Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

kaip serija? man ir vel neidomi, labai nervina ta Neito lupa biggrin.gif ir jau noriu, kadkuo greiciau B su C susieitu ir S, kad nebebutu tokia bjauri.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 04 10, 14:17)
kaip serija? man ir vel neidomi, labai nervina ta Neito lupa biggrin.gif ir jau noriu, kadkuo greiciau B su C susieitu ir S, kad nebebutu tokia bjauri.

nuobodu doh.gif jau sunku issziureti doh.gif B su D man niekaip nesiderina,negaliu.

season 5 episode 21 “Despicable B” airing April 23 on CW.

Blair (Leighton Meester) feels like her Upper East Side status might be slipping away and devises a plan to assure that doesn’t happen.
Meanwhile, Lily (Kelly Rutherford) throws a family gathering – including William (guest star Baldwin), Carol (guest star Sheila Kelly) and Lola (guest star Ella Rae Peck) – in an attempt to prove the van der Woodsen family is as united as ever.
Finally, Nate (Chace Crawford) digs into Diana’s (guest star Hurley) past and is surprised by what he discovers.

Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 04 10, 18:47)
nuobodu  doh.gif  jau sunku issziureti  doh.gif B su D man niekaip nesiderina,negaliu.

season 5 episode 21 “Despicable B” airing April 23 on CW.
Blair (Leighton Meester) feels like her Upper East Side status might be slipping away and devises a plan to assure that doesn’t happen.
Meanwhile, Lily (Kelly Rutherford) throws a family gathering – including William (guest star Baldwin), Carol (guest star Sheila Kelly) and Lola (guest star Ella Rae Peck) – in an attempt to prove the van der Woodsen family is as united as ever.
Finally, Nate (Chace Crawford) digs into Diana’s (guest star Hurley) past and is surprised by what he discovers.

Na paskutinis sakinys tai sudomino mane, jauciu ji gali buti Chucko mama ar sese.
Siaip serija tokia nei per daug idomi, nei bloga. Jau seniai sis serialas nera toks wow kaip buvo is pradziu, bet paziuret visai smagu.
O ka dar is serialu jus ziurit? Gal yra koks geras, apie kuri nieko nezinau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2012 04 10, 20:09)
Na paskutinis sakinys tai sudomino mane, jauciu ji gali buti Chucko mama ar sese.
Siaip serija tokia nei per daug idomi, nei bloga. Jau seniai sis serialas nera toks wow kaip buvo is pradziu, bet paziuret visai smagu.
O ka dar is serialu jus ziurit? Gal yra koks geras, apie kuri nieko nezinau smile.gif)

nezinau,ar po vienos serijos isejimo,jau galiu rekomenduoti seriala,bet kol kas uzkabino smile.gif http://www.youtube.c...feature=related the client list.
o i Gpssip Girl bus panasus turbut the Girls comedy about twentysomething women navigating their way through life in New York,.
smile.gif
Atsakyti
Dabar ziuriu Ringer, nauja mano meile, labai patinka
http://www.youtube.c...h?v=KGOjXxhz2ns
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuddle: 11 balandžio 2012 - 16:22
Ringer tikrai geras, gaila,kad tik vienas sezonas tebus, nors netempia su paslapciu isaiskinimu ir nera tokiu super duper konspiraciju,kokios buna serialuose su 6-10 sezonu
Atsakyti
rimtai tik vienas sezonas? tai ne gg jau nieko nesugalvoja
Atsakyti
Man ši serija buvo visai įdomi. Įdomesnė nei abi praėjusios. Patiko Serena tokia intrigantė pasidarius. Net nelabai suprantu kodėl? Gal praleidau kažką... Anksčiau tokia gerietė buvo.
Dan ir Blair nepatinka. Netinka jie vienas kitam nors tu ką... Tokia nuobodi pora.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 04 11, 20:06)
Man ši serija buvo visai įdomi. Įdomesnė nei abi praėjusios. Patiko Serena tokia intrigantė pasidarius. Net nelabai suprantu kodėl? Gal praleidau kažką... Anksčiau tokia gerietė buvo.
Dan ir Blair nepatinka. Netinka jie vienas kitam nors tu ką... Tokia nuobodi pora.

