Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kosmaras.. vakar online radau Gossip girl 5 sezona.. buvau macius kelias serijas, bet poto pradejo bludint tas online psl, per kuri zedavau ir nebezejau.. tai vakar kai radau, sakau pazesiu kelias serijas ir eisiu reikalu tvarkytis.. mhm.. doh.gif lotuliukas.gif nepakilau, kol neperzejau visu 24 doh.gif prasukdama biski.. nu sakes.. man ten kazkokia Kaligula.. vieni su kitais duodas, viena diena viena myli, kita diena kita, poto vel ta pati, poto susikeicia.. tevai, mamos neaisku kieno, kodel ir su kuo.. nu zodziu...per daug painu man ten jau daros doh.gif kiekvienoj serijoj po naujiena.. ir ne seip kokia, o tokia BAM!..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 15, 16:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kosmaras.. vakar online radau Gossip girl 5 sezona.. buvau macius kelias serijas, bet poto pradejo bludint tas online psl, per kuri zedavau ir nebezejau.. tai vakar kai radau, sakau pazesiu kelias serijas ir eisiu reikalu tvarkytis.. mhm..  doh.gif  lotuliukas.gif nepakilau, kol neperzejau visu 24 doh.gif prasukdama biski.. nu sakes.. man ten kazkokia Kaligula.. vieni su kitais duodas, viena diena viena myli, kita diena kita, poto vel ta pati, poto susikeicia.. tevai, mamos neaisku kieno, kodel ir su kuo.. nu zodziu...per daug painu man ten jau daros  doh.gif kiekvienoj serijoj po naujiena.. ir ne seip kokia, o tokia BAM!..

24 serijas? bigsmile.gif mazoliai ant siknos turejo atsirast biggrin.gif juokauju, jei prasukdama zejai tai dar nieko..
o seip tai jo, balaganas grynas. Man tik ydomu ar bus 6 sezonas? bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
bus sestas sezonas, paskutinis
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2012 06 15, 18:18)
bus sestas sezonas, paskutinis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tikiuosi, kad pagrindines aktores dazniau filmuosis kine ar tv, nes kai baigsis serialas butu gaila ju nematyti smile.gif
Atsakyti

paskutine serija ziauri. Pagrdindiniai veikejai vel grizo prie senu blogu iprociu. Laukiu 6 sezono lt.
Atsakyti
gal ir gerai, man akstesni veikeju charakteriai serialo pradzioje patiko labiau nei siame sezone smile.gif
Atsakyti
Jei kam smalsu galit pasižiūrėti 6sezono fotkytes 4u.gif
http://www.wetpaint....-wedding-photos
Atsakyti
O kada pasirodys 6 sezonas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 08 15, 12:32)
O kada pasirodys 6 sezonas? rolleyes.gif

Spalio 8d. Amerikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2012 08 16, 09:14)
Spalio 8d. Amerikoje smile.gif