Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(Hiver @ 2014 01 25, 23:26)
Taip taip, butent drinks_cheers.gif bronzerio atspalvis gali buti ir su blizgiom dalelem, gali tureti ryzumo, buti siltas, nes jis skirtas imituoti idegio spalva, o korektorius (ji siame video taip vadina priemone veido bruozu koregavimui, kitaip - konturavimui) turi buti be blizguciu ir su pilkumu, saltesnes spalvos, nes jo spalva turi imituoti veido odos seseli.
O siaip korektoriu tai as irgi suprantu kaip koki nors sviesu maskuokli.
g.gif  Nezinau kaip cia lietuviskai susigalvot pavadinima veido konturavimo priemonei, kad nereiketu tokio ilgo termino - koks kontureris?...  ar konturantas? lotuliukas.gif

šiaip yra spec.kontūravimo paletės ar atskiri produktai, taip tiesiog ir reikia ieškoti
man nepamainoma kontūringo priemonė yra nyx blush taupe spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 25, 23:16)
man nepamainoma kontūringo priemonė yra nyx blush taupe spalvos  wub.gif

Tikrai, konturavimui tinka, labai salta ruda, isivaizduoju kad idealus labai sviesios, saltos odos atspalvio savininkei
user posted image
Kaireje Nars Laguna pries juos ryzi atrodo biggrin.gif o desineje esantis tai MAC skaistalai is to filmuko kur rekomendavo, Harmony.

Reikes atkreipt i demesi kai busiu prie NYX stendo, praeita karta tai nebuvo sio atspalvio skaistalu, seselius True taupe tik maciau.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 02 01, 20:10)
Kaireje Nars Laguna

Pasitaisau - ten ne Laguna o Zen. doh.gif

user posted image

Atsakyti
Kuria spalvyte rinktis Givenchy prisme brunetei zaliaakei? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Turiu klausima. 4u.gif Kokius dar zinot bronzantus, apart Egipto zemes, kurie butu pagaminti keptu budu?

Vienas man zinomas yra Pupa, bet cia su shimeriu kartu, kuri abejoju ar naudociau. Tamsiosios dalies konsistencija tai man labai patiko.
user posted image

Sitas irgi kaip supratau? Givenchy Croisiere
"A talc-free bronzer made of a baked gel."
user posted image
Bet kazkuri lyg minejo kad blizga daugokai unsure.gif gal butu daugiau atsiliepimu?

Gal kokias dar pasiulytumet? blush2.gif Svarstau varianta kazkuo pakeisti Egipto zeme. unsure.gif
Atsakyti
Hiver, kuo jum patinka kepti?
Atsakyti
Hiver, googlinant "baked bronzing powders" išmeta gan daug, bet visi blizgūs g.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt Clarins Duo bronzer http://www.clarinsus...7,en_US,pd.html
ir ar yra LT jo pirkt, nes Kristėj klausiau vieną kartą tai sakė išvis negamina Clarins bronzerių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 02 07, 13:38)
Turiu klausima. 4u.gif Kokius dar zinot bronzantus, apart Egipto zemes, kurie butu pagaminti keptu budu?

Laura Geller paziurek. Esu naudoju jos kepta pudra, tai labai patiko - nors perejau prie naturalios kosmetikos kiek tik imanoma, bet apie ja vis tebepagalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 02 07, 14:05)
Hiver, kuo jum patinka kepti?

Tiesiog norisi maziau to talko ant veido. Be kremines dar kompaktine visam veidui ir dar jeigu bronzantas toks pats... unsure.gif Nezinau, gal cia pas mane tik isitikinimas, bet mano oda su isipletusiom porom, jos linke kimstis, o vasara situacija dar pablogeja...
Ir man patinka kaip jie tepasi ant veido, kaip skirstosi, pastebejau kad man lengviau nepadaugint su keptais produktais, ar tai butu seseliai, ar skaistalai, ar bronzantas. 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 08, 20:44)
Laura Geller paziurek. Esu naudoju jos kepta pudra, tai labai patiko - nors perejau prie naturalios kosmetikos kiek tik imanoma, bet apie ja vis tebepagalvoju.

Dekui, pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2014 01 11, 15:45)
drinks_cheers.gif mao oda taip pat riebi, ir man puikiai tinka Guerlain 4 seasons bronzer  wub.gif Kazkas nerealaus man jis, viska su juo darau- ir konturuoju, ir idegi paryskinu  thumbup.gif Tikrai siulau pameginti  mirksiukas.gif
user posted image

koki numeriuka turite?
Atsakyti
Hiver - Clarins turi bronzantų visiškai matinių, supakuota po dvi spalvas.
Atsakyti