visa ta kompaniaj buvo intrigantai, Blair, Nate, Chak, Serena, prisimink pirmuose sezonuose kokius reikaliukus sukdavo. paskutiniu metu ji tik kazkokia pavepus paliko, o dabar kai seima reikejo gelbeti, vel nagucius isleido, tik nevykusiai. matyt del to, kad viena dirbo
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 11, 20:50)
visa ta kompaniaj buvo intrigantai, Blair, Nate, Chak, Serena, prisimink pirmuose sezonuose kokius reikaliukus sukdavo. paskutiniu metu ji tik kazkokia pavepus paliko, o dabar kai seima reikejo gelbeti, vel nagucius isleido, tik nevykusiai. matyt del to, kad viena dirbo

bet tikrai,kad labai nevykusiai ji tuos nagučius išleido lotuliukas.gif
o man gg po pertraukos kažkaip geriau žiūrisi, bet vistiek nelabai įsivaizduoju,ką jie rodys 6 sezone.. nu nebent šitam sezonui pabaigai laiko kažką labai super duper ir ubaigs su didžiule inbtriga, kurią bus galima rutulioti blush2.gif

mačiau kažkas rekomendavo "client list"- apie ką tas serialas? mačiau jo reklamą/anonsą, čia su ta jenifer love hewit (nelabai žinau kaip rašosi ta jos pavardė) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 04 11, 21:27)
bet tikrai,kad labai nevykusiai ji tuos nagučius išleido  lotuliukas.gif
o man gg po pertraukos kažkaip geriau žiūrisi, bet vistiek nelabai įsivaizduoju,ką jie rodys 6 sezone.. nu nebent šitam sezonui pabaigai laiko kažką labai super duper ir ubaigs su didžiule inbtriga, kurią bus galima rutulioti  blush2.gif

mačiau kažkas rekomendavo "client list"- apie ką tas serialas? mačiau jo reklamą/anonsą, čia su ta jenifer love hewit (nelabai žinau kaip rašosi ta jos pavardė)  biggrin.gif

tai dar 6 sezona gg padare? doh.gif man sis pats neidomiausias turbut,suprantama,kad herojai isaugo is intrigeliu amziaus,bet tie laikai kai mokykloj buvo, tai buvo idomiau nepalyginamai unsure.gif

The client list- apie moteri,kuri del sunkiu ekonominiu salygu,netenka darbo,palieka vyras ir pradeda dirbti masaziste su laiminga pabaiga biggrin.gif kol kas pasirode visai nieko, toks panasus i desperate housewives, GCB savo stiliumi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyna su sijonu: 11 balandžio 2012 - 21:22
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 04 11, 22:22)
tai dar 6 sezona gg padare?  doh.gif  man sis pats neidomiausias turbut,suprantama,kad herojai isaugo is intrigeliu amziaus,bet tie laikai kai mokykloj buvo, tai buvo idomiau nepalyginamai unsure.gif

The client list- apie moteri,kuri del sunkiu ekonominiu salygu,netenka darbo,palieka vyras ir pradeda dirbti masaziste su laiminga pabaiga  biggrin.gif  kol kas pasirode visai nieko, toks panasus i desperate housewives, GCB savo stiliumi... smile.gif

anam puslapy rašė, kad gg kūrėjai paskelbė apie būsimą 6 sezoną rolleyes.gif man,asmeniškai, dar 3 (lyg ir) sezonas labai nepatiko, kai su Jenny ir Vanesa intrigos buvo, toks gyvatynas.. varė iš proto lotuliukas.gif
Atsakyti