Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

QUOTE(Simuliantė @ 2012 10 16, 22:25)
gal galit kas įmest nuorodą, kur žiūrėt online? nes labai nesinori dėl tokios serijos gadint savo LM reitą  biggrin.gif

http://www_1channel_...son-6-episode-2
Atsakyti
Na va pagaliau ir aš pasižiūrėjau 1ąją 6sezono GG seriją.

Na ką galiu pritarti tikrai jokios intrigos, žiūriu praktiškai iš įpratimo tik doh.gif
Blair kažkokia ne tokia schmoll.gif Dan sukuosena tai ką aš žinau unsure.gif
O tos vestuves ir Serena irgi kažkokia nesąmonė.
Matyt su Ivy ir Dan tevu norejo intriga padaryt, bet man kažko nelabai kaip tai susižiūrėjo unsure.gif

Einu 2serijos parsisiusti, gal kas įdomiau bus rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 10 16, 21:49)
o dar istorija su tėvu-dukra- Serena ir Nate'u iš vis tipinė Gossip girlinė  doh.gif

man visai įdomu, ką ta paauglytė sugalvos ax.gif
Atsakyti
Nauju intrigu sugalvos, isskirs Serena ir teva, man taip atrodo. Gal per anksti speliot, bet nejaugi S liks su Nate?
Atsakyti
Na visai neuzkabina paskutinis sezonas..per tiek laiko aktoriai lyg ejo i prieki, isaugo is mokyklos i koledzus, darbus, verslus..bet intrigos tai taip ir liko mokyklos lygyje g.gif
siose dvejose serijose nesiziuri Serenos vaidyba..ir apskritai jos linija kaip istrigo praeityje, taip ir nebesudomina rolleyes.gif su Blair tikejausi, kad serialo kurejai uzaugins is jos brandzia intrigante, o ji kaip vaiksciojo su pakalikem is paskos taip ir tebevaiksto. Itariu ir tas sutrumpintas sezonas man bus per ilgas biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad serenos vestuves bus, tik ar ivyks neaisku.. internete maciau istraukas (nuotraukas) kur serena stovi prie baznycios duru su vestuvine sukne o salia jos danas..tai ir nesupratau ar jin ten su juo tuoksis ar jis ja lydes prie altoriaus ir ar is vis jin susituoks biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad nesusituoks Serena su niekuo, o liks su kažkuo iš senųjų - Danu arba Neitu.

Kaip bebūtų keista, nauja serija man pasirodė visai nebloga. ax.gif Jau tikriausiai dėl to, kad nieko gero nesitikiu iš šio serialo, kai būna kažkas geresnio, nustebina. Nebuvo nuobodi serija, nors kažko tokio wow ir neįvyko. Patiko madų šou ir ta velnių priėdus paauglytė.

Danas šį sezoną kažkoks nusivažiavęs. Ta prasme, kažkoks be vietos, bando prakišt tą savo rašliavą bet kam, sulysęs nežmoniškai.

Nepatiko nauja Chuck'o šukuosena.

Ir gal kas nors žinot, kas atsitiko Neito lūpai? blink.gif Jau kelintas sezonas vaikšto su ta lūpa, o pradžioj juk taip nebuvo, buvo gražuoliukas saldainiukas doh.gif

Gražiai Blair atrodė per savo madų šou. Suknelė, auskarai, makiažas - wow wow wow wub.gif Negalėjau atsižiūrėti.
Atsakyti
Jauciu Serena bandys tuoktis su tuo dabartiniu draugu, Danas ja lydes. Bet jie paskui kartu pabegs biggrin.gif Kazkaip keista butu jeigu su Neitu ji liktu. Ju romanas toks trumpalaikis tebuvo. O del jo lupos as irgi pastebejau, kazin kas cia nutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 10 23, 18:50)

Kaip bebūtų keista, nauja serija man pasirodė visai nebloga.  ax.gif  Jau tikriausiai dėl to, kad nieko gero nesitikiu iš šio serialo, kai būna kažkas geresnio, nustebina. Nebuvo nuobodi serija, nors kažko tokio wow ir neįvyko. Patiko madų šou ir ta velnių priėdus paauglytė.

aha, buvo kelios neblogos vietos ir man. nors buvo ir doh.gif paziurejau gal per tris prisedimus biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai Nate prie krastutinumu, arba susideda su dvigubai vyresne moterimi, arba su paaugle biggrin.gif O kad Serenai pavyktu su Stevenu, nesitiki, prisienant pirma sezona, noretusi, kad ji butu su Danu. Nesuprantu, kodel Blair negali buti su Chucku, nors jai jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 23, 19:29)
Bet tai Nate prie krastutinumu, arba susideda su dvigubai vyresne moterimi, arba su paaugle biggrin.gif O kad Serenai pavyktu su Stevenu, nesitiki, prisienant pirma sezona, noretusi, kad ji butu su Danu. Nesuprantu, kodel Blair negali buti su Chucku, nors jai jo reikia.

Man tai čia vienas iš absurdiškumų šiame seriale: kodėl Blair negali būti su Chuck'u?

QUOTE(abiga @ 2012 10 23, 19:29)
Bet tai Nate prie krastutinumu, arba susideda su dvigubai vyresne moterimi, arba su paaugle biggrin.gif

Neitas tai man iš viso toks atsiprašant kur įkišt galima, ten gerai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 23 spalio 2012 - 19:55
Na si serija sakyciau tikrai geresne. Ir moteru sukuosenos pagerejo po praejusio sezono biggrin.gif
nelly yuki i dana isiziurejo? rolleyes.gif
Atsakyti