Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Oi, kiek naujienų per šias dienas, ir smagių, ir šiek tiek keliančių nerimą... Oi, laikykitės, merginos, sąrėmiautojos 4u.gif
O man antra diena pulsas 90-99.kraujospūdis lyg ir ne per didelis, apie 120-80. Bet tada jaučiu lyg oro trūkumą, lyg širdies permušimą, virpėjimą... Nesuprantu, ar nerimaut, ar nekreipt dėmesio... Dar naktį pradėjo rankos gerokai ištinti, apie kojas nekalbu, nes jau seniai perdien pasidaro ''naujamadės''. Vakar pajaučiau ir skausmą ties inkstu kažkur. Eina sau, pradėsiu trizne būti doh.gif O mano mažius visą parą vieno spardymosi buvo, pilvas kilnojasi. Kaži nieko tokio?

Atsakyti
Baigiu sukelt nuotraukeles....Beta,rodyk ir tu savo pilvena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 19, 16:41)
Baigiu sukelt nuotraukeles....Beta,rodyk ir tu savo pilvena  bigsmile.gif

Tai dabar galvoju, kad gal reiketu g.gif dabar kol kas sukelsiu lovytes, kur zadejau, paskui eisiu prasytis. kad kas nufotkintu ta pilvena, mazu jau paskutines nuotraukos bus biggrin.gif

Keberiokst, grazus tas tavo tuzikas bigsmile.gif Ir tu striju tai man niekaip ten nesimate biggrin.gif

Imeciau ir as lovytes nuotraukas, cia gal labiau Aldai rupimas reportazas tongue.gif Nuotraukos kokybe totalus s.......stai tau ir ismanieji protingieji Blackberry, fotkina kaip pirmosios senosios Nokios schmoll.gif Bet kokiu atveju, pacios lovytes kokybe itin sunku ivertinti taip ziurint, galeciau duot geriau paciupinet, jeigu iseitu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 19 vasario 2012 - 16:23
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 19, 11:39)
Labas rytas  mirksiukas.gif  As irgi labai laukiu ir nzn gal jau jauciu, nes kartais toks kaip skruzdeliukas pakutena vienam sone ir pastoviai tame pacxiame, tai nzn ar cia jau tie laukti judesiukai ar mano fantazijos vaisius  g.gif

Dziaugiuos, kad jau kazka jauti ir esi ramesne 4u.gif
Atsakyti
ledidi didziusi ir nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif

na o as pabandysiu trumpai papasakoti savo gimdyma smile.gif
taigi 12 diena, lygiai pries savaite .ryta kaip ir rasiau jau,apsilankem pas gydytoja apziurai, kaklelis buvo atsidares jau 6 cm,o skausmo jokio doh.gif o taip norejau greiciau gimdyti ,kad jau panikoj buvau, galvojau kad dar reikes vaikscioti kol viskas prasides kokia savaite doh.gif nuotaika mano buvo tokia bloga ,kad galvojau apsiverksiu,gydytojas pamates kad jau pikta kaip sirse pasake ,kad ateiciau vakare jau su daiktais ir kad guldys jau stebejimui ,nes bet kada su tokiu atsidarimu gali prasideti saremiai.nuvaziavom su vyru pavalgyti,po to nuvaziavau i darba susitvarkyti plauku ir laukiau nesulaukiau tos 18 valandos,kad tik greiciau i lygonine biggrin.gif
nuvaziavom ,uzpilde dokumentus,paklause toniukus,pziurejes kakleli sako jau 7 cm,o as negaliu patiketi ,kad neskauda ,akusere juokias ,kad senai nemate kad su 7 cm .neskaudetu.pagulde mane i gimdykla,liepe uzsideti tuos "grazius" gimdymo marskinelius,nors savo turejau ir sako LAUKIAM biggrin.gif laukem ,laukem ir nieko nesulaukem doh.gif , gydytojas atejo 9 valanda nutare nuleisti vandenis,kai nuleido tada prasidejo skausmas,kuris vis stiprejo ir stiprejo.as tai isvis nebijojau ir norejau tik greiciu greiciau gimdyt,o MB labai bijojo,isbales visas vaisksto ,pasimetes,juokas is jo eme biggrin.gif uzsinorejau labai labai i toleta ir tada liepe jau STUMT tai 4x STUMT ir 22:52 val. musu didziausia laime jau man ant krutines,jausmas NEREALUS.apsiverkiau is dziaugsmo,vyras irgi nusisluoste asras ,negalejau patiketi ,kad jau viskas ,kad jau pagimdziau musu LAIME.jis toks maziukas ,pamelynaves,bet vistiek labai grazutis.pagulejom 2 valandas,sutvarke maziuka ,mane ir keliavom i palata kur visa nakti negalejau uzmigti,nes negalejau atsigrozeti musu Oskariuku.
tai va mergaites tokia mano istorija,galvojau ,kad gimdymas bus daug baisiau nei buvo istikruju,linkiu nuosirdziai visoms tokio greito ir lengvo susitikimo su savo stebukliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 19 vasario 2012 - 17:03
Vilte, nerealu! niu dabar tik daug pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti
AnaMari, koks mielas tavo sunaitelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 18:00)

Va kad būtų galima tokį gimdymą užsisakyti, tai nepagailėčiau ir tūkstančio litų biggrin.gif Tikrai baltai pavydu greito ir lengvo proceso ir to, kad jau susitikai su savo mažuoju princų. Kad ir toliau taip viskas sklandžiai.

Savaitgalis, matau, kai kam labai įtemptas išpuolė. Laikykitės mergytės, nepabyrėkit anksčiau nei norėtųsi.

Aš vakar draugų vestuves apturėjau, svetimoje vietoje miegojau, tai truputį be miego, o už pusvalandžio "Protų kovose" reikia būti doh.gif Galvelė nelabai dirba. Kadangi teko važiuoti į sostinę, tai užsukau į "Mothercare". Nukoviau super džinsiukus ir pernykštės kolekcijos vasarines kelnes. Būsiu stilinga nestuke.gif
Atsakyti
Vilte, labai smagus gimdymas, manau visos su baltu pavydu dabar kariauja biggrin.gif Ir aš tokio gimdymo norėčiau biggrin.gif O šiaip labai džiaugiuosi dėl jūsų visų trijų wub.gif ir labai smagu, kad vis dar pas mus užsuki ir nepamiršti :wub:Taip ir toliau aukit wink.gif
Atsakyti
Vilte, nu super gimdymas thumbup.gif Ne kas diena isgirsi tokiu istoriju biggrin.gif Kaip mazulis adaptuojasi naujam pasauly, kaip miega ?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 17:00)

Tikrai nuostabu, Vilte, labai dziaugiuos ir sveikinu, kad tas nestumo ir gimdymo laukimo nerimas jau praeity! Linkiu kuo greiciau 'isivaziuoti' i tikros mamytes vaidmeni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 19, 17:00)

skamba nerealiai. Ir aš noriu leeeggvai ir laaabai greitai thumbup.gif
Atsakyti