Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Myciute @ 2012 02 17, 21:56)
sveikos merginos, stai ir as 4u.gif aciu pasigedusioms.

Myciute, laikyk suspaudus dar savo mazuli bent pora savaiteliu wub.gif Bet kokiu atveju, jau vis tiek esat ne maziukai, o ir su kiekviena diena didejat.Taigi ilsekis 4u.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 18, 00:15)
beta, keberiokst kaip greitai ir jus susitiksit su savo maziukais bernuzelias wub.gif
aciu visoms mergaitems uz grazius komentarus wub.gif

Vilte, dar karteli sveikinu su suneliu wub.gif O ir maziukas kietai imiges atrodo biggrin.gif Beje, pati neatrodai nei pavargus nei dar kitaip nusikankinus bigsmile.gif Ir as taip noriu ax.gif

QUOTE(milima @ 2012 02 18, 17:09)

As su klausimu, ar galima nestukems valerijonu pagert kas vakara?

As tai pirma nestumo puse beveik kas dien juos geriaum nes siaubinga nemiga kankino.Gydytojai patys rekomendavo 4u.gif

Streamy, as su Zappy pagalve nesiskiriu nei diena nei nakti schmoll.gif Su ja miegu, valgau, telika ziuriu ir visa kita.Laaaabai patogus dalykas.

Keberiokst, o tau CP darys ta Kovo 7 ar skatins ?

Na o as, mergaites, kovojau pora dienu su velniai zino kokiu ar tai roto ar dar kokiu briedu doh.gif Treciadieni maniau, kad MB vemia, nes apsinuodijo. kol pati nepradejau vemti ir viduriuoti pagal ta pati scenariju.......Tai visa nakti taip atsikankinus vakar nuo pat ryto pradejo kilti tempa, siek tiek sunerimau kai perlipo 37.5 unsure.gif Zodziu galva plysta, jausmas nenusakomas, kaulus lauzo.....Galvojau vaziuosim i AK, bet tikrai zinojau, kad guldys, o taip nesinorejo.......tai nutarem, kad isgeriu paracetamolio tablete ir ziurim ka siandien rytas atnes.Ir ka gi, siandien atsibudau istroskus kaip zirafa nuo skysciu trukumo biggrin.gif Bet be tempos ir galvos skausmo.Taigi gyvensiu thumbup.gif Bernuzelis stumdosi kaip pasiutes is vidaus, tas ramybes irgi siek tiek dave vakar....

Alda, dar pries atgulant spejau nufotkint lovyte su telefonu, tai imesiu nutoraukytes rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nusikalus, ryt papasakosi daugiau, bet visas jėgas šiandien palikau, bet turiningai praleidau savaitgalį thumbup.gif

Beta1, jeigu bus nesunku gal galėsi išmatavimus pasakyti pagalvėlės ax.gif Bandyčiau konstruotis smile.gif

Labos, miegas mane palaužė biggrin.gif
Atsakyti
Beta1, zinau ka tai reiskia, tai aciu D, kad ilgesniam laikui nepalausze wacko.gif, sveikatytes jumi 4u.gif

Aciu uz pasidalinima del nervuku nuraminimo 4u.gif . Va jau kiek valandu, o miegas neima, visai hormonai subludijo doh.gif
Atsakyti
sveikos merginukes as norejau paklaust nuo ko tinsta kojos ir rankos,nes man nuo vakar dienos pradejo tint,busena kazkokia lieva siandien atsikeliau kaip po gero baliaus,kazkoks pykstis verzias is vidaus ir nesuprantu nuo ko,nieks netinka...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 18, 10:45)
Sveikute as dar nieko nejauciu schmoll.gif , o jau taip laukiu, nu gal dar ankstoka g.gif O kaip tu, ar jauti jau?

Labas rytas mirksiukas.gif As irgi labai laukiu ir nzn gal jau jauciu, nes kartais toks kaip skruzdeliukas pakutena vienam sone ir pastoviai tame pacxiame, tai nzn ar cia jau tie laukti judesiukai ar mano fantazijos vaisius g.gif

Kaip smagu snd siltai sedeti namuciuose ir ziureti pro langa i puga smile.gif Grazaus visoms sekmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Beta1, laikykis, dabar tas virusas siaučia ir kiek matau aplinkinius pakankamai stipriai. Bet gerai, kad pavyko numušti tempą ir nereikėjo važiuoti į ligoninę.

Vilmosa, man atrodo dažnai į pabaigą tinsta kojos. Aš atsimenu ir man bvo, ir sesuo kentėjo, tik tada buvo vasara. Kiek žinau liepia žiūrėti kiek išgeri ir kiek pasišalina. Šiaip siūlyčiau užklausti ginės 4u.gif

O aš vakar nusiplušau. Buvau Užutrakio dvare seminare. Smagu buvo iš namų išsiveržti, vakare dar pas draugus apsilankėm thumbup.gif bt ir pavargau, 11h smigau kaip kūdikis, net MB nesulaukiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas nestuke.gif
Turiu klausimeli. Gal kuri pirkote ka nors is Flokati? Paziurejau pas juos akcijos dabar, o labai jau giria savo produkcija smile.gif Gal galit patarti ar verta ka nors isigyti?

Grazaus sekmadienio ir sveikateles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 19, 14:53)
Turiu klausimeli. Gal kuri pirkote ka nors is Flokati? Paziurejau pas juos akcijos dabar, o labai jau giria savo produkcija smile.gif Gal galit patarti ar verta ka nors isigyti?

As pirkau megztuka, kepuryte, pristinytes, kojinytes ir uzklotuka leliukui 4u.gif man aktualu buvo, nes norejau nupirkti kazka kokybisko ir silto 4u.gif o isbandysim kovo menesi wub.gif

Sveikos damos 4u.gif
Atsakyti
Norejau ikelti pilvuko nuotrauku,kazko fotki uzluzes....

Nusifotkinus uzmaciau,kad isigyjau striju....Nu taip tikejausi be ju praslysti unsure.gif Ech,nieko nepadarysi cool.gif
Atsakyti
Aš dėl strijų nepergyvenų, po pirmo turi tiek, kad galėčiau su jumis visomis pasidalinti doh.gif Tai jau kas bus dabar manęs visai nejaudina cool.gif Bet šiaip aišku būtų smagu jų išvengti, nėra jos pats gražiausias dalykas gyvenime, bet gyventi su jomis įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 19, 13:53)
Labas nestuke.gif

As irgi pirkau is Flokati kasmyro pagalvele, kupranugario vilnos kaldryte ir dar viena kaldryte su pagalvele is merinu vilnos berods.Bandysiu irgi kovo menesi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2012 02 19, 15:49)
Aš dėl strijų nepergyvenų, po pirmo turi tiek, kad galėčiau su jumis visomis pasidalinti doh.gif Tai jau kas bus dabar manęs visai nejaudina cool.gif Bet šiaip aišku būtų smagu jų išvengti, nėra jos pats gražiausias dalykas gyvenime, bet gyventi su jomis įmanoma smile.gif

As aciu D dar neturiu, tikiuosi likusias dvi savaites be ju istempti, tuo labiau, kad po pirmo irgi neturejau sito gerio unsure.gif Bais nenoreciau schmoll.gif Kad butu galima kazkaip jas isnaikinti, tai dar dzin, bet kad jos velniai niekur nedingsta, tai jau problema biggrin.gif
Atsakyti
jooo, pamaciau ir as su fotiko pagalba savo pilva, siaubas mane istiko, o man tik 30 savaiciu.
Atsakyti