QUOTE(abiga @ 2012 05 16, 21:25)
Obuolys nuo obels - Lily bjauriai pasielgė su Rufusu (kaip ji išvis gali grįžt pas Bartą, kai jam niekada nieko nejautė, o Rufusą bent jau sakė mylinti?), Serena kuo toliau, tuo labiau ritasi žemyn. Nebevadinčiau jos drauge po to, ką Blair padarė, ir Dano jausmais taip pat žaidžia, visais naudojasi. Dabar kas - atsitiktiniai santykiai, narkotikai, vienatvė, o po to? Stebuklingas atsivertimas manęs neįtikintų, nors čia būna ir prisikėlimų iš mirusių, kaip Bart, tai viskas įmanoma 
Labai man patiko, kad Chuck atstūmė Blair, žmogus privalo turėt nors kiek savigarbos po to, kaip ji su juo pasielgė. Bet ir Blair nepėsčia, super, kad taip ryžtingai pareiškė dėl jo kovosianti. Gražiai jie atrodė tam kazino.

Labai man patiko, kad Chuck atstūmė Blair, žmogus privalo turėt nors kiek savigarbos po to, kaip ji su juo pasielgė. Bet ir Blair nepėsčia, super, kad taip ryžtingai pareiškė dėl jo kovosianti. Gražiai jie atrodė tam kazino.
o man tai visai patikdavo, kai Serena tokia paselusi budavo, vis kartais kai rodydavo apie jos praeiti. Jai tinka

O Lilly tai jo... Del Ruffus irgi nesuprasi, tylejo tylejo, o kai atsirado Bartas, jau emesi veiksmu. Man net kilo mintis, gal del pinigu?
Kas yra GG tai manes per daug irgi nedomina dazniausiai, bet manau, paciame gale turetu atskleisti.. Vis siokia tokia intriga