad subade abi rankas ir su melynem,ne dovaneles mano venos bet visa laika be problemu paimdavo bet buna ir isimciu
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 17, 11:59)
man irgi skambino  4u.gif matyt pravaro visa sarasa, kas kitai savaitei uzsirase  4u.gif

Viskas aišku tada biggrin.gif Nes aš net išsigandau, kad nukels vizitą biggrin.gif Kada eini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 17, 12:04)
Viskas aišku tada  biggrin.gif Nes aš net išsigandau, kad nukels vizitą biggrin.gif Kada eini? 4u.gif

diena pries tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 17, 12:07)
diena pries tave  biggrin.gif

Lauksim tik gerų naujienų mirksiukas.gif

Beje, o kodėl tavęs sarašiuke nėra, netvarka schmoll.gif

O mūsų nestuke.gif vienodas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 17 vasario 2012 - 12:09
QUOTE(Streamy @ 2012 02 17, 12:07)
- Beje, o kodėl tavęs sarašiuke nėra, netvarka  schmoll.gif

- O mūsų  nestuke.gif vienodas  wub.gif

- labai ir nesiverziu i sarasiuka, todel gali labai ir netraukti biggrin.gif pilna cia forume visokiu snipu doh.gif

- aga biggrin.gif zinau, jau kazkada pastebejau mirksiukas.gif tik pas mane du nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 17, 11:59)

viskas būt nieko, bet toks dieglis įlindo gan nepatogion vieton (subinkaulin), kad nei verkti, nei juoktis.

Sveikos smile.gif
Man dieglys irgi iš niekur nieko prieš kurį laiką buvo subinėn įlindęs, kad paeiti negalėjau. Bet kaip užėjo, taip praėjo... bigsmile.gif

Dariausi gliukozės tyrimą... Ne itin malonus reikalas. Dar ir dabar purto apie tą saldybę pagalvojus. Ir labai jau gerai nesijaučiau. Kadangi leido namo grįžt, nes prie pat gyvenu, tai dar ir nusnaust pavyko. O rezultatų bijau... Dažniausiai dėl nieko netrydalioju, o dėl šito kažkodėl...taip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 17, 12:12)
- labai ir nesiverziu i sarasiuka, todel gali labai ir netraukti biggrin.gif pilna cia forume visokiu snipu  doh.gif

- aga  biggrin.gif zinau, jau kazkada pastebejau  mirksiukas.gif tik pas mane du  nestuke.gif  nestuke.gif

du wub.gif
Gaila, kad nenori į sarašiuką, tada bent jau aktyviau dalyvauti pokalbiuose prašome 4u.gif Aišku nebus ką su tavimi lygintis kai pilvuke du gyventojai, bet vistiek įdomu kai liniuotės vienodos 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2012 02 17, 12:44)
Sveikos  smile.gif
Man dieglys irgi iš niekur nieko prieš kurį laiką buvo subinėn įlindęs, kad paeiti negalėjau. Bet kaip užėjo, taip praėjo... bigsmile.gif

Dariausi gliukozės tyrimą... Ne itin malonus reikalas. Dar ir dabar purto apie tą saldybę pagalvojus. Ir labai jau gerai nesijaučiau. Kadangi leido namo grįžt, nes prie pat gyvenu, tai dar ir nusnaust pavyko. O rezultatų bijau... Dažniausiai dėl nieko netrydalioju, o dėl šito kažkodėl...taip. doh.gif

Aš irgi šito reikalo bijau scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 17, 13:01)
Gaila, kad nenori į sarašiuką, tada bent jau aktyviau dalyvauti pokalbiuose prašome  4u.gif Aišku nebus ką su tavimi lygintis kai pilvuke du gyventojai, bet vistiek įdomu kai liniuotės vienodos  4u.gif 

vis tiek sita tema paskaitau, kai kurias mergaites pazistu, tai leptelsiu karts nuo karto ka nors rolleyes.gif
jei butu vienas, tai mano gimdymo data kaip ir sutaptu su taviske, o dabar nezinau, kaip cia bus tongue.gif daznai dvynukai biski anksciau pasibeldzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 17, 13:07)
vis tiek sita tema paskaitau, kai kurias mergaites pazistu, tai leptelsiu karts nuo karto ka nors  rolleyes.gif
jei butu vienas, tai mano gimdymo data kaip ir sutaptu su taviske, o dabar nezinau, kaip cia bus  tongue.gif daznai dvynukai biski anksciau pasibeldzia  biggrin.gif

Kadangi man planuojamas CP, tai manau, kad ir maniškis pasibels truputuką ankščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 02 17, 12:44)
Sveikos  smile.gif

na, nepirmą kartą ir man tas dieglis, tik šiandien kažkaip rimčiau jaučiu.
nu bet nieko, praeis.
o kada sužinosi tyrimo atsakymą?
viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif

Krempudra, va va dėl tų šnipukų ir negali pernelyg būti čia atviras. nors kartais taip norisi paatvirauti..... ax.gif
aš tai žinau, kad esu sekama. tai ta proga, linkėjimai jums..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 17, 13:12)
Krempudra, va va dėl tų šnipukų ir negali pernelyg būti čia atviras. nors kartais taip norisi paatvirauti.....  ax.gif
aš tai žinau, kad esu sekama. tai ta proga, linkėjimai jums.....  biggrin.gif

nu bet ir neturi žmonės ką veikti, šnipinėti doh.gif aš tikiuosi, kad manęs niekas nešnipinėja, o ir nėra labai kam manęs šnipinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 17, 13:12)
Krempudra, va va dėl tų šnipukų ir negali pernelyg būti čia atviras. nors kartais taip norisi paatvirauti.....  ax.gif

kazkaip pagal nestukiu sarasus pakankamai lengva atsekti kas yra kas. na gal pagal sita tema ir siek tiek sunkiau. bet va jei jau uzsiregistruoji nestukiu pasnekesiuose pagal menesius, kur pateikiama ir is kur zmogus, ir kokio amziaus, ir kelintas nestumas, ir numatoma gimdymo data, tada jei kas daugiau sita zino, labai lengva susekti doh.gif paskui ne viena priversta metyti ******, keisti vardus, issiregistruoti is forumo ir prisiregistruoti naujai doh.gif arba jau cia as darausi biski paranojiska biggrin.gif
Atsakyti