Kažko tikrai reikia įdomaus šiam serialui. Net sunku patikėt, kad anksčiau taip įdomu buvo, kad sunku atsiplėšt būdavo.
QUOTE(Paranoia @ 2012 04 12, 01:30)
Kažko tikrai reikia įdomaus šiam serialui. Net sunku patikėt, kad anksčiau taip įdomu buvo, kad sunku atsiplėšt būdavo.
Na bet tai gi norimalu, kiek gi galima cia tu intrigu prikurti, kai visas veiksmas sukasi apie 6 ar tai 8 zmones.
serena tai visuomet budavo demesio centre, o dabar to neliko, tai ir nusprende ko nors imtis. tik man siek tiek keista, jai seima visada budavo nr. 1, o dabar nori Lolai pakenkti.. Na bet ta Lola matosi irgi ne is kelmo spirta. Visai patinka man ji, uz Ivy zymiai geriau.
Aciu uz serialu rekomendacijas, butinai paziuresiu

The client list maciau tik filmą, yra ir serialas? Reiks pasidomėt
Gossip girl naujausia serija nebuvo labai jau nuobosi, tik kad viskas šiame seriale jau taip erzina, tas dan ir Blair kartu - kuo mus scenaristai bando įtikint, kad jie laimingi, jis atspėja kiekvieną jos norą? Nesiseka jiems įtikint
B ir C ginčai visai beprasmiški. Matyt, kažkas teisingai dar anksčiau spėjot, kad Diana bus Chuck mama, nors šis faktas manęs irgi neįtikina
Serena kiek pamenu visada buvo tokia, tik paskutiniais metais nieko su ja nevyko, vaidmuo apsiribojo dalyvavimu vakarėliuose, o dabar "atsibudo", dar ir bando vaidinti, kad čia Lola ja pasinaudojo, amžinai nekalta avelė
Įsijautė į GG vidmenį, rtimus žmones tam tikslui išnaudoja, oi negražu.

Gossip girl naujausia serija nebuvo labai jau nuobosi, tik kad viskas šiame seriale jau taip erzina, tas dan ir Blair kartu - kuo mus scenaristai bando įtikint, kad jie laimingi, jis atspėja kiekvieną jos norą? Nesiseka jiems įtikint

Serena kiek pamenu visada buvo tokia, tik paskutiniais metais nieko su ja nevyko, vaidmuo apsiribojo dalyvavimu vakarėliuose, o dabar "atsibudo", dar ir bando vaidinti, kad čia Lola ja pasinaudojo, amžinai nekalta avelė

Serina tegu eina kukuot...Lola saunuole. Tegu nekuria 6sezono
Niekaip aš nesuvokiu, kaip gali Diana būti Chuck'o mama, o Bartas jo tėvas?
Juk jie toli gražu ne panašūs
Ar aš kažką ne taip supratau, kai ji aiškino, kas ten įvyko?
Gal Bartas ne jo tėvas?

QUOTE(Reika @ 2012 04 17, 21:17)
Serina tegu eina kukuot...Lola saunuole. Tegu nekuria 6sezono
na ziureti juk niekas nevercia

QUOTE(Twista @ 2012 04 17, 21:36)
Niekaip aš nesuvokiu, kaip gali Diana būti Chuck'o mama, o Bartas jo tėvas?
Juk jie toli gražu ne panašūs
Ar aš kažką ne taip supratau, kai ji aiškino, kas ten įvyko?
Gal Bartas ne jo tėvas?

taip, ji pasakojo, kad ji su bartu yra cuck tevai. bet cia dar gali buti ir kazkas daugiau, nes pacioj pabaigoj ji gavo is gg zinute, kad ne ta dianos paslapti ji norejo atskleisti.
jo, lola ir man patinka

QUOTE(blondhead @ 2012 04 17, 21:32)
taip, ji pasakojo, kad ji su bartu yra cuck tevai. bet cia dar gali buti ir kazkas daugiau, nes pacioj pabaigoj ji gavo is gg zinute, kad ne ta dianos paslapti ji norejo atskleisti.
Tada man keista, kaip Chuck'as tuo patikėjo

QUOTE(Twista @ 2012 04 18, 07:50)
Tada man keista, kaip Chuck'as tuo patikėjo
Prieš tai buvusi jo mama buvo panašesnė į jį, o dabar tai tiesiog neįmanoma

na tas panasumas, gi ne visada yra lemiamas faktorius

ir siaip tikejausi, kad ta paslapti jie kaip nors subtiliau atskleis, ras kokius irodymus ar t.t., kad po bishki deliotusi viskas ir stotu i vietas, o ne tiesiog diana prisipazintu

Aš manau, kad ta tikroji paslaptis bus kažkas, dėl ko Diana iš tikrųjų grįžo į Upper East Side, ne dėl Chuck, kad į jį pasižiūrėtų, o kažkas kitkas dar yra...
Serena tokia šlykštukė pasidarius
Bet man patinka.
Serena tokia šlykštukė pasidarius

Į tokią Sereną bent įdomiau žiūrėt, kažkokius jausmus, kad ir neigiamus, sukelia. Lola šauniai ją pastatė į vietą, tik panašu, ilgesnio poveikio tai neturės, S tikrai nieko gyvenime be Gossip Girl blogo nebeturi. Erzina, kai ji moko kitus "you had no right"
, nes pati kaip elgias
Dan ir Blair - laiko stūmimas, visiškai neverta dėmesio, dirbtinės problemos.
Diana į Chuck man nepanaši, per jauna itt., visiškai netinka būt jo mama. Jos akcentas, kalbėjimo maniera nepatinka. Patiko, kai pradžioj viską sužinojęs Chuck ją iškeikė "you banged my best friend"
, nes pati kaip elgias

Dan ir Blair - laiko stūmimas, visiškai neverta dėmesio, dirbtinės problemos.
Diana į Chuck man nepanaši, per jauna itt., visiškai netinka būt jo mama. Jos akcentas, kalbėjimo maniera nepatinka. Patiko, kai pradžioj viską sužinojęs Chuck ją iškeikė "you banged my best friend"

Man tai nėra taip neįtikėtina, kad Diana Chuck mama. Gal būdama labai jauna susipažino su Bartu ir pagimdė Chucką, o dabar moteriškė prisižiūrėjus, jaunai atrodo...
Į Dan ir Blair visiškai neįdomu žiūrėti...

Į Dan ir Blair visiškai neįdomu žiūrėti...
QUOTE(Paranoia @ 2012 04 19, 01:24)
Man tai nėra taip neįtikėtina, kad Diana Chuck mama. Gal būdama labai jauna susipažino su Bartu ir pagimdė Chucką, o dabar moteriškė prisižiūrėjus, jaunai atrodo...

Aš ne dėl to taip sakau. O dėl to, kaip Chuck'as atrodo - visai nepanašus į Dianos ir Barto sūnų su savo siaurom akytėm