Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

kaip jums nauja serija? visi tokie evil pasidarė lotuliukas.gif jau net neaišku, kokie kieno tikrieji ketinimai, įdomu, kaip ten bus su Serenos-Lolos šeima, tik Lola galėtų dingt iš eterio (man labai nepatinka, bet, atrodo, dar liks kuriam laikui). visai įdomu, kaip ten bus su tikraisiais Chuck'o tėvais. o vat Bler ir Dan'o istorija visai neįdomi - pasidarė antraplanė, vis tie jų savęs ieškojimai lotuliukas.gif šiaip serija viena iš geresnių, tik šitas kerštas patiektas atšalęs - ankstesniuose sezonuose viskas buvo patiekiama rafinuočiau, o čia - pasikvietė spaudos atstovą, iš už kampo pasislėpę policininkai ir Ivy lotuliukas.gif man net Ivy gaila blink.gif o jau ką Serenos tėvas mąsto, tai išvis nesuprasi doh.gif kažkoks netikėlis tėvas, vis bando būt geru tėvu.
Atsakyti
Nu faina visai serija. Nors nieko tokio "wow" nebuvo. Serenos mamytė tokia irgi pakalus pasidarė. Abi su Serena labai panašios šiaip. Intrigantės. Matyt, šeimos genas eina. biggrin.gif

Galėtų Chuck ir Blair meilės liniją atgaivinti, nes Blair ir Dan visai neįdomu. Tas šios serijos Blair bandymas "peršokti" populiarumu Dan irgi juokingas ir jau atsibodęs. Viena seriją - tai aš jau nebe princesė, kitą seriją jau ji pergyvena, kad nebepopuliari.. doh.gif Nebeįdomu visiškai. Toks vaizdas, kad vien eterio laiką nori užpildyti, nes nieko naujo nebesugalvoja. Į Lilės ir Rufuso barnius irgi nelabai įdomu žiūrėti...

Ir pritariu, kad Chuck tėvų istorija šiuo metu įdomiausia seriale. Visa kita nelabai įdomu. Na, gal dar tie atsiskleidę nauji ryšiai, kad Lola - Serenos pusiau sesuo. g.gif
Atsakyti
kazkaip buvau pametus tema, o jau 10 puslapiu priplepeta, paskutine serija ir man nieko gero, Serena su mama vienodos ir nepatinka kai Lili su vyru pykstasi, netinka jiems, laukiu kada pasibaigs greiciau.
Atsakyti
Megstamiausias! smile.gif
Atsakyti
pagaliau įdomi serija bigsmile.gif seniai turėjau įtarimų dėl Chuck'o tėvo, bet įdomu, kodėl taip g.gif dabar kai Serena nebebus Gossip girl, vėl viskas iš naujo - taip ir nepriartės prie sužinojimo, kas yra Gossip girl..
Atsakyti
Atsirado Chuck tevas? Skaiciau uzsienio forumuose, kad pagaliau grista senoji Gossip Girl ir vel idomumai prasideda. Paskutiniu dvieju seriju dar nemaciau ir dabar nekantrauju pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
aha, atsirado, tik nesuprantu, kas jam is to, kad tiek laiko apsimetinejo g.gif o serija tikrai idomi, as kaip didele chair gerbeja, pagalvojau, kad taip idomu, nes C ir B vel veikia kartu, nusibodo man ta dano ir blair istorija, visai neidomu i juos ziuret schmoll.gif
beje, jums nepasirode, kad sioj serijoj serena kazkokia serganti, uzkimus?
Atsakyti
Nezinau kodel, bet man sitas serialas jau seniai pasidare nesamone.. Kazkaip per daug nerealus, o veikeju emocijos ir reakcijos visiskai nenaturalios. Taip gyvenime juk nebuna, kad visi butu susipriesine pries visus, o pagrindinis gyvenimo tikslas butu pakenkti kitiem. Is pradziu pradejau ziureti seriala si, nes labai patiko stilistu darbas, aktoriai aprengti, sutvarkyti tikrai tobulai. Dar ir siuzetas buvo idomus. O dabar? Kaip Jus rasete, neturi ka rodyt, tai kisa Blair ir Dana. Is esmes seriala dabar tebeziuriu vien del grazaus stiliaus ir graziu aktoriu. Tikiuosi, kad GG su laiku sunormales smile.gif
Atsakyti
siaip pritariu, bet ir del to stiliaus, tai... pvz blair paciam pirmam sezone tikrai fantastiskai atrode, jos sukuosenos, drabuziai wub.gif o dabar... man asmeniskai "bobiska" truputi... o serenos plaukai kokie buvo, seile varvindavau wub.gif o dabar tikrai nieko ypatingo schmoll.gif
Atsakyti
Laikui begant matyt visi issisemia... Nors pritariu Jums, Blair tikrai kazkaip subobiskejo, bet matyt viska daro amzius, gi ne mokinuke jau, solidi moteris turi but pagal savo amplua biggrin.gif O gal jus supratot, kur dingo jos princas? Jau issiskyre ji su juo ar kaip?
Atsakyti
as ir nelabai supratau biggrin.gif bet kiek pamenu, tai issiskyre ji su princu ir jai nezinant, chuckas sumokejo tuos pinigus uz jos laisve. gal nieko nemaisau biggrin.gif siaip pagaliau tas princas dingo, dabar dar tegul danas i sali atsitraukia ir chuck su blair vel susieina biggrin.gif ir apskritai, jau siuo sezonu galejo uzbaigt seriala, nes dabar toks gumos tempimas. gaila, nes buvo laabai idomus serialas schmoll.gif
Atsakyti
Serenos plaukai tai dar dar, bet jau Bler doh.gif visai nebe garbanos, o nutįsę makaronai.. paskutinėj serijoj man pasirodė, kad Bler išvis ten nieko labai tokio nejaučia tam Dan'ui - jis pasakė, kad ją myli, o ji??? ji juk pati pasirinko jį vietoj Chuck'o, tai dabar nieko nesuprantu. o Serena tikrai užkimus.
Atsakyti