Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

Aš taip pat žiūriu šį serialą. Šįvakar peržiūrėjau šeštojo sezono pirmąją seriją ir galvoju - ar tai tas pats serialas, dėl kurio praeitą žiemą nueidavau miegot 5 ryte, nes "būtinai reikia peržiūrėti dar vieną seriją"... Visiškai nusivažiavo: jokios intrigos, jokių įdomių siužeto linijų, viskas matyta n kartų (Chuck su Blair nuo pirmo sezono pykstas-taikos, Nate su eiline nauja pana, Dan vėl outsideris, o Georginai bile visus sukiršint...) doh.gif
Tarpsezoniu žiūrėjau kitus serialus ir ką galiu pasakyt - gerai, kad baigias. Nes turbūt gėda būtų pasakyt, kad tokį žiūrėjau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Tikrai tikejaus idomesnes serijos, visiskai neuzkabino, aisku rubais vel pasigrozejau ir tiek.
Dar del Rufuso tokia nesamone.
Atsakyti
Kažkaip anksčiau tas serialas labiau į dramą buvo panašus, nebuvo tiek daug absurdiškų scenų, o dabar, atrodo, stengiasi, kad kiekviena scena būtų juokinga ir kuo absurdiškesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 13 spalio 2012 - 15:02
Vienintelis dalykas kuris man laabai patiko - Serenos suknele! bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 10 13, 16:02)
Kažkaip anksčiau tas serialas labiau į dramą buvo panašus, nebuvo tiek daug absurdiškų scenų, o dabar, atrodo, stengiasi, kad kiekviena scena būtų juokinga ir kuo absurdiškesnė.

Sutinku smile.gif Atrodo, seriale žmonėms virš 20, o elgiasi kaip nesubrendę paaugliai. Kad ir su tomis Serenos vestuvėmis: negi sunku buvo susėst ir kaip suaugusiems pasišnekėt? Juokinga ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 10 13, 16:24)
Vienintelis dalykas kuris man laabai patiko - Serenos suknele!  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif

Suknelė tikrai nuostabi! wub.gif
Atsakyti
Nu man irgi rūbai - vienintelis malonumą teikiantis dalykas pastaruoju metu žiūrint šį serialą.

Beje, ta scena, kurioj Rufusas voliojasi lovoj su Ivy truputį šlykštoka buvo. schmoll.gif
Atsakyti
Na va ką tik peržiūrėjau naują seriją. Nieko įdomaus kaip ir paskutiniu metu.. Net rūbai pradėjo nebepatikti.. schmoll.gif Mano nuomone Blair šioje serijoje atrodė baisiai blush2.gif
Atsakyti
Blair per daug barbiska buvo, gal nieko keista, kai zaidzia darzelio lygio zaidimus. Mokykline konkurencija tesiasi.
Atsakyti
Tikejausi, kad antra serija bus idomesne uz pirma, bet deja... Toks jausmas, tarsi ziureciau tik is ipratimo ir gailescio biggrin.gif Jau pradeda nervinti net gi Chuck, nors buvo vienas is megstamiausiu personazu, ir Blair tie ale "zaidimeliai" jau pabode, nu Serena niekada idomi nebuvo, tai nenaujiena. Vienintelis "kabliukas" kuris sudomino,tai kai pirmoj serijoj Ivy susikambino su Charlie kaip supratau, idomu ka jos ten sukt bando. Daugiau jokios intrigos nera.
Atsakyti
Nesąmonė kažkokia biggrin.gif
Blair baisiai aprengta buvo, Chuck'as negražiai apkirptas, Lily vėrinys ne tos ir įspūdingas, o dar istorija su tėvu-dukra- Serena ir Nate'u iš vis tipinė Gossip girlinė doh.gif
Atsakyti
gal galit kas įmest nuorodą, kur žiūrėt online? nes labai nesinori dėl tokios serijos gadint savo LM reitą biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, gal jie pakeitė režisierių ar scenaristą, bet taip nuobodu jau seniai nebuvo. Net ir 5 sezonas, ir tai buvo geresnis. Niekas neįdomu buvo be gražių Niujorko vaizdų ir pažiūrėt, kaip šią seriją aktoriai bus aprengti.

Blair kažkokia mažvaikė su tais vaikiškais žaidimais, Nate ir tos naujos paauglės meilės istorija visiškai neįdomi, Dan su savo rašymais - pasenus istorija. Žodžiu... doh.gif
Atsakyti