Na tai as kaip suprantu Chukas nenori kol kas buti su Blair kol su savo tevu neissiaiskins. Nes tevas pasake kad jis del panos viska gali padaryti, suskysteja ir pan
tai todel jie kaip ir kartu, bet ir ne kartu.

QUOTE(Dolita @ 2012 10 23, 22:06)
Na tai as kaip suprantu Chukas nenori kol kas buti su Blair kol su savo tevu neissiaiskins. Nes tevas pasake kad jis del panos viska gali padaryti, suskysteja ir pan
tai todel jie kaip ir kartu, bet ir ne kartu.

labai "logiskai" skamba

del nelly tai as irgi taip suparatau, kad Dan isiziurejo

QUOTE(blondhead @ 2012 10 23, 22:14)
labai "logiskai" skamba
bet matyt geresnes priezasties nebesugalvojo.
Siaip tiktu jie.

Na tai cia matyt kureju tikslas juos sutaikyt paskutinej serijoj

Aš manau, kad ta major couple ir yra Serena ir Dan'as. Nes daugiau major couple nelabai ir yra šiame seriale, nebent Blair ir Chuck, kurie ir taip kartu. Įdomu su kuo Nate'as liks suporuotas. Arba gali būti, kad ir paliks jį tokį mėtytą ir vėtytą vis su nauja besiduodantį
Jam visai tiktų.
Man dar kas juokinga šiame seriale, tai jų maisto racionas
Braškės, mėlynės, prancūziški rageliai ir obuolių sultys. Visada tas pats.

QUOTE(Paranoia @ 2012 10 23, 23:47)

buvo ir kiausiniu daug

per pusrycius pas Lily berods

net pamaniau kas tiek suvalgytu
true
avietes ir tas uogu dubenelis visad yra
as gal irgi buciau linkusi galvot kad dan bus su serena..nors per paskutini sezona + sias serijas man jis jau atsibodo..nesiziuri jo linija

as gal irgi buciau linkusi galvot kad dan bus su serena..nors per paskutini sezona + sias serijas man jis jau atsibodo..nesiziuri jo linija

QUOTE(Pro_race @ 2012 10 24, 10:03)
true
avietes ir tas uogu dubenelis visad yra

Kokios jus pastabios

Pagal viska, tai normaliausiai atrodytu kad jie liktu kartu, na ale sena meile nerudyja ir pan. Bet kadangi tam seriale viena diena myli be proto, kita diena jau ne, viena diena su vienu, kita diena jau su kitu, nenustebciau kad Serena ir su Nate suporuotu. Ir butu paaiskinimas kad abu labai blaskesi su antrom pusem, bet giliai sirdyje vienas kita mylejo, bet nepripazint bande visus metus

Kiek jaunimo ji ziuri USA. Paskui per tokius serialus ir galvoja kad normalu duotis su visais

gerai pagalvojus, tai tikrai nekazka gero rodo sitas serialas..duotis su visais - ok
draugai vieni su kitais visi permiegoje ir viskas ok
populiarios merginos - intrigantes, per daug nieko neveikia. kai kazko imasi, tai pavadinciau daugiau zaidzia darba/versla. ir seip grozis isgelbes pasauli
o sitoj serijoj ta dukters linija man jau panasi i blair ar jenes jaunystes kartojima, tik kiek aplinkybes kitos.

o sitoj serijoj ta dukters linija man jau panasi i blair ar jenes jaunystes kartojima, tik kiek aplinkybes kitos.
QUOTE(Ondatra @ 2012 10 24, 05:36)
buvo ir kiausiniu daug 

Va va... Amžinai apsikrovę tom uogom ir pyragėliais stalus, paskui susėda visi už stalo, suvalgo po vieną braškę ir susinervinę nueina, nes dažniausiai susipyksta.

Jo, kai pagalvoji, realybėj kai mergina išsiskiria su vaikinu, dažniausiai taip santykiai ir nutrūksta. O čia duodasi vieni su kitais lyg kitų žmonių pasaulyje nebūtų. O tuo labiau kai gyvena Niujorko centre

o kas jiem? juk jauni, kosmopolitiski ir svarbiausi juk visi draugai

Aš ir manau, kad major couple yra Serena su Dan, nes kažkuriam puslapį mačiau nuotraukas iš filmavimo, o ten buvo jų vestuvės. Tik nežinia, gal sapnavo, kas dažnai šitam serijale būna?