Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 18:00)
na o as pabandysiu trumpai papasakoti savo gimdyma smile.gif

thumbup.gif vilte, kad taip viskas sklandziai smile.gif dabar tik auit ir stiprekit 4u.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 19, 14:55)
As pirkau megztuka, kepuryte, pristinytes, kojinytes ir uzklotuka leliukui  4u.gif man aktualu buvo, nes norejau nupirkti kazka kokybisko ir silto  4u.gif o isbandysim kovo menesi  wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 19, 15:52)
As irgi pirkau is Flokati kasmyro pagalvele, kupranugario vilnos kaldryte ir dar viena kaldryte su pagalvele is merinu vilnos berods.Bandysiu irgi kovo menesi  rolleyes.gif

As siandien pasiziurejau ju puslapy, tai dabar akcijos. musu turtelis liepa gims, tai kazkaip i pledukus akys krypo g.gif reiks uzsukt i parduotuve, gyvai apziuret smile.gif
Atsakyti
Vilte, nuostabi susitikimo istorija, matosi ir is tavo akyciu, kad svyti visa wub.gif
o as buvau uzsirasiusi i kirpykla sekanciam sestadieniui pasigrazinti pries susitikima su mazyliu, bet matyt neteks jau... gaila, kad nespejau. Sakiau nebent ivyktu stebuklas ir 38 sav. maziukas visa dar butu pilve, tai nulekciau i kirpykla smile.gif o kol kas guliu lovoj... ax.gif
Atsakyti
Sveiki, nestuliai 4u.gif

vilte, nuostabi istorija, kiek panasi i mano, tik skirtumas tas, kad as visiskai nejutau saremiu, kol nenubego vandenys, o atvaziavau gimdyt jau su pilnu atsidarymu ir su gydytoja begom i gimdykla hihihi.gif

Pelenuroze, labai grazi jusu fotosesija, nereali wub.gif thumbup.gif Ir aciu uz komplimentus musu maziukui blush2.gif

Vaje, kai pabyresit visos kova, bus cia veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 19, 17:33)
Vilte, nu super gimdymas  thumbup.gif  Ne kas diena isgirsi tokiu istoriju  biggrin.gif Kaip mazulis adaptuojasi naujam pasauly, kaip miega ?

betut adaptuojames abu po biskuti
maziui rupi tik smile.gif papai, papai ,papai ir dar karta papai lotuliukas.gif po to kakojam kakojam, o galiausiai miegam miegam ir vel viskas ispradziu biggrin.gif labai geras vaikas po kol kas ,nezinau ar visada taip bus,butu per daug gerai lotuliukas.gif bet gal? smile.gif
beta tavo maziuko lovyte labai labai grazi thumbup.gif
keberiost pilvukas irgi dailus,kazkaip nematau as tu striju,gal tik tau taip atrodo ,kad strijos smile.gif
aciu visoms uz pagirimus wub.gif
mergaites taip keista be pilvuko sad.gif
Atsakyti
Vilte super istorija, greitai ir lengvai, bet kurios moters svajone thumbup.gif Sveikinu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 19 vasario 2012 - 19:20
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 19:58)
maziui rupi tik smile.gif papai, papai ,papai ir dar karta papai lotuliukas.gif po to kakojam kakojam, o galiausiai  miegam miegam ir vel viskas ispradziu biggrin.gif 

Geras ritmas thumbup.gif Oi kaip jau jum pavyyyydziu ax.gif Ir nesiilgek to pilvo irnesakyk.gif Ilgai netempkit ir pas Treijsa antram raundui ruosites vel is naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 19, 19:40)
Geras ritmas  thumbup.gif Oi kaip jau jum pavyyyydziu  ax.gif Ir nesiilgek to pilvo  irnesakyk.gif Ilgai netempkit ir pas Treijsa antram raundui ruosites vel is naujo  tongue.gif

betut tuoj ir pati supuosi savo grozi ant ranku wub.gif
Atsakyti
Nugis damos,vel klausiu ax.gif nuo penktadienio ir to kamscio pasirodymo man labai menesiniski skausmeliai kamuoja.Nu toks vaizdas,kad jau tuoj tuoj ir pramus.Buna ir praeina,bet daugiau maziau pastoviai.Tiek vakar tiek siandien dar kart nemazi gabalai pakrito....Nu sorry,kad as cia taip smulkiai blush2.gif
Cia normalu taip ar kas nors prasideda,ar dar gali ilgai testis iki tikro veiksmo?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 19, 20:52)
Nugis damos,vel klausiu ax.gif nuo penktadienio ir to kamscio pasirodymo man labai menesiniski skausmeliai kamuoja.Nu toks vaizdas,kad jau tuoj tuoj ir pramus.Buna ir praeina,bet daugiau maziau pastoviai.Tiek vakar tiek siandien dar kart nemazi gabalai pakrito....Nu sorry,kad as cia taip smulkiai  blush2.gif
Cia normalu taip ar kas nors prasideda,ar dar gali ilgai testis iki tikro veiksmo?

Zinok, nieko negaliu pasakyt, nes pati kaip ir nepastebejau to kamscio isejimo blush2.gif doh.gif Man atrodo jis man ejo kazkiek laiko suskystejusiu isskyru pavidalu blush2.gif
O del menziu skausmu tai gal tai panasiau i saremius, nors man saremiai visai nebuvo panasus i menesiniu skausma, net nemoku apibudint to skausmo, tiesiog pajuoduodavo akyse ir budava laaaabai gera kai atleisdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 15:00)
na o as pabandysiu trumpai papasakoti savo gimdyma smile.gif

Sveikinimai sulaukus savojo stebukliuko! Na bet ir greitai tau cia..kad visoms taip ax.gif
Laukiam pas mamytes mirksiukas.gif

Keberiokst,labai dailutis pilvukas wub.gif

Beta,grazi lovele..jau jau nebeuzkalnu dziaugsites savo stebukliukais wub.gif wub.gif
Atsakyti
super Vilte net baltai pavydziu tikrai kad svajoniu gimdymas...

o Keberiokst nezadi kur greitu laiku i TA nueiti ar siaip nuvaziuok kur pasitikrint tada tikrai zinosi ar jau ledai pajudejo...nes pvz man tai beveik visa nestuma tie memiu skausmai isskyros jau labai senai bet kaip tikrino ligoninej 27 savaite nes persigandus buvau del prielaikinio tai sake kad i gimdyma nepanasu...

o as ryt pas akusere eisiu tai reikes paklaus del tu tinimu nes nelabai patinka,kaip nezinai nuo ko ir kodel gal nieko cia baisaus bet vis vien visko prisigalvoji

o Myciute gulek lovelej ir tarkis kad dar maziukas pabutu pas tave pilvelyje
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 19, 18:18)
As siandien pasiziurejau ju puslapy, tai dabar akcijos. musu turtelis liepa gims, tai kazkaip i pledukus akys krypo g.gif reiks uzsukt i parduotuve, gyvai apziuret smile.gif

pas juos ten akcijos atrakcijos dažnai būna. kiek žinau flokati jau kelis kartus skelbė nuolaidas ir per beta.lt puslapi. gali apsidairyti, gyvai apčiupinėti ir daugmaž nusižiūrėti kelis daiktelius, bet nebutinai skubek pirkti. 4u.gif gal pavasariop nusipirksi su ne ką menkesnėm nuolaidom, arba kokį kuponą nužiūrėtai prekei pagausi mirksiukas.gif

aš iš ten anklodę ir paklotėlį mažyliui įsigijau 4u.gif kaip naudosis pasakysiu tik kovo mėn, kai išbandysiu 4u.gif
Atsakyti