Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

bet ta scena su Danu tai atrodo tokia pat, kaip su Nate'u pačioj pradžioj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 05 10, 14:40)
bet ta scena su Danu tai atrodo tokia pat, kaip su Nate'u pačioj pradžioj biggrin.gif

Vat i ta as irgi atkreipiau demesi, del to cia gali buti sapnas ar tik kieno nors isivaizdavimas smile.gif
bet Serena paskutiniu metu rimtai tokia serganti atrodo.. jau kelinta serija. Gal kas skaitet ka nors apie ja?

P.s. O kodel Blair ir Serena realybej nesutaria? Taip idomu pasidare? Kokius uzsienietiskus forumus apie GG skaitot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2012 05 10, 12:10)
Arba girtos akys nebematė biggrin.gif

lotuliukas.gif net suprunksciau biggrin.gif

as tai tiesiog truputi imdb serialo diskusijas pasiskaiciau, bet ten nebuvo parasyta, nei del ko jos pykstasi, nei apie lively nieko... jei kas kur pasiskaitys, pasakykit, ir man idomu ax.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad cia tokia pati scena kaip su Neitu, tik dabar Blair nores jai atkersyti, nes ir vel su jos vaikinu ji taip pasieelge smile.gif siaip itariu bus idomi serija
Atsakyti
Kaip supratau buvo paskutinė sezono serija smile.gif patiko thumbup.gif kaip senais gerais laikais biggrin.gif Bet kaip negražiai tos Deno kudlos atrodo, tikiuosi po Italijos bus apsikirpęs biggrin.gif
O Lilian manau nemyli Rufo schmoll.gif kaip kokia principinga mergiotė
Atsakyti
Nebloga serija, paliko daug klaustuku kitam sezonui.. Idomu ar Blair atsikovos Chuck.. Man jie ziauriai grazi pora wub.gif
Serena vel grista i klystkelius unsure.gif
Danas, man toks veidmainis.. nepatinka jis man schmoll.gif
Nepatiko man Lily poelgis, kaip paaugle.. doh.gif
Atsakyti
Paskutine serija primine pirmojo sezono pradzia.. Serena traukinyje, tik si kart negrizta pasikeitusi, bet isvaziuoja grizusi i savo senus blogus iprocius 4u.gif
Bet jau pabodo serialas, nera tokios ugneles kaip pirmam ir antram sezone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2012 05 15, 16:48)
Paskutine serija primine pirmojo sezono pradzia..

aha, 5 sezonai praėjo ir grįžo vos ne į tą patį tašką - Bler vėl nori būti valdinga moteris (nors tas noras atrodo vaikiškai, ypač žinant, kad apskritai ji nieko neveikia, tik myli tai vieną, tai kitą - gal 6 sezone susiims ir kurs tą mados imperiją???), Chuck'as pykstasi si tėveliu, Serena ir Nate nežinia, ką, o Dan'as vėl lonely boy. Dabartinis sezono minusas, kad daugiau plėtojama tik viena veikėjų linija, anksčiau buvo kelios poros, intrigos, o dabar tai arba Bler+Chuck, arba Bler+Dan. juk yra ir kiti veikėjai!!! nejau, GG yra vaikinas? g.gif ar man tik pasirodė iš to video, kurį Natui atsiuntė Diana?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 16 gegužės 2012 - 07:52
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 05 16, 08:52)
nejau, GG yra vaikinas?  g.gif  ar man tik pasirodė iš to video, kurį Natui atsiuntė Diana?

na taip atrode.. as jau seniau vis manydavau, kad gg gali vaikina sbuti biggrin.gif nors cia gal kazka suz ja paeme.
o siaip patiko man serijos pabaiga labai thumbup.gif
pati serija tai so so..
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2012 05 15, 15:48)
Paskutine serija primine pirmojo sezono pradzia.. Serena traukinyje, tik si kart negrizta pasikeitusi, bet isvaziuoja grizusi i savo senus blogus iprocius  4u.gif 
Bet jau pabodo serialas, nera tokios ugneles kaip pirmam ir antram sezone  4u.gif

Kažkaip esu linkusi tau pritarti, o ir tie Blair ir Dano santykiai man visai nesižiūrėjo.

Bet šioje serijoje ir Chuckas principingas, aš jau galvojau po Blair prisipažinimo plius vienas kitam į glėby biggrin.gif

Na ką laukiam 6sezono. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2012 05 16, 16:14)
na taip atrode.. as jau seniau vis manydavau, kad gg gali vaikina sbuti  biggrin.gif  nors cia gal kazka suz ja paeme.

Na man tai kazkaip net nera labai idomu kas ta GG 4u.gif Gal tik buvo idomu kazkuriam sezone kai visi siuntinejo vienas kitam sms ir atejo susitikt i susitikima su GG gal koks 20 zmoniu vienas kita itardami lotuliukas.gif kazkaip itariu kad mes ir nesuzinosim kas ta GG biggrin.gif
Atsakyti
Obuolys nuo obels - Lily bjauriai pasielgė su Rufusu (kaip ji išvis gali grįžt pas Bartą, kai jam niekada nieko nejautė, o Rufusą bent jau sakė mylinti?), Serena kuo toliau, tuo labiau ritasi žemyn. Nebevadinčiau jos drauge po to, ką Blair padarė, ir Dano jausmais taip pat žaidžia, visais naudojasi. Dabar kas - atsitiktiniai santykiai, narkotikai, vienatvė, o po to? Stebuklingas atsivertimas manęs neįtikintų, nors čia būna ir prisikėlimų iš mirusių, kaip Bart, tai viskas įmanoma smile.gif
Labai man patiko, kad Chuck atstūmė Blair, žmogus privalo turėt nors kiek savigarbos po to, kaip ji su juo pasielgė. Bet ir Blair nepėsčia, super, kad taip ryžtingai pareiškė dėl jo kovosianti. Gražiai jie atrodė tam kazino.
Atsakyti