QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 27, 15:38)
dar tuo pačiu noriu paklausinėti....
ar kas pirkot nėštukines kelnes. kokios patogiau su ta guma ant pilvo ar šiaip pažeminto liemens ?
Turiu daug suknelių rauktų po krūtine, tad atšilus orams jas dėvėsiu, bet be džinsų tiesiog negaliu gyventi, tai nusipirkau super džinsiukus Vilniuje "Panoramoje" "Mothercare" parduotuvėje. Tiesaus silueto, tamsiai mėlynus, su trikotažine juosta ant pilvo. Dar juosmenyje yra guma ir sagos, jei pradžioje per platus juosmuo, galima jį šiek tiek sutraukti. Bet man iškart buvo kaip tik. Beje, džinsai labai patogūs ir stilingi.
Dar ten pat radau nukainuotas pernykštes vasarines kelnes. Irgi labai superinio modelio su plačia juosta, kiek didokos, tai tikrai turėtų užtekti iki galo. Džinsai pažemintu liemeniu man tikrai nepatiktų, nes ir šiaip nelabai jų mėgstu: atsisėdus nusmunka, išsikamšo marškinėliai ir t.t. Su trikotažine juosta pilvukas net šiek tiek prilaikomas, tikrai labai patogu.
Papildyta:O jau to sąrašo ilgumas

Taip nemėgstu eiti kažko pirkti, bet jaučiu šįkart niekaip neišvengsiu

Dar reikės su sese pasitarti, ko jai tikrai prireikė. Bet, kaip supratau, gimdant "Mažylyje" daug ko nereikia. Berods, net chalatą ir šlepetes davė ir savų neleido turėti.
Kol kas iš viso sąrašo turiu tik vežimėlį, draugė atidavė. Dviejų vaikučių dėvėtas, bet lopšys pusė velnio. Tinka mašinoje vežioti, tai tos mažos kėdutės net ir nepirksiu. Iki šeimos klinikos 5 min. kelio pėsčiomis, tai gal ir to važinėjimo nebus labai daug pradžioje. Pasiieškosiu verčiau geresnio sportinio, o mašininę kėdutę irgi iš draugės gausiu. Ji tinka nuo 6 mėn. Pradžioje būna pusiau gulimoje pozicijoje, paskui stačiau ir tinka iki 3 metų. Bandysim išsisukti su kuo mažiau pirkinių, nes žiauriai nemėgstu daiktų, kurių neprisireikia. Ir šiaip esu už antrinius panaudojimus
"Jie ateina per mus, bet ne iš mūsų. Ir nors jie su mumis, bet jie mums nepriklauso" /K. Gibran/