Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(Element @ 2013 03 23, 09:55)
As turiu sita, man labai patiko atspalvis ,graziai nurudina veiduka, atrodo naturaliai ideges. bet subyrejo jis ,nes rankinej nesiodavau,tai dabar stovi namie,tik tamsi spalva  liko "sveika". Nr.5 berods pas mane g.gif

Opa, tai gal labai trapus jis verysad.gif O sakykite, ar pats bronzantas yra matinis, ar su blizguciais?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 03 22, 10:01)
O kokius dabar naudoji? smile.gif

Bourjois "Delice de Solei" spalva "14 Olive"
Too faced "Chocolate Soleil spalva "Original Chocalate"

QUOTE(dominica @ 2013 03 22, 12:09)
Malena, man rodos, esi naudojusi givenchy bronzanta, gal gali palyginti ji su guerlain'o?

Givenchy esu turėjusi kokius 4 vienetus, kiek pamenu tris rūšis. Patiko labai. Mažiausiai patiko 9 dalių, nes turėjo per daug blizgumo. Kiti labai patiko.
Atsakyti
ar bandet kas Physician's Formula Organic Wear bronzatus? smile.gif
Atsakyti
Kokius šepetėlius naudojat bronzatui?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 04 01, 21:12)
Kokius šepetėlius naudojat bronzatui?

http://www.iherb.com...h-1-Brush/36801 si

esu patenkinta, minkstas, gerai kabina, patogi pakuote pasiimti i rankine ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko naudoti šitą Art Deco bronzatą?

user posted image

Atsakyti
Saulės zuikuti, jei čia iš 2012 m. kolekcijos, tai esu čiupinėjusi Sarmoje, nepatiko, kad labai labai blizgus, bet gal čia ir kitas...
Atsakyti
ar bandėte naujus Too faced bronzantus? mačiau, atsirado pas mus ax.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimų apie Nouba bronzantą? blush2.gif
Atsakyti
Bronzeri naudojate tik konturavimui ar ir idegio efektui? konturavimui turiu make up forever prof. palete, bet noretusi kazko ir lengvam idegio efektui suteikti. NZnau ka butu galima rinktis? Oda rieboka tai ko gero geriau matinis produktas?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 10, 23:43)
Bronzeri naudojate tik konturavimui ar ir idegio efektui? konturavimui turiu make up forever prof. palete, bet noretusi kazko ir lengvam idegio efektui suteikti. NZnau ka butu galima rinktis? Oda rieboka tai ko gero geriau matinis produktas?

drinks_cheers.gif mao oda taip pat riebi, ir man puikiai tinka Guerlain 4 seasons bronzer wub.gif Kazkas nerealaus man jis, viska su juo darau- ir konturuoju, ir idegi paryskinu thumbup.gif Tikrai siulau pameginti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2014 01 11, 15:45)
drinks_cheers.gif mao oda taip pat riebi, ir man puikiai tinka Guerlain 4 seasons bronzer  wub.gif Kazkas nerealaus man jis, viska su juo darau- ir konturuoju, ir idegi paryskinu  thumbup.gif Tikrai siulau pameginti  mirksiukas.gif
user posted image

Man asmeniskai jis lb greit nuo veido dingsta g.gif Nesuprantu kodel nei su vienu bronzatu taip nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon Cheri: 11 sausio 2014 - 23:59